QUOTE(biziukas @ 2010 10 27, 03:45)
Gal spjaudytumetes, verktumete ir ausiniais vadintumete savo buvusius vyrus. Gal ir ne, tai tik patirtis parodytu. Todel mano patarimas butu - negriaukite iskart seimos, nepriimkite vien emocijomis pagristus sprendimus, skirkite laiko pabendravimui su tuo zmogumi. Gal ir verta rizikuoti, kad nesigrauztumete visa gyvenima, tik pries taip pasielgdama, duokite siek tiek laiko vienas kito pazinimui.
Labai pritariu

Mus žavi tie žmonės, kurių negalime pasiekti, sakoma, uždraustas vaisius saldesnis
Pamenu, kad buvau įsimylėjus vieną vaikiną. Džiuvau dėl jo. Nemačiau ilgai, tad svajonėse man jis atrodė Riteris ant balto žirgo. Ištekėjau. Kai susitikdavom, jis taip mokėjo gražiai pakalbėti, kad tirpau iš meilės jam, nors vyrą turėjau. Likimas taip suvedė, kad susidraugavom šeimomis. Ir kai pamačiau iš arčiau...

Kad stipriai išgeria, kad išgėręs muša žmoną, vaikus, kad visos gražios kalbos, mane taip žavėjusios, tėra tik tuščias kevalas-labai greitai idealizuota meilė praėjo
Autorei noriu palinkėti nemesti kelio dėl takelio

Sulaukusi tokio amžiaus turėtumėt žinoti, kad meile-tai tik poetų suidealizuotas jausmas ir vien tik meile nė viena pora dar neišliko tvirta