
Srove, čia jau visas šventinis patiekalas, įspūdingai atrodo

[quote=Srove,2010 11 28, 19:39]
As vistute kepiau pagal kuxarkos receptuka.
Nu
. Kol paskaiciau, pagalvojau, kad nedarysiu niekad,. Labai jau sudetinga. Bet labai grazu
As vistute kepiau pagal kuxarkos receptuka.
Nu


Srove reiks ir man išbandyt ta receptuką iš pažiuros nera labai sudetingas , tau labai šauniai pavyko.
Prašau merginos Jūsų patarimo. Mano vyras būna kad dėl darbo išvažiuoja savaitei ar dviem, tai aš jam vis pridedu kokių nors pusgaminių kad reikėtų tik pasišildyti . Tai mano kažkaip fantazija ribota:darau šnicelius, kotletus keptus orkaitėje su slyvom, blynelių su varške. Jis įsideda į kamerą, kai reikia išsiima. O ką dar galima tokio padaryti, kad būtų galima kameroj laikyti?
QUOTE(Zometa @ 2010 11 29, 11:13)
Prašau merginos Jūsų patarimo. Mano vyras būna kad dėl darbo išvažiuoja savaitei ar dviem, tai aš jam vis pridedu kokių nors pusgaminių kad reikėtų tik pasišildyti . Tai mano kažkaip fantazija ribota:darau šnicelius, kotletus keptus orkaitėje su slyvom, blynelių su varške. Jis įsideda į kamerą, kai reikia išsiima. O ką dar galima tokio padaryti, kad būtų galima kameroj laikyti?
... balandėliai,žemaičių blynai, lietiniai blyneliai, koldūnai, varškėčiai. Aplamai aš beveik viską šaldau

[quote=G.Jurgita,2010 11 28, 19:50]
Srove, čia jau visas šventinis patiekalas, įspūdingai atrodo
Siaip tai ir kepiau tokiai nedidelei sventei
[quote=pienia,2010 11 28, 20:42]
Nu
. Kol paskaiciau, pagalvojau, kad nedarysiu niekad,. Labai jau sudetinga. Bet labai grazu 
[/quote]
Tikrai nieko sudetingo, bet verta bandyti, nes skaniai gaunasi
[quote=Evelinčikas,2010 11 28, 21:41]
Srove reiks ir man išbandyt ta receptuką iš pažiuros nera labai sudetingas , tau labai šauniai pavyko.
[/quote]
Bandykit, tikrai viskas bus ok
Srove, čia jau visas šventinis patiekalas, įspūdingai atrodo

Siaip tai ir kepiau tokiai nedidelei sventei

[quote=pienia,2010 11 28, 20:42]
Nu


[/quote]
Tikrai nieko sudetingo, bet verta bandyti, nes skaniai gaunasi

[quote=Evelinčikas,2010 11 28, 21:41]
Srove reiks ir man išbandyt ta receptuką iš pažiuros nera labai sudetingas , tau labai šauniai pavyko.
[/quote]
Bandykit, tikrai viskas bus ok

Katik isbandziau Ules, plikytos teslos koldunus, skonis- super


Srove, kažkaip man atrodo kad aš nesugebėčiau tos vištos taip išrakinėt
atrodo tai dieviškai skaniai..

QUOTE(wit @ 2010 11 29, 13:44)
Srove, kažkaip man atrodo kad aš nesugebėčiau tos vištos taip išrakinėt
atrodo tai dieviškai skaniai..

Žinok, sugebėtum, reikia tik pabandyti - višta labai lengvai išsirakinėja.
Aš gaminu kiek kitaip: išimu mėsiuką, palieku tik šlauneles (kumpelius nupjaunu per sąnariuką ir irgi išimu) ir sparniukus. Mėsytę ne sumalu, o supjaustau kubeliais, pridedu vermute išmirkytų ir supjaustytų 200 gr. abrikosų, 100 gr. riebios grietinėlės, visokių prieskonių, sumakaluoju, palaikau kokį pusvalandį, kad sukibtų ir sukišu atgal į pilvą. Vištos net nesiūnu, o sukabinu mediniu iešmeliu arba dantų krapštukais. Ir viskas - orkaitėn ir laukiu seiles rydama kol iškeps.

QUOTE(mamairute @ 2010 11 29, 15:09)
Žinok, sugebėtum, reikia tik pabandyti - višta labai lengvai išsirakinėja.
Aš gaminu kiek kitaip: išimu mėsiuką, palieku tik šlauneles (kumpelius nupjaunu per sąnariuką ir irgi išimu) ir sparniukus. Mėsytę ne sumalu, o supjaustau kubeliais, pridedu vermute išmirkytų ir supjaustytų 200 gr. abrikosų, 100 gr. riebios grietinėlės, visokių prieskonių, sumakaluoju, palaikau kokį pusvalandį, kad sukibtų ir sukišu atgal į pilvą. Vištos net nesiūnu, o sukabinu mediniu iešmeliu arba dantų krapštukais. Ir viskas - orkaitėn ir laukiu seiles rydama kol iškeps.
Aš gaminu kiek kitaip: išimu mėsiuką, palieku tik šlauneles (kumpelius nupjaunu per sąnariuką ir irgi išimu) ir sparniukus. Mėsytę ne sumalu, o supjaustau kubeliais, pridedu vermute išmirkytų ir supjaustytų 200 gr. abrikosų, 100 gr. riebios grietinėlės, visokių prieskonių, sumakaluoju, palaikau kokį pusvalandį, kad sukibtų ir sukišu atgal į pilvą. Vištos net nesiūnu, o sukabinu mediniu iešmeliu arba dantų krapštukais. Ir viskas - orkaitėn ir laukiu seiles rydama kol iškeps.

nu reiks nusipirkt vištą ir pabandyt.. nes man su tokiais skrodimais nelabai...


QUOTE(wit @ 2010 11 29, 14:33)
nu reiks nusipirkt vištą ir pabandyt.. nes man su tokiais skrodimais nelabai...
gaunasi daug mažų vištyčių..


Ir tas nėra blogai - sudedi į blėką, pridedi paprikų, svogūnų, cukinijos, moliūgos ir kepi, super

O vištą labai lengva išdoroti, patikėk, o ir nepabandžius nesužinosi

Patarimas - vištą pirk tokią didesnę, apie 2 kilus.

QUOTE(mamairute @ 2010 11 29, 16:07)
Ir tas nėra blogai - sudedi į blėką, pridedi paprikų, svogūnų, cukinijos, moliūgos ir kepi, super
O vištą labai lengva išdoroti, patikėk, o ir nepabandžius nesužinosi
Patarimas - vištą pirk tokią didesnę, apie 2 kilus.

O vištą labai lengva išdoroti, patikėk, o ir nepabandžius nesužinosi

Patarimas - vištą pirk tokią didesnę, apie 2 kilus.

dėkui


