Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr. 4)

QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 24, 18:14)
O as kaip tik principus, dalyvius labai skaiciau, nes sake, kad principus, dalyvius, zalos atlyginima, ir proceso veiksmus butinai reikia zinoti. Tai siulau paziureti, nes ten nedaug info visiskai  biggrin.gif kad ir tie principai isplaukia is bendru, jei ir neziuresit tai kazka parasyt galima, kaip ir visus, proporcingumas, teisingumas, teisetumas ir t.t.

Rimtai principai reikalingi? doh.gif Isvis kraupu darosi, mane isnes is to egzo blink.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 10 24, 16:28-->
QUOTE(aqwa smile.gif @ 2010 10 24, 16:28)
Rimtai principai reikalingi?  doh.gif  Isvis kraupu darosi, mane isnes is to egzo  blink.gif

Nu taip as per paskaita kai buvau pas mane net pabraukauka, kad principus zinoti. Zodziu sake: ypatingai zinoti BPK principus, proceso dalyviu teisiu uztikrinima, zalos atlyginimo galimybes, kardomasias ir procesines priemones, irodymai ir jiems keliami reikalavimai, ikiteisminio tyrimo pradejimas ir uzbaigimas, operatyvine veikla ir ikiteisminis tyrimas, ju santykis, faktinis pagrindas, teisinis pagrindas( ikiteisminio tyrimo )tyrimo veiksmai. Na pas mane viskas sita uzrasyta, kad reikia zinoti
Atsakyti
nu ką, labanakt cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 24, 18:34)
Nu taip as per paskaita kai buvau pas mane net pabraukauka, kad principus zinoti. Zodziu sake: ypatingai zinoti BPK principus, proceso dalyviu teisiu uztikrinima, zalos atlyginimo galimybes, kardomasias ir procesines priemones, irodymai ir jiems keliami reikalavimai, ikiteisminio tyrimo pradejimas ir uzbaigimas, operatyvine veikla ir ikiteisminis tyrimas, ju santykis, faktinis pagrindas, teisinis pagrindas( ikiteisminio tyrimo )tyrimo veiksmai. Na pas mane viskas sita uzrasyta, kad reikia zinoti

Aiskutis. Bemiege naktele laukia doh.gif O BPK leis naudotis?
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 24, 19:36)
nu ką, labanakt  cool.gif  biggrin.gif

As tai jauciu siandien isvis nemiegosiu biggrin.gif

Man klausimas del soc.saugos iskilo g.gif Is kur imat info 13-14 temom?Apie ES soc. sauga ir tarptautines sutartis?????Kiek pamenu sake,kad egze butinai bus klausimas is siu temu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soneee: 24 spalio 2010 - 17:42
smile.gif+2010 10 24, 16:40-->
QUOTE(aqwa smile.gif @ 2010 10 24, 16:40)
Aiskutis. Bemiege naktele laukia  doh.gif  O BPK leis naudotis?

sake taip, ir nutartis galima irgi, tik neaisku kokias blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 24, 16:42)

Tai ten kur konspektus siunciau, tai visiskai trumpai ir aiskiai viskas parasyta, tik, kad kai kas pasene biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 24, 18:43)
Papildyta:

Tai ten kur konspektus siunciau, tai visiskai trumpai ir aiskiai viskas parasyta, tik, kad kai kas pasene  biggrin.gif

Niu as neturiu tu konspektu. Jei BPK leis naudotis, reikia tiketis sudetingesniu klausimu. Kazkaip ta praleidau, tai kalu vos ne viska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 10 24, 17:16)
nieko nenurašinėjau, nes pats dalykas lengvybių lengvybė, išmąstyt įmanoma. mokiausi pagal programą, tartilo knyga l. gera. egzamino nelaikiau, su dėstytoju susidūriau biški kitu klausimui. reglamentą naudinga paskaityti, visus socialinio draudimo įstatymus. net nžn ką patart, nes kaip minėjau egzo nelaikiau, mokiausi grynai dėl savišvietos smile.gif

nuo printerio priklauso. turi būt nustatymuose

Lengva Jums sakyti kai nelaikėt egzamino cool.gif

Neradau tų nustatymų. Ai irnesakyk.gif Kitą kartą pasigilinsiu, dabar nebėra kada unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2010 10 24, 18:01)
As prie situ dar ir valstybiniu pensiju bei sveikatos draudimo. mirksiukas.gif Gal jau kaip nors atsilaikysim. ax.gif

Ir aš tuos pačius. Tikiuos užteks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 10 24, 19:11)
Lengva Jums sakyti kai nelaikėt egzamino  cool.gif

aha, lengva man sakyti kai mokiausi ir supratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soneee @ 2010 10 24, 18:41)
*As tai jauciu siandien isvis nemiegosiu biggrin.gif

**Man klausimas del soc.saugos iskilo g.gif Is kur imat info 13-14 temom?Apie ES soc. sauga ir tarptautines sutartis?????Kiek pamenu sake,kad egze butinai bus klausimas is siu temu unsure.gif

*Ir aš greičiausiai drinks_cheers.gif Nes dar tieeeek skaityti, o egzaminas taip anksti doh.gif

**Yra dėstytojo skaidrė apie ES tarptautines sutartis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2010 10 24, 19:13)
aha, lengva man sakyti kai mokiausi ir supratau biggrin.gif

Bet Jūs nelaikėt egzamino pas jį ir nežinot kokie klausimai gali būti bei kaip vertina dėstytojas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 24, 18:34)

Ačiū, susirasiu ir pasimokysiu 4u.gif
kaip matau tai bus įdomu biggrin.gif

kelinta jum mergaitės egzas?
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 10 24, 18:28)
Ačiū, susirasiu ir pasimokysiu  4u.gif
kaip matau tai bus įdomu biggrin.gif

kelinta jum mergaitės egzas?

Man nuo 13 h unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 24, 17:34)

Tai jei jau leidzia naudotis BPK, tai ten eis isskaityt biggrin.gif O komentara, pagal save parasysiu biggrin.gif
Atsakyti