Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė išgelbėjo santuoką

Norejau pasidalinti savo patirtimi, nors tikriausiai busiu kai kuriu teisiama. Teisiama taip, kaip pati, iki siol teisiau tokias moteris - einancias i sona. Na, taciau kiekvienas atvejis yra unikalus.

As buvau isitikinusi ir visada laikiausi to, kad tarp sutuoktiniu jokiu ejimu i sali negali buti, nes tai jau ne santuoka bus, o nezinia kas. Ivykus, suzinojus apie toki dalyka - seima nebegali buti kartu.

Taciau, musu abiedvieju gyvenimas kuo toliau, tuo labiau daresi be sekso, pilkas, rutiniskas ir net nebepakenciamas, nes namuose prasidejo skandalai del sudo, pasidare nebeimanoma susikalbet, pradejau galvoti apie skyrybas (vaiku turime, bet is praeitu santuoku). Gyvenimas pasidare ne tik nebemielas, bet siaubinga nasta.

Taciau pasiemus atostogu, vyrui pasakiau, kad vaziuoju pas mama, nes noriu nuo visko pailset, permastyt ir pan. Isvaziavau ne pas mama, o pas nepazistama issiskyrusi vyra i Vilniu, su kuriuo susipazinau per "chebra.lt". Susirasinejant supratau, kad tai rimtas vyras. Visumoj, mastydama apie skyrybas as rimtai galvojau apie kita nuolatini drauga, kuris veliau galetu tapti mano vyru.

Na, kai gyvai pamaciau ji, tai truputi vaizdas buvo kitoks, nei atrode nuotraukose, taciau, kad tai zmogus labai issilavines - kalbejomes apie viska labai placiai ir man patiko jo erudicija, taciau apie lovos reikalus as net nenorejau galvot. Netrauke ir baigta. Nesieme jokiu veiksmu ir jis.

Po 3-ju dienu as jam pasakiau, kad gal man laikas vaziuoti namo, nes nenoriu jam ikyreti. Jis paprase, kad dar pora dienu pabuciau. Na, ta diena taip gavosi, kad padauginome alkoholio ir viskas ivyko, kaip turi ivykti tarp moters ir vyro. Atejo kita diena.
Vaizdas visiskai pasikeite. Jis man tapo tikru grazuoliu su turtingu vidumi. Sekas vel ir vel. Seksas buvo toks, koki galima tik tam tikruose filmuose matyti, zodziu - sperma liejosi laisvai.

Atostogos baigesi. Atsibuciavom, taciau vienas kitam nieko konkretaus nepazadejome, pasakeme - laikas viska sudelios i savo vietas.

Sugriztu - nebepazistu savo vyro. Auksinis!!! Ir asistuoja ir kalba, kaip mane myli, kad nori su manimi visa gyvenima nugyvent, absoliuciai jokiu priekaistu, na zodziu viskas aukstyn kojomis, palyginus su tuo kas buvo paskutinius metus bei pries 10 d.
Istirpau ir as, atsigaminti pradejo ir mano meile. Uzvire pas mus gyvenimas. Lovoje tapome abu aktyvus kaip alkani meiluziai. Baigesi skandalai, baigesi velniava, mes vel vienas kita mylime kaip anksciau, o gal net stipriau.

Na, mano drauga teko nuliudinti - pasakiau viska kas ivyko. Nuliudo, papyko. O ka dabar padarysi. Man labai gaila, kad jam taip gavosi - jis liko vienas.

O tas dienas, praleistas su juo lovoje, prisimenu kiekviena diena, nors praejo jau 3 men. Labai noretusi pakartoti, taciau siuo atveju, tai jau butu tikra isdavyste mano vyro atzvilgiu. Nes dabar as ji myliu ji ir noriu su juo pragyvent likusi gyvenima su juo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglaitė 32: 24 spalio 2010 - 17:47
Na mano nuomone ne neistikimybe, o trumpas issiskirymas isgelbejo Jusu santuoka, juk pati rasote jog vyras pasikeite... Matyt likes vienas suprato, ko gali netekti... stai kodel ir tapo auksinis. o neistikimybe cia visai jokio vaidmens nesuvaidino. cia tik jusu sazines reikalas, ir pasiteisinima sazinei jus puiku sugalvojote. Tik deje jus klystate. nesmerkiu jusu ir neteisinu, svarbiausia dabar matyt kad seima atgime is naujo. sekmes jums.
Atsakyti
o teisėtasis žino, kur buvot tas dienas ar iki šiol mano, kad šiaip pabuvot atskirai?
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fistashke @ 2010 10 24, 19:58)
Na mano nuomone ne neistikimybe, o trumpas issiskirymas isgelbejo Jusu santuoka, juk pati rasote jog vyras pasikeite... Matyt likes vienas suprato, ko gali netekti... stai kodel ir tapo auksinis. o neistikimybe cia visai jokio vaidmens nesuvaidino. cia tik jusu sazines reikalas, ir pasiteisinima sazinei jus puiku sugalvojote. Tik deje jus klystate. nesmerkiu jusu ir neteisinu, svarbiausia dabar matyt kad seima atgime is naujo. sekmes jums.

Neistikimybe siuo atveju suvaidino ir savo reikala, nes as nezinojau kokia jega turi seksas. Mano veidas nebesusiraukes, o lygus, sviesus, dazniausiai su lengva sypsena.
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2010 10 24, 20:04)
o teisėtasis žino, kur buvot tas dienas ar iki šiol mano, kad šiaip pabuvot atskirai?

