Galima užšaldyti ir sriubas taip pat kibiriukuose. Lazanija šaldyta irgi gerai, nu viska galima turbut šaldyti išskyrus šaltibarščius turbut. Žiurint kur jis važiuoja. Juk parduotuviu yra aplink, tai koldunu gali nusipirkti.
QUOTE(Zometa @ 2010 11 29, 13:13)
Prašau merginos Jūsų patarimo. Mano vyras būna kad dėl darbo išvažiuoja savaitei ar dviem, tai aš jam vis pridedu kokių nors pusgaminių kad reikėtų tik pasišildyti . Tai mano kažkaip fantazija ribota:darau šnicelius, kotletus keptus orkaitėje su slyvom, blynelių su varške. Jis įsideda į kamerą, kai reikia išsiima. O ką dar galima tokio padaryti, kad būtų galima kameroj laikyti?
http://www.supermama...
čia TA TEMA

QUOTE(wit @ 2010 11 29, 15:14)
laukiu fotosesijos rezultatų

QUOTE(wit @ 2010 11 29, 14:33)
nu reiks nusipirkt vištą ir pabandyt.. nes man su tokiais skrodimais nelabai...
gaunasi daug mažų vištyčių..






pervertusi kelias temas, ieškodama receptų šventei, radau tokį. bent jau aš pradžiai bandyčiau tokį, man jis atrodo lengvesnis, nei vištą rakinėt.
labai labai ačiū visoms už receptus



QUOTE(Elena @ 2010 09 07, 08:28)
Netikras zuikis įdarytas lietiniais
Labai sotus patiekalas.Tinka savaitgalio pietums.
Reiks:
faršo pagal skonį (mano zuikis iš kiaulienos maišytos su jautiena)
bulvės
kiaušinio
svogūnų/česnakų
prieskonių maltai mėsai/druskos/pipirų
Dižono garstyčių sutepimui
Lietiniai:
250 g miltų,pagal skonį druskos,2 kiaušiniai, 25 g tirpinto sviesto,600 ml pieno
Pieną biški pašildome.
Iš miltų, kiaušinių, cukraus, tirpinto sviesto, pieno ir druskos užmaišome skystą tešlą.
Paliekame pastovėti keletą valandų.
Keptuvę gerai įkaitiname ,patepame lašinukų gabalėliu ir kepame plonus blynus.
Įdarui: virtus grybus sumalame su mėsmalę.Keptuvėje su sviestu apkepiname smulkintą svogūną,sudedame grybus,paskaniname druska,pipirais ir viską kartu apkepiname.
Lietinį blyną sutepame įdaru ir susukame vamzdeliu.
Dabar paruošiame faršą:beriame prieskonių,druskos,pipirų, smulkiai sukapotą česnaką/svogūną, bulvine tarka sutarkuotą bulvę, išplaktą kiaušinį. Viską labai gerai išmaišome.
Ant stalo paklojame foliją,sutepame ją aliejumi,dedame pusę mūsų faršo.Faršą gražiai išlyginame,kaip blyną...dydis turi būti toks kad tilptų lietiniai.Per vidurį dedame vieną ant kito susuktus lietinius.Imame folijos kraštu ir pakeliame faršo šonus,kad tokie bortai.Likusiu faršu užklojame viršų kad blynų nesimatytu.Sutepame garstyčiomis,susukame foliją ir dedame į orkaitę.
Kepame 200 C orkaitėje apie 40/50 min.
Prieš kepimo pabaigą foliją nuimame.



Labai sotus patiekalas.Tinka savaitgalio pietums.
Reiks:
faršo pagal skonį (mano zuikis iš kiaulienos maišytos su jautiena)
bulvės
kiaušinio
svogūnų/česnakų
prieskonių maltai mėsai/druskos/pipirų
Dižono garstyčių sutepimui
Lietiniai:
250 g miltų,pagal skonį druskos,2 kiaušiniai, 25 g tirpinto sviesto,600 ml pieno
Pieną biški pašildome.
Iš miltų, kiaušinių, cukraus, tirpinto sviesto, pieno ir druskos užmaišome skystą tešlą.
Paliekame pastovėti keletą valandų.
Keptuvę gerai įkaitiname ,patepame lašinukų gabalėliu ir kepame plonus blynus.
Įdarui: virtus grybus sumalame su mėsmalę.Keptuvėje su sviestu apkepiname smulkintą svogūną,sudedame grybus,paskaniname druska,pipirais ir viską kartu apkepiname.
Lietinį blyną sutepame įdaru ir susukame vamzdeliu.
Dabar paruošiame faršą:beriame prieskonių,druskos,pipirų, smulkiai sukapotą česnaką/svogūną, bulvine tarka sutarkuotą bulvę, išplaktą kiaušinį. Viską labai gerai išmaišome.
Ant stalo paklojame foliją,sutepame ją aliejumi,dedame pusę mūsų faršo.Faršą gražiai išlyginame,kaip blyną...dydis turi būti toks kad tilptų lietiniai.Per vidurį dedame vieną ant kito susuktus lietinius.Imame folijos kraštu ir pakeliame faršo šonus,kad tokie bortai.Likusiu faršu užklojame viršų kad blynų nesimatytu.Sutepame garstyčiomis,susukame foliją ir dedame į orkaitę.
Kepame 200 C orkaitėje apie 40/50 min.
Prieš kepimo pabaigą foliją nuimame.



