Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė išgelbėjo santuoką

QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 24, 19:44)
Neistikimybe vertinu neigiamai ir pati to nekartosiu, paprasciausiai as aprasiau kaip man gavosi.
Psichologiskai labai gerai jauciuos, nes mano neistikimybe buvo su skyrybu sleifu aptraukta. Be to, gavau gera patirti sekse. Patikekit, tai stiprus dalykas. Labai.
O siaip - as dabar stengiuos nekartoti to ir nieko neteisti, nes visi mes nuodemingi - mes dar patys viduje nezinome kaip mes pasielgtume vienoje ar kitoje situacijoje, mes tik galime kalbeti - "as niekada..... as niekada gyvenime..." ir pan.
NIEKADA NESAKYK NIEKADA.

O jeigu jūsų vyras taip santuoką "gelbėtų" turbūt nepyktumėte? bigsmile.gif Juk dar bus tų krizių... rolleyes.gif
Atsakyti
Tos, kurios saiposi is pavydo susprogti galetu. Kaip taip vienu suviu nusauti tiek zuikiu: pasimylejimas su kitu, issaugota santuoka ir pasikeites vyras, mamos supratingumas. Och derinukas!
Atsakyti
Koks skirtumas kokie budai buvo panaudoti, svarbiausia rezultatai- issaugota seima, o visa kita, tik detales mirksiukas.gif
As asmeniskai gal praktikoje to nenaudociau, bet niekada nesakyk niekada...
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 24, 22:52)
iš karto rašau, kad kitų komentarų neskaičiau, tik šį ir iš karto kilo klausimas, o ką gi veikę tą savaitę  tavo vyras, kas jį pakeitė, kad tavo auksiniu?

Is tikruju, man ne taip svarbu ka veike manasis. Man svarbu rezultatas.

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 10 24, 23:07)
Vertini neigiamai, bet reklamuoji kaip vaistą nuo skyrybų?

Vertinu neigiamai ir nieko nereklamuoju. Reklamuociau, jei sakyciau - darykite tai!

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 10 25, 00:45)
Atvėrė akis kam - gal vyrui, kuris šventai tiki, jog žmona buvo pas mamą? Temos autorei akių juk neatvėrė - pasikeitė vyras, jo elgesys, tai ir skirtis nebėra reikalo. Kažin kuo tas "atvėrimas" būtų pasireiškęs, jei ji namuose būtų radusi tokią pačią situaciją, kokią ir paliko? g.gif

Buciau pasirinkusi naujaji drauga. Be abejoniu. Jei mane namuose ignoruoja, kalbama nuolatos pakeltu tonu ir nesiruosiama normaliam dialogui, tai kaip jus pasielgtumete?
Taciau, man grizus, kaip minejau, norit tikekit, norit ne - pasikeite musu gyvenimas. Dabar mes gerbiam vienas kita ir neperziangiam ribu, kuriu anksciau nepaisem. Aisku, kalta buvau ir as.

*Kad mama bus visada dukros puseje, koks cia klausimas? Kur cia reikia stebetis? Mama visada paliudys taip, kaip naudinga dukrai.

*O seksa ir meile skiriu. Taciau pacios suprantat, kad be vieno nebus ir kito.

Dar pridursiu - tos, kurios situo viskuo stebites ir teisiate, dar mazai matet gyvenimo. Ir as tokia pat buvau iki tam tikru ivykiu ir dideliu pasikeitimu mano gyvenime. Teoriskai visos mes sventos, teisingos ir neklystancios, taciau praktikoje...

