Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2010 11 01, 09:45)
hihihi.gif  tiesą sakant, nežinau, ar tokias foto tiesinti ar ne - man šiaip jau nesinori. Fotografuojant iš gan nedidelio atstumo plačiu kampu vaizdas visada iškraipomas, bet tas man patinka - turėčiau dar platesnį arba ff bodį - dar labiau patiktų  bigsmile.gif

man irgi patinka tas iškraipytas vaizdas,o ypač kai abnu šonai svyra... bigsmile.gif thumbup.gif tada išvis gražu.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 01, 07:27)
o pasiryskini ji?smile.gif

Žinoma biggrin.gif Smalsu gi. Tik su laptopu kai žymi,kartais ir dviejų rankų prireikia ir Tiek ( hihihi.gif ) pastangų įdėjus paskaitai,kad ten parašyta tik ...'fotosesija' tarkim ...
Aj ir tiesa,Kristuko fotosesija man visai patinka smile.gif Tik pritarčiau dėl per daug matomo grimo sluoksnio kai kuriose nuotraukose.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 10 31, 22:33)
Na jau mano akimis ziurint atrinkau pacia graziausias man, ir ju yra 39.  ph34r.gif

Man patiko šeštoji berods, kur guli mergina 4u.gif tik aš kojas prašyčiau nuleisti ir truputį centriukas man trukdo 4u.gif Taip pat įdomi ir pirmoji 4u.gif

Rarity- švelnus ramus toks vaizdas- man patiko pirmoji 4u.gif

Ohara- pasikeitimai ryškūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 01, 10:15)
Ohara- pasikeitimai ryškūs thumbup.gif

ačiū,mergyt... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 01, 09:13)

Karmėlava

o, truputį norėčiau tamstą sustabdyt ir paklaust kaip fotkinasi miesta naktį? Su statyvu ir ilgu išlaikymu? Kaip yra fotografuojama kazkas naktį, jei tai ne koks girtas draugelis ir nekalant blykste tiesiai snukin, o pvz tiltai, miestų žiburiai, bažnyčių kuorai? ax.gif
Atsakyti
Pakomentuosiu truputį vėliau.
O dabar dėl susimatymo, jetus kaip nekenčiu keist tai ką esu suplanavusi, bet šį kart nuo manęs mažai priklauso. 13 dieną turėjau dalyvauti labdaringame renginyje, atsisakyti negaliu nes pati jį organizavau, dėl labai svarbių priežasčių turėjom jį perkelti į 6d.
Mergaitės, labai atsiprašau, kad taip balamutinu, bet jei jums tinka 13d., pasiūlymas galioja. Tikrai visų labai lauksiu.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 01, 11:33)
o, truputį norėčiau tamstą sustabdyt ir paklaust kaip fotkinasi miesta naktį? Su statyvu ir ilgu išlaikymu? Kaip yra fotografuojama kazkas naktį, jei tai ne koks girtas draugelis ir nekalant blykste tiesiai snukin, o pvz tiltai, miestų žiburiai, bažnyčių kuorai? ax.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 01, 10:35)

Mergaitės, labai atsiprašau, kad taip balamutinu, bet jei jums tinka 13d., pasiūlymas galioja. Tikrai visų labai lauksiu.

Man tinka ir 13 d. 4u.gif 4u.gif tik kaip dabar sulaukt reikės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 01, 11:37)
Man tinka ir 13 d.  4u.gif  4u.gif  tik kaip dabar sulaukt reikės lotuliukas.gif

Galvosim žaidimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 01, 11:35)
O dabar dėl susimatymo, jetus kaip nekenčiu keist tai ką esu suplanavusi, bet šį kart nuo manęs mažai priklauso. 13 dieną turėjau dalyvauti labdaringame renginyje, atsisakyti negaliu nes pati jį organizavau, dėl labai svarbių priežasčių turėjom jį perkelti į 6d.

13 diena as deja negalesiu, tas savaitgalis jau suplanuotas,bilietai i teatra nupirkti doh.gif bet tikiuosi, kad kita kart pavyks sudalyvauti.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 01, 10:38)
Galvosim žaidimus biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif patinka man žaidimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 01, 10:33)

Taip, stovas ir ilgas išlaikymas ir dar su pulteliu (arba delsikliu), kad nesujudinti fotoaparato spaudžiant mygtuką. Taip reikia ir macro fotkinti.

QUOTE(frederica @ 2010 11 01, 10:35)

Labai gaila, bet 13 d kiti planai 4u.gif
Atsakyti