Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

QUOTE(meskute231 @ 2011 10 07, 08:01)

o kalbos apie konteinerį tai nu nu nu.

drinks_cheers.gif šventvagystė būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fever Ray @ 2011 10 07, 08:28)
drinks_cheers.gif  šventvagystė būtų  lotuliukas.gif

na gal taip drastiškai negalėčiau blush2.gif bent jau visų ių karto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 07, 08:35)
gausis labai storas siūlas  ax.gif

bet jie tįsta labai numezgus, ar čia mitas  g.gif gavau palikimą dovanų, ale mezganti esi sunaudosi, o kai pamačiau kas per siūlai, kažkaip atsisakyti buvo negražu  doh.gif
Pasikartosiu, bandžiau skarą megzti, ar ji nešiosis?, išlaikys formą?  g.gif

Galit mezgant imaisyti tokios pacios spalvos siuvimo siula tai neturetu tysti manau
Papildyta:
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 07, 09:31)
na gal taip drastiškai negalėčiau  blush2.gif bent jau visų ių karto  lotuliukas.gif

Po viena kamuoliuka ismetus ne taip sirdi skaudes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 07, 08:15)
oi merginos, aš turbut greitai susidietinsiu ir visus senus siūlus patalpinsiu į šiukšlių konteinerį  doh.gif  ax.gif Pas mane nemažai to seno niekam tikusio akrilano  doh.gif O gal žinot kur jį sunaudoti galima?  g.gif

Ajajai, NEDARYKIT TOOOOOOOOO ohmy.gif
Jei jau norit atsikratyt nemezgę - neškit į kokį darželį ar mokyklos technologijų mokytojai. (tik sužinokit, ar jų neremia kokie užsieniečiai labdaromis - pas mus į mokyklą tiek visokio jukso privežė, kad mokytojai nuo pasiūlymo dar siūlų, tikriausiai, bloga pasidrytų) O kitose mokyklose mielai priima, nes negauna tokio "gėrio"
Atsakyti
Galiu pasakyt, kur aš panaudojau savo akrilą, kad nereiktų išmest. Buvo tokio seno mastau.gif Ir išvis nelabai suprantu, kaip pas mane susikaupia siūlų likučiai, jei esu viso labai tokia šiokia tokia mezgėja bepradedanti mastau.gif
Tai va. Nugis pridariau daug daug daug kutų baltų prieš Kalėdas ir sukabinau ant langų vietoj užuolaidų ax.gif Atrodė lyg dailūs snaigiukai nuolat sūpuotųs ant lango ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 07 spalio 2011 - 17:27
QUOTE(kristinkag @ 2011 10 07, 11:38)
Galit mezgant imaisyti tokios pacios spalvos siuvimo siula tai neturetu tysti manau
Po viena kamuoliuka ismetus ne taip sirdi skaudes  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

QUOTE(pašnekutė @ 2011 10 07, 15:57)
Ajajai, NEDARYKIT TOOOOOOOOO  ohmy.gif
Jei jau norit atsikratyt nemezgę - neškit į kokį darželį ar mokyklos technologijų mokytojai. (tik sužinokit, ar jų neremia kokie užsieniečiai labdaromis - pas mus į mokyklą tiek visokio jukso privežė, kad mokytojai nuo pasiūlymo dar siūlų, tikriausiai, bloga pasidrytų)  O kitose mokyklose mielai priima, nes negauna tokio "gėrio"

oi, ne nevaikštau niekur ir nesiūlau, nes jei pati neturiu kur dėti, tai kitiems ir nesiūlyčiau tokio dalyko blush2.gif
Atsakyti
Tikrai nereikia mest lauk. Man siūlus išmesti, kaip kokį vaiką smile.gif Irgi turiu prikaupus maišiuką tokių, kur tikrai niekur nepanaudosiu, maniau. Bet darželis paprašė lėlę apmegzti. Tai va, ten ir sueis visi niekam tikę galiukai smile.gif
Ai dar, suplonėjau kokiais 100g. Mažikei kepurukė ir šalikiukas, dičkei ilginau megztuko rankoves, vat tongue.gif O dabar mezgu liemenę sau. Siūlai laaaabai stori, sunkūs, tai numesiu visus 500g ir labai greitai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naiste777: 07 spalio 2011 - 17:58
as buvau galvojus irgi ismest, bet visa laime kad aukletoja uzsime ar neturiu storu koliu likuciu, vaikam mokytis bus sake labai gerai, nes kai pati nemezga o pirkti kazkaip is savos kisenes tai irgi nelabai gal mirksiukas.gif
Atsakyti
tu likučių tai yra daug, bet sumasčiau pabandyti pagalvėms užvalkaliukus, tik va nieko tinkamo nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 07, 20:05)
tu likučių tai yra daug, bet sumasčiau pabandyti pagalvėms užvalkaliukus, tik va nieko tinkamo nerandu  doh.gif

ta prasme tinkamo g.gif rasto ar siulu vienodumo nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 10 07, 19:22)
ta prasme tinkamo  g.gif rasto ar siulu vienodumo nera  g.gif

nėrimui rašto nerandu, noriu masyvaus kažko pagalvėlėms 40x40 cm, idėja tokia vieną radau, bet čia megzta ax.gif
user posted image
Papildyta:
Kaip manot, gal nerti nuo kampo ir gausis kažkas panašaus g.gif
Atsakyti
Manau iseitu ir nunerti si grozi. Reiketu nerti atskiras dalis, po to jas susiuti. Papuosimus atskirai nunerus prisiuti.
Atsakyti