Labas mamytes,rasau cia tiesiog noredama papasakoti savo tikra ,isgyventa istorija,kuri su manimi yvyko pries daugiau nei dvidesimt metu...
Dar visai jauna mergaiciuke stojau i viena savo miesto technikuma.Pirmos priemimo komisijos dienos,suvaziavo daug jaunimo is gretimu miesteliu ir kaimu.Didziulis jaunimo surmulys,juokas, uzpilde grazu miesto parka ,sauleta rudenio ryta.Naujos pazintys ,buriavimasis i mazas busimu draugu,kolegu grupeles,simpatijos,antipatijos ,sujauke ne vieno busimo moksleivio jausmus ir mintis.Merginos dairesi nauju simpatiju vaikinu tarpe,vaikinai smalsiai nuziurinejo paneles.
Stoviu prie busimu moksleiviu saraso lentos ,ieskau savo pavardes ir jauciu smalsu vaikinuko zvilgsni ,tiesiog ryjanti mane akimis ,pasisuku ir....musu akys susitiko.Grazus aukstas blondinas,stovejo tiesiai priesais mane,pajutau sklindancia siluma ir is pirmo zvilgsnio supratau,kad sis susitikimas bus lemiamu mano gyvenime.
Abu istojom i ta pacia grupe,susidare merginu ir vaikinu sauni kompanija,prasidejo mokslo metai,praktikos .Labai puikiai visi tarpusavyje sugyvenome,leidome laisvalaikius,tas vaikinas sekiojo mane kekviename zingsnyje,atvirai demonstruodamas savo jausmus,apie kuriuos zinojo visas musu kursas ir net technikumas.As kazkaip gedijausi ,o ir erzinti pradejo perdetas jo demesys,tad visaip stengiausi nuo jo issisukineti,nors giliai sirdyje ,jauciau neapsakoma ir paciai nesuprantama jausma ...Kaip dabar ziuriu daugelyje serialu turejau ir as tokia "drauge" ,kuri padedavo man visokiose suktose situacijose norint isvengti susitikimo su tuo vaikinu,ji uz mane meluodavo jam ,kad as turiu kokiu nors reikalu ir negaliu su juo susitikti,su ja aptardavome visa strategiju plana,kaip isvengti nepageidaujamo susitikimo,juokemes,ji visada pritardavo man sumenkindama ta vaikina mano akyse,sakydavo,kad as verta geresnio,koks jis mergininkas ir panasiai.Tas vaikinas nuo manes neatstojo,toliau atkakliai sieke mano palankumo,pykomes ,taikemes ,vel pykomes ir kai jau beveik viskas pradejo graziai klostytis ivyko tai kas sugriove visa tolimesni musu visu gyvenima...as sunkiai susirgau,mano drauge lankydavo mane kartu su tuo vaikinu,paskui apsilankymai tapo retesni kol visai jie nutruko.Gryzau i technikuma po ilgo laiko ir naujiena trenke ,kaip zaibas is giedro dangaus,mano drauge nescia nuo to vaikino ir ruosiasi vestuvems....
Slydo zeme is po koju,nelankiau paskaitu,aukletojas pradejo manes ieskoti,po ilgu ikalbinejimu,kai jau mano drauge buvo paskutiniuose nestumo menesiuose gryzau .Tas vaikinas isvydes mane vel pradejo rodyti man demesi,tiesiog mano drauges akyse.Daug nesiplesiu,tiesiog pasakysiu tai,kad jis vede mano drauge,vestuves is grupiokiu pasakojimu ,primine daugiau kazkokias kosmariskas laidotuves,vaikinas verke,nusigere ir vis minejo mano varda.As neislaikiau tokios atmosferos ir meciau technikuma,po kiek laiko susitaikiau su ta drauge ,net laikiau savo rankose ju vaikeli,ziuredamas tas vaikinas i mane ,karciai rijo akyse pasirodziuses asaras....Praejo pora metu ,Su tuo vaikinu susitikome prie parduotuves,buvo dar vienas musu bendras draugas ir nutareme pasedet visi kartu ezero pakranteje,nusipirkome vyno ,taip linksmai snekuciuodami praleidome visa nakti.,jis papasakopjo man viska,ka mano drauge prikalbejo jam apie mane,pasirodo ji savo kalbomis ,norejo ji prisivilioti pas save...