QUOTE(*Jūra* @ 2010 11 29, 17:01)




pervertusi kelias temas, ieškodama receptų šventei, radau tokį. bent jau aš pradžiai bandyčiau tokį, man jis atrodo lengvesnis, nei vištą rakinėt.
labai labai ačiū visoms už receptus



šitą išbandžiau


tikiu
aš dabar žadu gamint, bet susikaupt reikia, nes man pakankamai ir taip ilgas procesas atrodo

aš dabar žadu gamint, bet susikaupt reikia, nes man pakankamai ir taip ilgas procesas atrodo

Lašiša užkepta folijoje
Jums reiks lašišos filė gabaliukas,apelsininių pipirų,druskos pagal skonį,džiovintų saulėje pomidorų,kaparėlių,citrinžolės ir šviežių pomidorų.
Lašišos gabaliuką ištriname su pipirais ir druska.
Šviežius pomidorus supjaustome griežiniais,o džiovintus susmulkiname,citrinžolę supjaustome plonais gabaliukais.
Ant žuvies dedame citrinžolę,kaparėlius,džiovintus pomidorus ir šviežius pomidorus.
Susukame į foliją.
Kepame orkaitėje 20 min. prie temp.200 l.


Jums reiks lašišos filė gabaliukas,apelsininių pipirų,druskos pagal skonį,džiovintų saulėje pomidorų,kaparėlių,citrinžolės ir šviežių pomidorų.
Lašišos gabaliuką ištriname su pipirais ir druska.
Šviežius pomidorus supjaustome griežiniais,o džiovintus susmulkiname,citrinžolę supjaustome plonais gabaliukais.
Ant žuvies dedame citrinžolę,kaparėlius,džiovintus pomidorus ir šviežius pomidorus.
Susukame į foliją.
Kepame orkaitėje 20 min. prie temp.200 l.


QUOTE(Elena @ 2010 11 29, 16:14)
Lašiša užkepta folijoje
Jums reiks lašišos filė gabaliukas,apelsininių pipirų,druskos pagal skonį,džiovintų saulėje pomidorų,kaparėlių,citrinžolės ir šviežių pomidorų.
Lašišos gabaliuką ištriname su pipirais ir druska.
Šviežius pomidorus supjaustome griežiniais,o džiovintus susmulkiname,citrinžolę supjaustome plonais gabaliukais.
Ant žuvies dedame citronžolę,kaparėlius,džiovintus pomidorus ir šviežius pomidorus.
Susukame į foliją.
Kepame orkaitėje 20 min. prie temp.200 l.


Jums reiks lašišos filė gabaliukas,apelsininių pipirų,druskos pagal skonį,džiovintų saulėje pomidorų,kaparėlių,citrinžolės ir šviežių pomidorų.
Lašišos gabaliuką ištriname su pipirais ir druska.
Šviežius pomidorus supjaustome griežiniais,o džiovintus susmulkiname,citrinžolę supjaustome plonais gabaliukais.
Ant žuvies dedame citronžolę,kaparėlius,džiovintus pomidorus ir šviežius pomidorus.
Susukame į foliją.
Kepame orkaitėje 20 min. prie temp.200 l.


Liuks


QUOTE(Elena @ 2010 11 29, 16:14)
O jerguteliau kaip cia skanuuuuuuuuu

QUOTE(mamairute @ 2010 11 29, 16:24)
Aš pirkau Maximoje,ten visos prieskoninės žolės

QUOTE(Elena @ 2010 11 29, 16:31)
kurioj maximoj? čia kur lentynose daržovių skyriuje sudėtos? Kaina kokia?
O koks kaparėlių skonios?
