Įkraunama...
Įkraunama...

Taupiosios - kokiais būdais taupote pinigus?

QUOTE(mairux @ 2010 11 24, 12:03)
ji vyrui vis pigius kvepalus dovanoja,

, o aš tuos kvepalus išmetu... blush2.gif

jei purskiami, sunaudokit tualete, vietoj gaivilkio.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 11 24, 13:28)

mano mama taip sunaudoja bet man ir tas tuoletas tada nebekvepia ir kai iseini is to tuoleto irgi nebekvepi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 11 24, 14:28)

Bandžiau purkšti, bet baisiai tas kvapas erzina...Ir aplamai, nelabai tų purškimų mėgstu, geriau įjungti ventiliatorių ir langą praverti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mairux: 24 lapkričio 2010 - 14:00
QUOTE(mairux @ 2010 11 24, 15:54)
Bandžiau purkšti, bet baisiai tas kvapas erzina...Ir aplamai, nelabai tų purškimų mėgstu, geriau įjungti ventiliatorių ir langą praverti.

uch pigius vyriškus kvepalus jei stiprus kvapas kaip ginklą gali naudot, mano ex kolega visuomet kvepindavosi tokiais pigiais ir stipraus kvapo kvepalais, tai jei reikdavo viename kabinete sėdėt man net migrena prasidėdavo, žiauriai erzindavo tas kvapas, kad ir kaip keista mano uoslė nėra jautri, bet tas kvapas užmušantis būdavo doh.gif
Atsakyti
Sveikos, kam įdomu pliurpti tema"kaledines dovanos" eikite i ta skyreli, arba susikurkite jei nera (nezinau).

Cia tema dalintis nuomonemis KOKIAI BUDAIS TAUPOTE, kas padeda taupyti jums ir kokiais budais jus tai darote, o ne aiskintis is jusu kam PATINKA kokias dovanas dovanoti bei gauti.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2010 11 24, 16:55)
Sveikos, kam įdomu pliurpti tema"kaledines dovanos" eikite i ta skyreli, arba susikurkite jei nera (nezinau).

Cia tema dalintis nuomonemis KOKIAI BUDAIS TAUPOTE, kas padeda taupyti jums ir kokiais budais jus tai darote, o ne aiskintis is jusu kam PATINKA kokias dovanas dovanoti bei gauti.

Ačiū smile.gif

prašom, ką jau čia laugh.gif

tiesiog artėja didelės šventės=nemažos išlaidos ir dovanoms ir vaišėms tiek kalėdinėms tiek naujametinėms, o išleist daug pinigėlių, daugiau nei reikia nesinori daug kam, vat ir pasidalino moteriškės geromis idėjomis kaip už protingą kainą nupirkt gerą ir naudingą dovaną, nesierzinkit taip jau labai, pasitaupykit kantrybę, ji dorybė
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 11 23, 22:35)
Kažkos siaubas čia... Nu dabar reikia visų išsiklausinėti ar kas turi jau kokią bačką medaus, kokią uogienę valgo, o kokios nekenčia... Aišku gerai, kai dovanojantysis tai žino, bet, jei ne...

man tai yra naturalu - juk dovanos tikslas yra pradziuginti zmogu. O kai zinai kas zmogui patinka, ka jisai megsta galima issisukti gan nebrangiai.

p.s. kas ten manes klause apie nuotrauka ant drobes - tai kvadratas kainuoja 90 lt.kodak procentras nedaro, bet ten salia esanti imonele daro ( neprisimenu pavadinimo). As mazesni kiek varianta pasirinkau, tai kainuos 60 lt + remeliai.

QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 11 23, 22:35)
Kažkaip aš džiaugiuosi kad ir ką gaučiau  dovanų, visad maniau, kad Kalėdoms dovanojama tiesiog kokia smulkmena, o ne ištaigingos brangios dovanos. Na ir skyrelis TAUPANČIOMS.

niekada nesidziaugiu atmestinomis dovanomis - na cia tokios is serijos as nupirkau, o tu dziaukis ir visai nesvarbu, kad nugrybavau i pieva su dovana ( pvz tik arbata gerianciam zmogui, dovanojau kavos) - parodyt neparodau, bet dovanojusiam tai tikrai yra pinigu ismetimas i bala.
O kad kaledoms dovanojamos tiesiog smulkmenos, tai nereikia visu mauti ant savo kurpaliaus. Kokiems bendradarbiams ar pazistamiems - taip smulkmenos. O seimos nariams ir artimiesiams, tai net nezinau - gi per metus yra tik dvi ypatingos sventes ( kaledos ir gimtadienis). Tai bent jau vaikams dovanos yra renkamos tokios, kuriu paprastai nepirksi.
Atsakyti
Cia paskaicius kazkaip isvis praejo noras ka nors dovanoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijali @ 2010 11 26, 01:42)
Cia paskaicius kazkaip isvis praejo noras ka nors dovanoti doh.gif

tai ir nedovanokite, sutaupysite 4u.gif ir pinigu, ir nervu bigsmile.gif
Atsakyti
Aš stengiuosi be reikalo neiti į parduotuves ir vieną kartą per savaitę apsipirkti smile.gif be to dažniausiai maistą superka vyras palei sąrašą, tad nereikalingų daiktų beveik nebūna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rara: 29 lapkričio 2010 - 20:06
Atejau paskaityti apie taupyma, o n puslapiu teko skaityti apie dovanas doh.gif nejaugi niekas nepriciuri temos?
Atsakyti
Siandien nespejau nusipirkti maisto ateinanciai savaitei,rytoj isvaziuoju tai irgi nenupirksiu-vat ir pasitaupysim ax.gif
Atsakyti