Tesetasis mano, kad as buvau pas mama. Beje mama as buvau informavusi apie susidariusia situacija seimoje ir pasakiau kur is tikruju as esu. Ir kad jei manasis skambintu, ieskotu manes, kad ji zinotu kaip atsakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglaitė 32: 24 spalio 2010 - 18:12
O kaip jus psichologiskai jauciates, kaip vertinate dabar neistykimybe?
Atsakyti
QUOTE(Brazileiro @ 2010 10 24, 20:37)
O kaip jus psichologiskai jauciates, kaip vertinate dabar neistykimybe?

Neistikimybe vertinu neigiamai ir pati to nekartosiu, paprasciausiai as aprasiau kaip man gavosi.
Psichologiskai labai gerai jauciuos, nes mano neistikimybe buvo su skyrybu sleifu aptraukta. Be to, gavau gera patirti sekse. Patikekit, tai stiprus dalykas. Labai.
O siaip - as dabar stengiuos nekartoti to ir nieko neteisti, nes visi mes nuodemingi - mes dar patys viduje nezinome kaip mes pasielgtume vienoje ar kitoje situacijoje, mes tik galime kalbeti - "as niekada..... as niekada gyvenime..." ir pan.
NIEKADA NESAKYK NIEKADA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglaitė 32: 24 spalio 2010 - 18:47
tai jau taip, toks žodžių junginys kaip: "jau aš tai niekada....." pavojingas.

o tai jūs su vyru kalbėjotės, kai tu grįžai į namus, apie tai, kas kodėl ir kaip atsitiko, kad tau prireikė atostogų nuo jo? ir kaip dabar elgsitės, kad daugiau to nebūtų?
nes tas stebuklingas atsivertimas, kaip atsirado, gali taip ir dingti...
ir jau tie vaistai, kurie padėjo šykart, gali ir pakenkti...

o taip, linkiu gyventi ilgai ir laimingai.
Atsakyti
Skamba kaip fantazijos. Laiminga, susitvarkiusi moteris gyventu leisdama laika idomesniais uzsiemimais nei patirties dalijimusi forumuose. Nebent tai neisisamonintas sazines priekaistas...
Atsakyti
QUOTE(valdonata @ 2010 10 24, 21:06)
tai jau taip, toks žodžių junginys kaip: "jau aš tai niekada....." pavojingas.

o tai jūs su vyru kalbėjotės, kai tu grįžai į namus, apie tai, kas kodėl ir kaip atsitiko, kad tau prireikė atostogų nuo jo? ir kaip dabar elgsitės, kad daugiau to nebūtų?
nes tas stebuklingas atsivertimas, kaip atsirado, gali taip ir dingti...
ir jau tie vaistai, kurie padėjo šykart, gali ir pakenkti...

o taip, linkiu gyventi ilgai ir laimingai.

Kas ir kodel taip atsitiko mes supratome jau seniai, taciau buvome ant tiek vienas nuo kito pavarge, kad nekalbeti, o uzmusti vienas kita pagatavi buvome blink.gif .

Kai grizau - isivaizduokit (as pati galvojau, kad taip nebuna), mes pradejome gyventi is naujo - be pykcio, priekaistu, irzlumo ir kt. velniavos.
Mes paprasciausiai stengsimes, jei taip galima issireiksti - budeti. Budeti, kad musu santykiai nenusiristu iki tokio lygio. Seima reikia rupintis, kaip lepia gele - nuolat lieti, priziureti, kitaip ji nuvys. Taip pat - ir seima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglaitė 32: 24 spalio 2010 - 19:15
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 24, 20:11)
Neistikimybe siuo atveju suvaidino ir savo reikala, nes as nezinojau kokia jega turi seksas. Mano veidas nebesusiraukes, o lygus, sviesus, dazniausiai su lengva sypsena.
Papildyta:

Tesetasis mano, kad as buvau pas mama. Beje mama as buvau informavusi apie susidariusia situacija seimoje ir pasakiau kur is tikruju as esu. Ir kad jei manasis skambintu, ieskotu manes, kad ji zinotu kaip atsakyti.

tai tema ne į temą. ne neištikimybė santuoką išgelbėjo. teisėtasis suprato, ko jums trūksta, susizgribo tsakant. O jūs gal pajautėt savo vertę, psichologija prasideda. bet kokiu atveju valio. gyvenkit, tik nesumanykit teisėtajam pasakyt tiesos.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 10 24, 21:18)
tai tema ne į temą. ne neištikimybė santuoką išgelbėjo. teisėtasis suprato, ko jums trūksta, susizgribo tsakant. O jūs gal pajautėt savo vertę, psichologija prasideda.  bet kokiu atveju valio. gyvenkit, tik nesumanykit teisėtajam pasakyt tiesos.

Na, ne. Tiesa pasakyti buti lygu savizudybei. As pat pati susimastau kas cia ivyko, kas labiausiai itakojo. Matomai:
1. jis gerai pasigalvojo;
2. as pajutau savo verte ir pasitikejima savimi, kuri jis taip pat pamate;
3. mano aistra lovoje, pakeite ir ji, dabar jam seksas nebe pareigos atlikimas lovoje, anaiptol. Dabar jo to prasyti nebereikia, dabar jis cia iniaciatorius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglaitė 32: 24 spalio 2010 - 19:31