Tas vaikinas ateidavo pas mane i darba,lydedavo namo,zodziu prasidejo musu naujas romanas.Nebegalejome ne minutes gyventi vienas be kito,apie musu romana suzinojo jo zmona ,mano buvusi drauge,atejusi manes graziai prase,kad nutraukciau musu santykius,nes auga ju sunus ir reikia jam tevo.Gerai viska apgalvojusi,jam pasakiau ,kad jis man nebereikalingas ir tai,kad as su juo praleidau tiek laiko,buvo mano saldus kerstas.Vel pykciai asaros,barniai ,persekiojimai,kol jis isejo i armija.Po armijos gryzo ieskoti manes, as buvau istekejusi,susitikom prabegom,tespejo istart kelis zodzius '" as tave myliu" ,as isokau su savo dukryte i autobusa ir nuvaziavau neatsigrezdama neatsigrezdama.Is draugiu zinojau,kad jis buvo atvaziaves i grupes susitikima ,lauke manes,as nepasirodziau....
Praejo daugiau nei dvidesimt metu,per tuos metus niekaip negalejau jo pamirst,jis issiskyre su mano drauge,vede kita,susilauke dvieju vaiku,as irgi tekejeu du kartus,ko gero nuosirdziai nemylejau savo vyru,pries pora menesiu as ji suradau per facebooka,parasiau pora paprastu zinuciu... Raso tas dabar jau vyriskis ,kekviena diena,be pykcio ,be nuoskaudu apie musu neissipildziusius lukesciusir apie tai ,kaip jis visus tuos metus mane stipriai mylejo.Noretu susitikt,as siuo metu gyvenu labai toli nuo Lietuvos,gal susitiksim vasara,tik bijau,kad trecias musu susitikimas gali buti lemiamu,gal todel mus likimas ir laiko taip toli vienas nuo kito,kadneliktu sioje istorijoje dar daugiau iskaudintu zmoniu....
Sakoma, kad tikra meilė nugali visas kliūtis.
gal jei pagaliau isdrisitumet buti kartu,tu kitu iskaudintu zmoniu nebebutu...kaip suprantu abu nebe piemenys esat,tai kam reikalingos toks dovanokit kvailos ambicijos ir dramos,kaip serialuose...na nebent patinka toks santykiu dramatizmas ir tas kankinimasis suteikia savotiska malonuma
QUOTE(pincius @ 2010 10 24, 20:21)
gal jei pagaliau isdrisitumet buti kartu,tu kitu iskaudintu zmoniu nebebutu...kaip suprantu abu nebe piemenys esat,tai kam reikalingos toks dovanokit kvailos ambicijos ir dramos,kaip serialuose...na nebent patinka toks santykiu dramatizmas ir tas kankinimasis suteikia savotiska malonuma
Tikrai nebe piemenys,abu perlipe per 40 .Nera jokiu dabar dramu,tai praeityje ,pasiutusioje jaunysteje...dabar jau daug kas varzo,jis turi seima,as turiu seima,ne taip viskas paprasta...is tiesu serialai ne is pirsto lauzti,nors pati ju nemegstu ziureti,gyvenimas pats man toki padovanojo.
QUOTE(vejavaike1 @ 2010 10 24, 19:47)
Tikrai nebe piemenys,abu perlipe per 40 .Nera jokiu dabar dramu,tai praeityje ,pasiutusioje jaunysteje...dabar jau daug kas varzo,jis turi seima,as turiu seima,ne taip viskas paprasta...is tiesu serialai ne is pirsto lauzti,nors pati ju nemegstu ziureti,gyvenimas pats man toki padovanojo.
na ne visai taip

