Įkraunama...
Įkraunama...

Tikra mano meiles istorija

QUOTE(vejavaike1 @ 2010 10 25, 19:35)

Su vyru mano santykiai,kaip pasakyt,ko gero tik cia galiu parasyti,nes niekas daugiau nezino ,mes nemiegame kartu jau 6 metus,siaip sutariam normaliai,mazai pykstames,jis visada su manim,negeria.

O,kad mylejome vienas kita tai tiesa,tik as buvau kvaila uzsispyrusi ozka,todel viskas taip ir susikloste...

tai ir nedvejokit,susitikit,o po to kaip lemta bus 4u.gif
Atsakyti
sako, nuo tikros meiles nepabegsi... pagalvokit apie tai mirksiukas.gif
trečią sykį gal jau nebebėkit 4u.gif
Atsakyti
Na ,bet kaip apie tai prabilti nieko neitarianciai seimai,nuo ko pradet?...bijau
Atsakyti
puikiai suprantu baimę. pirmiausia pasikalbėkit su pirma meile, kokie ateities planai ir kokios galimybės. jis turėtų jus nuraminti ir padėti surasti būdą, kaip viską pranešti, jei ketinimai kuo rimčiausi.
Atsakyti
QUOTE(vejavaike1 @ 2010 10 25, 17:35)

Klausete,ka jam dabar jauciu? jauciu meile ,ilgesi...vakar atsiunte jis savo nuotrauka,kad galeciau pamatuyt kaip atrodo dabar.Toks pat grazus,gal kazkiek zilstelejes,bet visa siela savas.Zinoma ,neaisku kaip butu, jei mes sisitiktumeme,gal viskas issisklaidytu kaip migla ir tikrai ramiai galetumem gyvent,tik keista,kad tiek metu negalejome uzmirst vienas kito.

Kiek supratau, jus su tuo vaikinu (na dabar vyriskiu) taip normaliai ir nedraugavote, t.y. nebuvote ilgesni laika pora?
Kalbesiu apie moteris, bet tai taikytina ir vyrams. Kai mes draugajame, gyvename, dalinames kasdienybe su vienu ar kitu vyru, turime proga isgyventi realybe, geriau pazinti, stebeti jo reakcijas, pykti, spresti problemas, pavargti ir t.t. Romantiskas idealizavimas nuslugsta ir jausmai susipina su kasdienybe. Visai kitas atvejas, kai tokios progos ilgiau bendrauti su meiles objektu nera. Tas idealizavimas, nepatirta kasdienybe islieka ir taip myleti svajoniu objekta visiskai ji sudievinant galima iki grabo lentos. Pilna tokiu istoriju. Bet jus nezinote kaip butu, jei pragyentumete su juo kad ir 3 metus. Gal spjaudytumetes, verktumete ir ausiniais vadintumete savo buvusius vyrus. Gal ir ne, tai tik patirtis parodytu. Todel mano patarimas butu - negriaukite iskart seimos, nepriimkite vien emocijomis pagristus sprendimus, skirkite laiko pabendravimui su tuo zmogumi. Gal ir verta rizikuoti, kad nesigrauztumete visa gyvenima, tik pries taip pasielgdama, duokite siek tiek laiko vienas kito pazinimui.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 10 27, 03:45)
Gal spjaudytumetes, verktumete ir ausiniais vadintumete savo buvusius vyrus. Gal ir ne, tai tik patirtis parodytu. Todel mano patarimas butu - negriaukite iskart seimos, nepriimkite vien emocijomis pagristus sprendimus, skirkite laiko pabendravimui su tuo zmogumi. Gal ir verta rizikuoti, kad nesigrauztumete visa gyvenima, tik pries taip pasielgdama, duokite siek tiek laiko vienas kito pazinimui.

