Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(*Keila* @ 2010 12 05, 22:17)
4u.gif Db klausimas. O lydyta sureli, koki dedate. ta, kur pjaustyti galima, ar koki? blush2.gif Niekada nesu bandziusi


aš dėdavau Mildutę ar ką nors panašaus.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 12 05, 23:32)
aš dėdavau Mildutę ar ką nors panašaus.

panemuniu pievu sureliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2010 12 05, 22:17)
Nu net nzn, man litro uzteko. Nes pries tai buvau ipylusi 1,5 ltr, bet netilpo visas reikalingas moliugas, tai nupyliau sultinio ir pamatavau, tai gavosi puse litro.
Moliuga sveriau, be seklu su odele. Nu paziurek pas mane bloge, vizualiai ar tiek dejai moliugo? g.gif (Reikes pataisyti tada i didesni kieki vandens)

na panasiai nes toki gabala turejau to moliugo tai ji visa isdarinejau ir dejau ant elektroniniu svarstykliu ir sveriau kada jau cia bus tas 1,4 bet kaip pradejau smulkinti tai netilpo man jis jau ir taip piramide gavos, paskui truputi sukrito nes apacia matyt apvire, bet vistiek visos normos nesusidejo, bet siaip sriubyte nuostabi, aciu uz recepta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleja_: 05 gruodžio 2010 - 23:41
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 03, 21:00)


4u.gif

Braske, Elija, Ule-visu patiekaliukai mano skonio, super 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As po truputuka svenciu nuotaika jau gyvenu, tsakant ruosiuos lotuliukas.gif
Manau visai neblogai ant stalo atrodo, o ir valgyt galima ir karstus ir saltus, nors paveluotai, bet rudens gerybes ant musu stalo hihihi.gif
Bemieles teslos krepseliai su farso idaru.
Faršą maliau iš kalakuto kulšelės ir vištos kulšelės, dėjau kiaušinį, šaukštą krakmolo, šaukštą alyvų aliejaus, svogūną, prieskonių, maždaug pusei kg faršo.
Į molinius puodukus(nes formelės mano užmanymui pasirodė per mažos) įtiesiau foliją ir prispaudžiau suminkytą faršą, kepiau trumpai, tik kol sutvirtėjo mėsa, kad laikytų formą.Atvėsinau.Iš vos atsileidusios tešlos supjausčiau išilgai juosteles, supyniau tinkliuką ir apsukau kepsniukus, viršui supyniau kasytę, ar šiaip susukau virvelę, pašlapinau vandeniu, uždėjau, pritvirtinau keliais ilgesniais smeigtukais, kad nenučiuožtų, paskui jie lengvai išsitraukė, patepiau kiaušinio plakiniu ir į orkaitę, kol pagelto.Lankelius reiktų iš pradžių apkepti ir paskui pridengti folija, kad nesudegtų, arba tiesiog kepti atskirai skardoje, įsmeigus smeigtukus i galus .
Ant viršaus uždėti mažieji pomidorai, agurko gabaliukai, vynuogės, dž. spanguolės, pievagrybiai(kartu kepė), voveraitės.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti