Sveikos,
kadangi čia matau daugelį patraukė ant vištų, tai aš siūlau savo dažniausiai naudojamą receptuką, kaip pavadinti nežinau, gal VIŠTA TINGINĖLĖ.
Reikės: 1 broileris, 1 kg druskos.
Vištytę išplaunam ir gerai nusausinam, turi būti visai sausa. Į skardą supilam 1 kg druskos, dedam vištytę pilvu į apačią, kepam įprastai, viršui apkepus, apverčiam ir baigiam kepti toliau. Nepatikėsit, bet skonis tikrai ypatingas, labai sultinga ir natūralu. Skanaus.
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 11 14, 14:41)
Sveikos,
kadangi čia matau daugelį patraukė ant vištų, tai aš siūlau savo dažniausiai naudojamą receptuką, kaip pavadinti nežinau, gal VIŠTA TINGINĖLĖ.
Reikės: 1 broileris, 1 kg druskos.
Vištytę išplaunam ir gerai nusausinam, turi būti visai sausa. Į skardą supilam 1 kg druskos, dedam vištytę pilvu į apačią, kepam įprastai, viršui apkepus, apverčiam ir baigiam kepti toliau. Nepatikėsit, bet skonis tikrai ypatingas, labai sultinga ir natūralu. Skanaus.
kadangi čia matau daugelį patraukė ant vištų, tai aš siūlau savo dažniausiai naudojamą receptuką, kaip pavadinti nežinau, gal VIŠTA TINGINĖLĖ.
Reikės: 1 broileris, 1 kg druskos.
Vištytę išplaunam ir gerai nusausinam, turi būti visai sausa. Į skardą supilam 1 kg druskos, dedam vištytę pilvu į apačią, kepam įprastai, viršui apkepus, apverčiam ir baigiam kepti toliau. Nepatikėsit, bet skonis tikrai ypatingas, labai sultinga ir natūralu. Skanaus.
O kur nuotrauka?
Jūreivio kepsnys
Produktų sudėtis puiki,taip viskas dera,labai rekomenduoju išbandyti.

Žuvies file
džiūvėsėlių
kiaušinis
pomidoras
svogūnas
majonezas
sūris
prieskoniai žuviai
Žuvį pagardinti prieskoniais, apvolioti džiūvėsėliuose,kiaušinio plakinį ir apkepti iš abiejų pusių keptuvėje.
Kepsnį aptepti majonezu, uždėti riekeles pomidoro, svogūno ir apibarstyti sūriu. Dėti į mikrobangę, kol sūris išsilydys.
Skanaus!!

Produktų sudėtis puiki,taip viskas dera,labai rekomenduoju išbandyti.
Žuvies file
džiūvėsėlių
kiaušinis
pomidoras
svogūnas
majonezas
sūris
prieskoniai žuviai
Žuvį pagardinti prieskoniais, apvolioti džiūvėsėliuose,kiaušinio plakinį ir apkepti iš abiejų pusių keptuvėje.
Kepsnį aptepti majonezu, uždėti riekeles pomidoro, svogūno ir apibarstyti sūriu. Dėti į mikrobangę, kol sūris išsilydys.
Skanaus!!
Ulė ir vel skaniai atrodo plius nesudetinga,bandysiu

QUOTE(Poema @ 2010 11 14, 19:15)
ir tikrai skanu




Ule, as irgi tokius kepsnius kepu, tikrai labai skanus
rekomenduoju ir as


QUOTE(Ulė @ 2010 11 14, 19:18)
ir tikrai skanu
,vyras pas mane toks palepintas jau,taj issidirbineja vertindamas..

As tai neissidirbineciau pas tave uzsukus, man viskas butu cool



Kad nebutu off t.

uzvakarykscius


Ule, svogūnus dedat žalius ant to kepsnio?
visi patiekalai tiesiog sedevrai
visu noretusi paragauti


Užkeptos orkaitėje bulvės su silkių padažu
Patiekalui reiks:
vidutinio dydžio bulvių
druskos,džiovinto rozmarino,aliejaus
silkių filė
grietinės
svogūnų laiškų
citrinos sulčių
Bulvės su lupenomis gerai išplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje.
Kad verdamos bulvės nesutrūkinėtų subadykite jas su šakute.
Kai bulvės išverda,nukošiame,apibarstome smulkintais džiovintais rozmarinais,įpilame aliejaus,išmaišome.Viską sudedame į kepimo indą ir kepame orkaitėje kol bulvės apskrus.
Silkių filę sublenderuojame.
Dedame grietinės,išspaudžiame citrinos sulčių ir išmaišome.
Padažą darome ragaudami,jei patinka švelnesnis dedame daugiau grietinės.
Išimame bulvės,dedame į lėkštę,įpjauname ir užpilame padažo.
Apibarstome svogūnų laiškais.


Makaronų daržovių užkepėlė
Jums reiks:
morkos didelės
cukinijos
spagečių makaronų
druskos,prieskonių
sviesto
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje,kai išvirs perplauname šaltu vandeniu.
Morkas ir cukinijas supjaustome plonai išilgai su daržovių skustuku.Po to dar supjaustome plonomis juostelėmis,gaunasi tokie daržovių spagečiai.Morkas ir cukinijas dedame į atskirus indus,apibarstome su druska,džiovintomis žolelėmis,įpilame aliejaus ir išmaišome.
Imame kepimo indelius (galima gaminti vienoje kepimo formoje), ištepame juos sviestu,dedame sluoksnį morkų,ant jo makaronus o ant viršaus cukinijas.Kepame orkaitėje 230 l maždaug 20 min.
Išimame ir gražiai apverčiame ant lėkštes.



Patiekalui reiks:
vidutinio dydžio bulvių
druskos,džiovinto rozmarino,aliejaus
silkių filė
grietinės
svogūnų laiškų
citrinos sulčių
Bulvės su lupenomis gerai išplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje.
Kad verdamos bulvės nesutrūkinėtų subadykite jas su šakute.
Kai bulvės išverda,nukošiame,apibarstome smulkintais džiovintais rozmarinais,įpilame aliejaus,išmaišome.Viską sudedame į kepimo indą ir kepame orkaitėje kol bulvės apskrus.
Silkių filę sublenderuojame.
Dedame grietinės,išspaudžiame citrinos sulčių ir išmaišome.
Padažą darome ragaudami,jei patinka švelnesnis dedame daugiau grietinės.
Išimame bulvės,dedame į lėkštę,įpjauname ir užpilame padažo.
Apibarstome svogūnų laiškais.


Makaronų daržovių užkepėlė
Jums reiks:
morkos didelės
cukinijos
spagečių makaronų
druskos,prieskonių
sviesto
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje,kai išvirs perplauname šaltu vandeniu.
Morkas ir cukinijas supjaustome plonai išilgai su daržovių skustuku.Po to dar supjaustome plonomis juostelėmis,gaunasi tokie daržovių spagečiai.Morkas ir cukinijas dedame į atskirus indus,apibarstome su druska,džiovintomis žolelėmis,įpilame aliejaus ir išmaišome.
Imame kepimo indelius (galima gaminti vienoje kepimo formoje), ištepame juos sviestu,dedame sluoksnį morkų,ant jo makaronus o ant viršaus cukinijas.Kepame orkaitėje 230 l maždaug 20 min.
Išimame ir gražiai apverčiame ant lėkštes.



Elena, Jūsų patiekalai tiesiog fantastiški, prisicopinusi esu jų ne vieną
gal kartais kokia knyga ruošiates išleisti, mielai papirkčiau

