Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Galima užšaldyti ir sriubas taip pat kibiriukuose. Lazanija šaldyta irgi gerai, nu viska galima turbut šaldyti išskyrus šaltibarščius turbut. Žiurint kur jis važiuoja. Juk parduotuviu yra aplink, tai koldunu gali nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2010 11 29, 13:13)
Prašau merginos Jūsų patarimo. Mano vyras būna kad dėl darbo išvažiuoja savaitei ar dviem, tai aš jam vis pridedu kokių nors pusgaminių kad reikėtų tik pasišildyti . Tai mano kažkaip fantazija ribota:darau šnicelius, kotletus keptus orkaitėje su slyvom, blynelių su varške. Jis įsideda į kamerą, kai reikia išsiima. O ką dar galima tokio padaryti, kad būtų galima kameroj laikyti?

http://www.supermama...
čia TA TEMA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 11 29, 15:14)
dėkui smile.gif pabandysiu smile.gif nufotkinsiu pavykusį arba nepavykusį eksperimentą  biggrin.gif

laukiu fotosesijos rezultatų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 11 29, 14:33)
nu reiks nusipirkt vištą ir pabandyt.. nes man su tokiais skrodimais nelabai...smile.gif gaunasi daug mažų vištyčių..smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai skamba lotuliukas.gif

pervertusi kelias temas, ieškodama receptų šventei, radau tokį. bent jau aš pradžiai bandyčiau tokį, man jis atrodo lengvesnis, nei vištą rakinėt.

labai labai ačiū visoms už receptus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Elena @ 2010 09 07, 08:28)
Netikras zuikis įdarytas lietiniais

Labai sotus patiekalas.Tinka savaitgalio pietums.

Reiks:
faršo pagal skonį (mano zuikis iš kiaulienos maišytos su jautiena)
bulvės
kiaušinio
svogūnų/česnakų
prieskonių maltai mėsai/druskos/pipirų
Dižono garstyčių sutepimui

Lietiniai:
250 g miltų,pagal skonį druskos,2 kiaušiniai, 25 g tirpinto sviesto,600 ml pieno

Pieną biški pašildome.
Iš miltų,  kiaušinių, cukraus, tirpinto sviesto, pieno  ir druskos užmaišome skystą tešlą.
Paliekame pastovėti keletą valandų.
Keptuvę gerai įkaitiname ,patepame lašinukų gabalėliu ir kepame plonus blynus.

Įdarui: virtus grybus sumalame su mėsmalę.Keptuvėje su sviestu apkepiname smulkintą svogūną,sudedame grybus,paskaniname druska,pipirais ir viską kartu apkepiname.
Lietinį blyną sutepame įdaru ir susukame vamzdeliu.

Dabar paruošiame faršą:beriame prieskonių,druskos,pipirų, smulkiai sukapotą česnaką/svogūną, bulvine tarka sutarkuotą bulvę, išplaktą kiaušinį. Viską labai gerai  išmaišome.

Ant stalo paklojame foliją,sutepame ją aliejumi,dedame pusę mūsų  faršo.Faršą gražiai išlyginame,kaip blyną...dydis turi būti toks kad tilptų lietiniai.Per vidurį dedame vieną ant kito susuktus lietinius.Imame folijos kraštu ir pakeliame faršo šonus,kad tokie bortai.Likusiu faršu užklojame viršų kad blynų nesimatytu.Sutepame garstyčiomis,susukame foliją ir dedame į orkaitę.
Kepame  200 C orkaitėje apie 40/50 min.
Prieš kepimo pabaigą foliją nuimame.

user posted image

user posted image

user posted image




Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2010 11 29, 17:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gerai skamba  lotuliukas.gif

pervertusi kelias temas, ieškodama receptų šventei, radau tokį. bent jau aš pradžiai bandyčiau tokį, man jis atrodo lengvesnis, nei vištą rakinėt.

labai labai ačiū visoms už receptus  4u.gif  4u.gif  4u.gif


šitą išbandžiau smile.gif super skanu thumbup.gif
Atsakyti
tikiu rolleyes.gif
aš dabar žadu gamint, bet susikaupt reikia, nes man pakankamai ir taip ilgas procesas atrodo unsure.gif
Atsakyti
Lašiša užkepta folijoje

Jums reiks lašišos filė gabaliukas,apelsininių pipirų,druskos pagal skonį,džiovintų saulėje pomidorų,kaparėlių,citrinžolės ir šviežių pomidorų.

Lašišos gabaliuką ištriname su pipirais ir druska.
Šviežius pomidorus supjaustome griežiniais,o džiovintus susmulkiname,citrinžolę supjaustome plonais gabaliukais.
Ant žuvies dedame citrinžolę,kaparėlius,džiovintus pomidorus ir šviežius pomidorus.
Susukame į foliją.
Kepame orkaitėje 20 min. prie temp.200 l.

user posted image


user posted image




Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 29 lapkričio 2010 - 16:31
QUOTE(Elena @ 2010 11 29, 16:14)
Lašiša užkepta folijoje

Jums reiks lašišos filė gabaliukas,apelsininių pipirų,druskos pagal skonį,džiovintų saulėje pomidorų,kaparėlių,citrinžolės ir šviežių  pomidorų.

Lašišos gabaliuką ištriname su pipirais ir druska.
Šviežius pomidorus supjaustome griežiniais,o džiovintus susmulkiname,citrinžolę supjaustome plonais gabaliukais.
Ant žuvies dedame citronžolę,kaparėlius,džiovintus pomidorus ir šviežius pomidorus.
Susukame į foliją.
Kepame orkaitėje 20 min. prie temp.200 l.

user posted image
user posted image


Liuks thumbup.gif O iš kur tą citrinžolę gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 11 29, 16:14)
[color=darkviolet]Lašiša užkepta folijoje



O jerguteliau kaip cia skanuuuuuuuuu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 11 29, 16:24)
Liuks thumbup.gif O iš kur tą citrinžolę gauti? g.gif



Aš pirkau Maximoje,ten visos prieskoninės žolės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 11 29, 16:31)

Aš pirkau Maximoje,ten visos prieskoninės žolės  4u.gif


kurioj maximoj? čia kur lentynose daržovių skyriuje sudėtos? Kaina kokia?
Atsakyti
O koks kaparėlių skonios? blush2.gif
Atsakyti