Atsakyti
Kur jau cia stebetis ar teisti....
Greiciau stebina pats temos pavadinimas "Neistikimybe isgelbejo santuoka". Kokia isradinga ta autore- ir neistikimybe pateisino, sazine sau apramino (liuks teorija), ir su vyru viskas gerai, aistra atgime.
Naivumas ir saves apgaudinejimas. Toks jausmas, kad sios seimos tarpusavio santykiai grindziami tik melu (mama ir ta apsimelavus). Bet autore laiminga, jai cia viskas o.k. Kai tik aitra apves, iskart galima bus ir vel panaudot isbandyta recepta. Tobula santuoka, sakyciau...
Atsakyti
QUOTE(matrigna @ 2010 10 25, 16:38)
Greiciau stebina pats temos pavadinimas "Neistikimybe isgelbejo santuoka". Kokia isradinga ta autore- ir neistikimybe pateisino, sazine sau apramino (liuks teorija), ir su vyru viskas gerai, aistra atgime.
Naivumas ir saves apgaudinejimas. Toks jausmas, kad sios seimos tarpusavio santykiai grindziami tik melu (mama ir ta apsimelavus). Bet autore laiminga, jai cia viskas o.k. Kai tik aitra apves, iskart galima bus ir vel panaudot isbandyta recepta. Tobula santuoka, sakyciau...

Aisku geriau skyrybos ir nekenciantys vienas kito zmones. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(matrigna @ 2010 10 25, 16:38)

Taip, brangioji. Neistikimybe man issaugojo santuoka, nes po to kas ivyko ir as pasikeiciau. Niekada neteko girdet, kad taip buna?

Na, melage. Melage as. Ir naivuole. Man labai geda, pries tave, kadangi tu labai teisinga ir niekada nemeluojanti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglaitė 32: 25 spalio 2010 - 14:53
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 25, 15:47)
Taip, brangioji. Neistikimybe man issaugojo santuoka, nes po to kas ivyko ir as pasikeiciau. Niekada neteko girdet, kad taip buna?

Na, melage. Melage as. Man labai geda, kadangi tu labai teisinga ir niekada nemeluojanti.

As Tau ne brangioji.

Kas ten zino, gal ir pasikeitei... Tau ir Tavo vyrui geriau matyt. Judviems gerai, tai ir valio. Juk uz rankos nepagautas- ne vagis, ar ne?

Atsakyti
na svarbu santykiai susitvarkė smile.gif kad tik tai netaptų įpročiu smile.gif tokiu būdu taisyti santykius namuose smile.gif nes būdas nėra vienas iš geriausių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 10 25, 17:12)
na svarbu santykiai susitvarkė smile.gif kad tik tai netaptų įpročiu smile.gif tokiu būdu taisyti santykius namuose smile.gif nes būdas nėra vienas iš geriausių smile.gif

drinks_cheers.gif jeigu tokiu budu taisytu santykius, galiausiai prarastu save.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 10 25, 16:31)
galiausiai prarastu save.

Kol kas kažką atrado, o ne prarado.
Ir kas ten žino, kaip ten būtų, jeigu būtų, bet tikėkimės, kad viskas pas autorę bus puiku ir ji su savo vyru gyvens ilgai ir laimingai.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 10 25, 19:53)
Kol kas kažką atrado, o ne prarado.
Ir kas ten žino, kaip ten būtų, jeigu būtų, bet tikėkimės, kad viskas pas autorę bus puiku ir ji su savo vyru gyvens ilgai ir laimingai.

Tikrai taip. Siuo atveju as daug ka atradau, o ne praradau, nes visos mintys buvo tik apie skyrybas - nebemaciau jokios mudvieju ateities.

Kartoti to daugiau tikrai nenoreciau, kad ir kaip saldu tai butu, taciau juk tai nera saldziau uz ramu, laiminga gyvenima.
Man jau 40 ir gyvenimo vertybes jau sugebu ivertinti.

Tai ka parasiau, tai nera kvietimas ta kartoti, reklamuoti ar pasipuikuoti, tiesiog norejau anonimiskai issipasakoti. Cia juk net geriausia drauge galetu tycia/netycia ispliurpti kitai savo draugei ir visas tas dalykas daeitu iki mano brangiausio. Man to nereikia.
O kad skirtigos nuomones, tai normalu - laukiau dar blogesniu.

Kaip minejau, dar neseniai pati buvau didele kitu kritikuotoja. Dabar kuo tolyn, tuo labyn stengiuosi kuo atsargiau vertinti kitu zmoniu poelgius, nes juk nezinau kas priverte juos tai daryti, taip elgtis.
Atsakyti