Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr. 4)

Nu tokios panikos pries egza as dar niekad turbut nejauciau unsure.gif Ryskiai per daug prisimokiau. Nes, kai einu nesiruosus, buna labai ramu laugh.gif

Sekmes visoms! As dar pasedesiu. Vis tiek nesimiega.
Permeciau LAT. Nesiuos ryt generalinio isakymus, mazu leis naudotis unsure.gif
Atsakyti

Atkapsčiau tą 50 LAT nutarimą
http://www.lat.lt/4_...s.aspx?id=28530
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 24 spalio 2010 - 23:21
Sekmes merginos ! 4u.gif Lauksim ziniu kaip sekesi 4u.gif ir as laukiu atsakymo del BT bendrosios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 25, 00:44)
Sekmes merginos !  4u.gif  Lauksim ziniu kaip sekesi  4u.gif  ir as laukiu atsakymo del BT bendrosios  unsure.gif

man irgi labai įdomu kaip tau pasisekė. Tikiuosi viskas bus čiki, kaip ir mums rytoj smile.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif pasikavinu ir varau egzan cool.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 25, 03:10)
Labas rytas  biggrin.gif  pasikavinu ir varau egzan  cool.gif

Labas rytas biggrin.gif As irgi kavinuos,o tai i akis degtukus turbut statyt reiks lotuliukas.gif
Sakiau nemiegosiu,ale vistiek,galvoju be miego galva bus tuscia unsure.gif Nu tai nuo 12 iki 3 nusnudau rolleyes.gif
Atsikeliau,kava siurbcioju,reik toliau ta soc.sauga damusinet cool.gif
Mano seimyna miega...Blyn,kaip jiems gerai dry.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 25, 01:10)
Labas rytas  biggrin.gif  pasikavinu ir varau egzan  cool.gif

Neblogai jauciu buvo taip keltis. As dar net miegot nebuvau nuejus laugh.gif vakar iki 3 sedejau. Zinau tik tiek, kad nieko nezinau doh.gif ir man visai baisu fear.gif
Atsakyti
Oho kiek čia ankstyvų smile.gif Aš irgi eidama miegot pagavojau, kad kaikas dabar keliasi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,koleges,
Man labai reikia jusu pagalbos.Gal turite Makstucio projektini darba ? Man labai reikia pavyzduko :-). Prasau pagelbekite :-)
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
oho jus kokios ankstyvos ax.gif klausiu klausiu ir niekas man vis neatsako biggrin.gif per kiek dienu turi istaisyti darba ?! Na BT mano pavyzdziui ax.gif Man apskritai idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 25, 08:37)
Labas rytas  mirksiukas.gif
oho jus kokios ankstyvos  ax.gif  klausiu klausiu ir niekas man vis neatsako  biggrin.gif  per kiek dienu turi istaisyti darba ?! Na BT mano pavyzdziui  ax.gif  Man apskritai idomu  ax.gif

Cia jau turbut nuo destytojo geru noru priklauso, kaip greit, tai bus biggrin.gif
Atsakyti
Nu... jau po egzo... dry.gif nu jau klausimų platumas.... nežinojau nei ką nurašyt... huh.gif
Atsakyti