aha, sulauksi is to Kaledu senio.. nei seklu, nei knygu

Reiskias negera mergaite buvai

cia kas, AS???? Cia dabar kas per smeiztas?

Tai, kad Senis saltis tik negeriem vaikam norimu dovanu nedovanoja
Ir as nieko neteigiu, tik klausiu

na, as gal ne vien seklu noriu.. gal dar aukso, brangiuju akmenu ir mersedeso..
nu ir tempai..aš nebspėju su Jumi..kaip pavasarį
))))))))))))))) ligonės blyn
)
reik eit siltmnamin pomidoru ieskot.. ryt is ryto taip i padarysiu
))

reik eit siltmnamin pomidoru ieskot.. ryt is ryto taip i padarysiu

nu ir priplepejot
jei moderatoriai visa spamą ištrintų - liktu ko gero tik viens puslapis pomidorų temoj
Saintlina galėtų bent jau Schetelingo pomidorinį asortimentą su visais pliusais , minusais, ypatumais ir niuansais aptarti po kasdieninio "dežūravimo" palei lentynas
dar pagalvojau, gal cia visgi užsuka žmonių, sveiko proto ir nelabai godžių, mano atras patarimų kuris pomidoras geriausias
o čia ką randa? randa, kad reik , mirtinai reik bent 30 rūšių auginti

noretumet?

ragaukit:

merginos, jei kurie nors patrauke akį - nesivaržykit- visais klausimais pas Saintlina- ji juos visus auginti žada

jei moderatoriai visa spamą ištrintų - liktu ko gero tik viens puslapis pomidorų temoj

Saintlina galėtų bent jau Schetelingo pomidorinį asortimentą su visais pliusais , minusais, ypatumais ir niuansais aptarti po kasdieninio "dežūravimo" palei lentynas

dar pagalvojau, gal cia visgi užsuka žmonių, sveiko proto ir nelabai godžių, mano atras patarimų kuris pomidoras geriausias

o čia ką randa? randa, kad reik , mirtinai reik bent 30 rūšių auginti

noretumet?

ragaukit:

merginos, jei kurie nors patrauke akį - nesivaržykit- visais klausimais pas Saintlina- ji juos visus auginti žada

Numirsiu..... tikrai numirsiu...., ir is juoko ir is diiiiiiiiidelio noro pomidoru

QUOTE(saintlina @ 2010 11 17, 21:20)
a sakai akmenu nori??

kaip tik siandien mazius kazkoki is lauko parsitempe- ner labai svarus, bet ale koks brangus

QUOTE(saintlina @ 2010 11 17, 20:20)
na, as gal ne vien seklu noriu.. gal dar aukso, brangiuju akmenu ir mersedeso..
Abzora ji...

QUOTE(madmuazele @ 2010 11 17, 21:05)
klausyk, Mamzelka, tu is kur zinai?