QUOTE(pincius @ 2010 10 24, 21:20)
na ne visai taip
veikiau jus pati sau toki pasidovanojot...apmaudu,kaip mes kartais leidziame kitiems spresti uz mus,bet galbut klaidos kartojasi tam,kad ju pagaliau nebedarytume...cia mano nuomone apskritai apie gyvenima...o siaip...jau abu po pora kartu turejot seimas,bet abiem jos isiro kaip supratau...tai ne garantas,kad ir sios jusu seimos neisirs...tiesiog, kaip suprantu vienas apie kita galvojate,taip griaunate savo santykius su kitais zmonemis ir jei isties abu noretumet buti kartu,nesuprantu,kodel tai nera imanoma

Jus labai teisi ir viska puikiai suprantu ,kad patys sau gyvenimus griauname,bet dabar veikiau gyvename protu o nebe jausmais.Sunku viska griauti ir lipdyti is naujo,nors kas zino gal ateis tokia diena,kai niekas nebebus kliutimi,manau jau ta visa istorija nuo pat pradziu su mumis atsitiko ne siaip sau.Kaip ji turejo pradzia,taip turi tureti ir pabaiga.Sirdi tikrai skauda,noretusi i viska spjaut,jauti,kad ir laikas nesustojamai bega,juokiuos jam,kad gal kada susitiksim prie kokios vaistines eidami validolo pirkt...
Aš gal ir negražiai pasakysiu, bet... jei myli viena skitą du žmonės, jokios druagės neturėtų būti svarbu. Reikia kurtis savo nuostabų gyvenimą, kokio pats žmogus nori.
Taip, taip, aš lipčiau per galvas, ir man būtų vienodai, kad mano draugė myli vaikiną, kurį myliu ir aš, ir kuris myli mane, o ne ją.
Čia ateičiai kitoms jaunoms merginoms, kurios skaitys.
O dabar... susitikti ir žiūrėti kas bus. Jei visgi galvojate vienas apie kitą, net ir po 20m. tai turėtumėte nebijoti būti kartu. Kuo labiau slėpsite tuos jausmus, tuo labiau kentės jūsų abiejų antrosios pusės. Nes visgi jos jaučia.
Taip, taip, aš lipčiau per galvas, ir man būtų vienodai, kad mano draugė myli vaikiną, kurį myliu ir aš, ir kuris myli mane, o ne ją.
Čia ateičiai kitoms jaunoms merginoms, kurios skaitys.

O dabar... susitikti ir žiūrėti kas bus. Jei visgi galvojate vienas apie kitą, net ir po 20m. tai turėtumėte nebijoti būti kartu. Kuo labiau slėpsite tuos jausmus, tuo labiau kentės jūsų abiejų antrosios pusės. Nes visgi jos jaučia.
Gražu
O ką jūs jaučiat jam?Ar yra išlikęs tas jausmas per 20 m? Kokie santykiai jūsų su savo vyru? O jo su žmona? O gal tiesiog susitikit,pabendrausit,pakalbėsit apie daug ką,matysit,koks jis,ar traukiat dar viens kitą.Juk per 20 m abu pasikeitėt.O gal susitiksit ir matysit,kad to kas buvo jaunystėje nėra, ir gyvensit sau toliau ramiai.O gal tai likimas...

O ką jūs jaučiat jam?Ar yra išlikęs tas jausmas per 20 m? Kokie santykiai jūsų su savo vyru? O jo su žmona? O gal tiesiog susitikit,pabendrausit,pakalbėsit apie daug ką,matysit,koks jis,ar traukiat dar viens kitą.Juk per 20 m abu pasikeitėt.O gal susitiksit ir matysit,kad to kas buvo jaunystėje nėra, ir gyvensit sau toliau ramiai.O gal tai likimas...

