noriu visko kas su ES institucine ir materialine yra susije, nes man reiks laikyti materialine, o institucine man uzskaite is magistro, bet aisku, tada kai as laikiau buvo senai, daug kas pasikeite, tai sakau pries materialine reiks nors Es institucine perskaityti susipazinti kokia sutartis ka pakeite ir t.t.
aciu visoms kas ka atsius snudike@gmail.com

QUOTE(Gėlytė22 @ 2010 10 26, 10:52)
išsiunčiau

QUOTE(doloresa @ 2010 10 26, 11:53)
 mano vyras turi skolas iš Baudžamosios
 mano vyras turi skolas iš Baudžamosios   nes i kažkurį negalėjo nuvažiuot , o jo neišlaikius neleido kitų laikyt..., kažkaip ten idomiai buvo, bet juokingiausia kad jis labiausiai bijo Logikos
  nes i kažkurį negalėjo nuvažiuot , o jo neišlaikius neleido kitų laikyt..., kažkaip ten idomiai buvo, bet juokingiausia kad jis labiausiai bijo Logikos   sako baudžamąja tai iškalsiu ir tiek, o logiką sako tai reikia suprast
  sako baudžamąja tai iškalsiu ir tiek, o logiką sako tai reikia suprast  na turės ką veikti iki pat baigiamųjų egzaminų
 na turės ką veikti iki pat baigiamųjų egzaminų  
Nu zinok,as irgi labiausiai bijau logikos
 Ir net juokas neima
 Ir net juokas neima  
 Is Kauno vazinesiu i Vilniu pas korepetitoriu,nes bandziau kazka mokytis pati - zalias miskas.Pati islaikyt nesitikiu
 Va,pasimokysiu - tada nors 5 tikiuosi
Papildyta:
QUOTE(melana @ 2010 10 26, 11:52)
Ar jūs į paštą įeinat?
Man rašo 

[i]Ši sąskaita pristabdyta dėl neįprastai didelio aktyvumo. Gali prireikti iki 24 val., kol vėl galėsite ja naudotis.
Man rašo

[i]Ši sąskaita pristabdyta dėl neįprastai didelio aktyvumo. Gali prireikti iki 24 val., kol vėl galėsite ja naudotis.
Man ta pati raso

QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 26, 00:47)
zinokit taip   as pati tik 172 ar 175, bet kai puse vaikinu yra mano ugio ar uz mane zemesni, tai
  as pati tik 172 ar 175, bet kai puse vaikinu yra mano ugio ar uz mane zemesni, tai   diskomfortas didelis
  diskomfortas didelis   gerai, kad MB aukstas, tai net su kablais uz ji aukstesne bunu , bet siaip tai ech, but aukstai moteriai tikrai ne D dovana
  gerai, kad MB aukstas, tai net su kablais uz ji aukstesne bunu , bet siaip tai ech, but aukstai moteriai tikrai ne D dovana  
 as pati tik 172 ar 175, bet kai puse vaikinu yra mano ugio ar uz mane zemesni, tai
  as pati tik 172 ar 175, bet kai puse vaikinu yra mano ugio ar uz mane zemesni, tai   diskomfortas didelis
  diskomfortas didelis   gerai, kad MB aukstas, tai net su kablais uz ji aukstesne bunu , bet siaip tai ech, but aukstai moteriai tikrai ne D dovana
  gerai, kad MB aukstas, tai net su kablais uz ji aukstesne bunu , bet siaip tai ech, but aukstai moteriai tikrai ne D dovana  
labas rytelis, o gal kam jau ir diena. Besišypsanti parašyk savo e-mailą, atsiųsiu TT