Labai pritariu drinks_cheers.gif Mus žavi tie žmonės, kurių negalime pasiekti, sakoma, uždraustas vaisius saldesnis drinks_cheers.gif
Pamenu, kad buvau įsimylėjus vieną vaikiną. Džiuvau dėl jo. Nemačiau ilgai, tad svajonėse man jis atrodė Riteris ant balto žirgo. Ištekėjau. Kai susitikdavom, jis taip mokėjo gražiai pakalbėti, kad tirpau iš meilės jam, nors vyrą turėjau. Likimas taip suvedė, kad susidraugavom šeimomis. Ir kai pamačiau iš arčiau... doh.gif Kad stipriai išgeria, kad išgėręs muša žmoną, vaikus, kad visos gražios kalbos, mane taip žavėjusios, tėra tik tuščias kevalas-labai greitai idealizuota meilė praėjo thumbup.gif

Autorei noriu palinkėti nemesti kelio dėl takelio 4u.gif Sulaukusi tokio amžiaus turėtumėt žinoti, kad meile-tai tik poetų suidealizuotas jausmas ir vien tik meile nė viena pora dar neišliko tvirta 4u.gif
Atsakyti
labai šaunu, kad tokių istorijų būna ne tik filmuose mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=biziukas,2010 10 27, 03:45]
Kiek supratau, jus su tuo vaikinu (na dabar vyriskiu) taip normaliai ir nedraugavote, t.y. nebuvote ilgesni laika pora?

Draugavau beveik tris metus ir gerai ji pazystu,linksma,liudna,gera,pikta,buvo laikas net musemes biggrin.gif .
Atsakyti
Tai beliko tik susitikt ir viską išsiaiškint. Čia ne momentinis sprendimas, ilgiau pabendraukit.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 10 25, 11:07)
Aš gal ir negražiai pasakysiu, bet... jei myli viena skitą du žmonės, jokios druagės neturėtų būti svarbu. Reikia kurtis savo nuostabų gyvenimą, kokio pats žmogus nori.
Taip, taip, aš lipčiau per galvas, ir man būtų vienodai, kad mano draugė myli vaikiną, kurį myliu ir aš, ir kuris myli mane, o ne ją.
Čia ateičiai kitoms jaunoms merginoms, kurios skaitys. mirksiukas.gif

Kas cia do nesamones?

O istorija tai kvaila, vnz, nenorejo nenorejo, paskui uzsimane, reikejo elgtis kaip zmogui kol laisvas vyras buvo, o kai drauge pereme jau prireike, abu beprociai, eina pagal savo norus ir smegenim nesinaudoja gadindami kitiems gyvenimus. Kazkoks vaiku darzelis. Nori buti kartu ir buni, o neprisidarai tu vaiku nuo n zmoniu ir dar paskui skiedi kaip kazka myli... Nesamones cia. Istorijos pabaiga bus, kad susieis, pamatys, kad nieko gero, jausmai "issiblaivys" ir issikirs. Bet ir kaip zmones galvos nenaudoja?
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2010 10 28, 10:53)
Kas cia do nesamones?

O istorija tai kvaila, vnz, nenorejo nenorejo, paskui uzsimane, reikejo elgtis kaip zmogui kol laisvas vyras buvo, o kai drauge pereme jau prireike, abu beprociai, eina pagal savo norus ir smegenim nesinaudoja gadindami kitiems gyvenimus. Kazkoks vaiku darzelis. Nori buti kartu ir buni, o neprisidarai tu vaiku nuo n zmoniu ir dar paskui skiedi kaip kazka myli... Nesamones cia. Istorijos pabaiga bus, kad susieis, pamatys, kad nieko gero, jausmai "issiblaivys" ir issikirs. Bet ir kaip zmones galvos nenaudoja?

Žinok visiškai tą patį norėjau rašyti biggrin.gif nenorėjo, nemylėjo, nereikėjo, bet kai draugei vaiką užtaisė matyt suspindo naujom spalvom vyriškis biggrin.gif čia man kvepia ne meile, o psichologinėmis problemomis, o vis nenusisekusios santuokos tik tą įrodo, tuo labiau, kaip supratau, ir dabar nieko gero... ir niekada nebus gerai. Aš net nemanau, kad čia yra kažkokia meilė, tiesiog taip patogiau, galvoti, kad ne tu esi kalta, kad nesusiklostė sėkmingas asmeninis gyvenimas, o mistinė jaunystės "meilė"
Atsakyti
Jei jau buvo meilė ar tiesiog šiaip susižavėjimas, nereikėjo į tai painioti draugės. Dėl vyrų net ir draugės per galvas lipa. Aišku, tai reikėjo suprasi prieš 20 metų.
Atsakyti