Istorija,kaip serialuose,tik as galvodavau,kad tokios "nesamones",trukdziai buti dviem vienas kita mylinties zmonems realiame gyvenime nebuna....
Jeigu tikrai mylejote vienas kita,tai butumet buve kartu,juk abu skyretes,galejote kurti seima,bet ne...vel susituoket su kitais
.
O dabar...gal jus tiesiog abu svajojate apie tai ko negavote,jus taip ir nebuvote pora,del to ir vis dar svajojate apie tai,kas nepatirta buvo....
Jeigu tikrai mylejote vienas kita,tai butumet buve kartu,juk abu skyretes,galejote kurti seima,bet ne...vel susituoket su kitais

O dabar...gal jus tiesiog abu svajojate apie tai ko negavote,jus taip ir nebuvote pora,del to ir vis dar svajojate apie tai,kas nepatirta buvo....
Manau butina susitikti ir pasikalbeti, praejo daug metu, bet kartais meile nerudija

na cia tikru tikriausias siuzetas kaip seriale
liudna, kad taip susikloste Jusu gyvenimai, taciau as manau,kad susitikti reikia ir tuomet bus matyti kokie jausmai uzplus.
pritariu lucero - tikra meile nerudija

liudna, kad taip susikloste Jusu gyvenimai, taciau as manau,kad susitikti reikia ir tuomet bus matyti kokie jausmai uzplus.
pritariu lucero - tikra meile nerudija

Aciu visoms ,kurios atsiliepete,nes negaliu savo istorija su niekuom pasidalinti,tik su savo buvusia grupioke,kuri gyvena tame paciame mieste kur ir jis .Mes visi trys tarpusavyje susirasinejame,drauge zino ir jo ir mano jausmus vienas kitam nuo pat musu susipazinimo pradzios.
Istorija tikrai serialine,juokingiausia ,kad visai neseniai tai supratau,kalbedama su bendradarbemis ,viena vakareli prie vyno taures.Kai pradejau joms tai pasakoti,net uzspringau,pries akis pradejo sukiotis visokios isgalvotos istorijos ,pavaizduotos filmuose,galvoju,sunku butui paciai tokia patiketi,klausant svetimo zmogaus.
Klausete,ka jam dabar jauciu? jauciu meile ,ilgesi...vakar atsiunte jis savo nuotrauka,kad galeciau pamatuyt kaip atrodo dabar.Toks pat grazus,gal kazkiek zilstelejes,bet visa siela savas.Zinoma ,neaisku kaip butu, jei mes sisitiktumeme,gal viskas issisklaidytu kaip migla ir tikrai ramiai galetumem gyvent,tik keista,kad tiek metu negalejome uzmirst vienas kito.
Su vyru mano santykiai,kaip pasakyt,ko gero tik cia galiu parasyti,nes niekas daugiau nezino ,mes nemiegame kartu jau 6 metus,siaip sutariam normaliai,mazai pykstames,jis visada su manim,negeria.
O,kad mylejome vienas kita tai tiesa,tik as buvau kvaila uzsispyrusi ozka,todel viskas taip ir susikloste...
Istorija tikrai serialine,juokingiausia ,kad visai neseniai tai supratau,kalbedama su bendradarbemis ,viena vakareli prie vyno taures.Kai pradejau joms tai pasakoti,net uzspringau,pries akis pradejo sukiotis visokios isgalvotos istorijos ,pavaizduotos filmuose,galvoju,sunku butui paciai tokia patiketi,klausant svetimo zmogaus.
Klausete,ka jam dabar jauciu? jauciu meile ,ilgesi...vakar atsiunte jis savo nuotrauka,kad galeciau pamatuyt kaip atrodo dabar.Toks pat grazus,gal kazkiek zilstelejes,bet visa siela savas.Zinoma ,neaisku kaip butu, jei mes sisitiktumeme,gal viskas issisklaidytu kaip migla ir tikrai ramiai galetumem gyvent,tik keista,kad tiek metu negalejome uzmirst vienas kito.
Su vyru mano santykiai,kaip pasakyt,ko gero tik cia galiu parasyti,nes niekas daugiau nezino ,mes nemiegame kartu jau 6 metus,siaip sutariam normaliai,mazai pykstames,jis visada su manim,negeria.
O,kad mylejome vienas kita tai tiesa,tik as buvau kvaila uzsispyrusi ozka,todel viskas taip ir susikloste...