QUOTE(Soneee @ 2010 10 26, 10:49)
Neignoruojam  as neturiu tu konspektu,mokiausi is skaidriu,gavau 8.Jei nori - permesiu.Ar turi jas?
 as neturiu tu konspektu,mokiausi is skaidriu,gavau 8.Jei nori - permesiu.Ar turi jas?
 as neturiu tu konspektu,mokiausi is skaidriu,gavau 8.Jei nori - permesiu.Ar turi jas?
 as neturiu tu konspektu,mokiausi is skaidriu,gavau 8.Jei nori - permesiu.Ar turi jas?skaidres tas iš mru tai aš turiu, o to kanspiekto ir norėčiau.. i.deksne@gmail.com
QUOTE(Soneee @ 2010 10 26, 10:58)
Nu zinok,as irgi labiausiai bijau logikos  Ir net juokas neima
 Ir net juokas neima  

Is Kauno vazinesiu i Vilniu pas korepetitoriu,nes bandziau kazka mokytis pati - zalias miskas.Pati islaikyt nesitikiu Va,pasimokysiu - tada nors 5 tikiuosi
Papildyta:
Man ta pati raso
 Ir net juokas neima
 Ir net juokas neima  
 Is Kauno vazinesiu i Vilniu pas korepetitoriu,nes bandziau kazka mokytis pati - zalias miskas.Pati islaikyt nesitikiu
Papildyta:
Man ta pati raso

tai vyras sakė ir turbūt ims atostogas ir vilniuje ieškos pas ką pasimokyt, nes kitaip sakė nieko nebus

O man pyktis verda  Arba ta n arė viešai prisipažins, kuri pardavinėja konspektus, referatus, kursinius, nors susirenka juos nemokamai forume, arba bus paviešinta
  Arba ta n arė viešai prisipažins, kuri pardavinėja konspektus, referatus, kursinius, nors susirenka juos nemokamai forume, arba bus paviešinta  

Kad nereikėtų jai gerti BILOBIL, priminsiu, kad mokėjau 40 Lt už konspektus jai, kuriuos forumietėms išsiunčiau nemokamai, o ji teikėsi man parašyti ir paprašyti veltui atsiųsti visus turimus kursinius, referatus ir t.t. Ne konspektus, bet konkrečiai rašto darbus! Ir Jūs dar tokiai narei duosit prisijungimo duomenis?
Index, susimąstyk!

Arba ta n arė viešai prisipažins, kuri pardavinėja konspektus, referatus, kursinius, nors susirenka juos nemokamai forume, arba bus paviešinta
 Kad nereikėtų jai gerti BILOBIL, priminsiu, kad mokėjau 40 Lt už konspektus jai, kuriuos forumietėms išsiunčiau nemokamai, o ji teikėsi man parašyti ir paprašyti veltui atsiųsti visus turimus kursinius, referatus ir t.t. Ne konspektus, bet konkrečiai rašto darbus! Ir Jūs dar tokiai narei duosit prisijungimo duomenis?
Index, susimąstyk!
                ir as noriu romenu konspektus nes kabo ta romenu snudike@gmail.com  

aciu

aciu
QUOTE(doloresa @ 2010 10 26, 09:56)
Kaip tau baigesi su darbo teise?
 ta pati varianta nesei ar kiek pakeitei?
  ta pati varianta nesei ar kiek pakeitei?  

QUOTE(snudike @ 2010 10 26, 11:04)
išsiunčiau

QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 26, 11:03)
O man pyktis verda  Arba ta n arė viešai prisipažins, kuri pardavinėja konspektus, referatus, kursinius, nors susirenka juos nemokamai forume, arba bus paviešinta

Index, susimąstyk!
Index, susimąstyk!
o jezau , as pakraupus esu

QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 26, 11:05)
viskas gerai, ačiū
 darbą tai keitėm, nenešėm tokio pat
 darbą tai keitėm, nenešėm tokio pat   tik jis kaip pvz buvo
  tik jis kaip pvz buvo   nemegstam plagijuoti
  nemegstam plagijuoti   bet tikrai labai padėjo
  bet tikrai labai padėjo