Na imesiu ir as savo kelis modifikuotus parodyti - merginoms del nauju ideju siaip... as negalejau, nes pas mane ir taip stambus ir storas salis... be, toms, kurios neriate is plonesniu siulu - i siuos medaliukus as ikomponuociau ''burbuliuku''
Supranti, aaagnex, būtent apkabinusi mezgiau. Bet čia ar siūlo faktūra ar jo spalva idiotiška neperteikia visko. Ant fotkės net pumpuriukų dorai nesimato. Mano siūlas 50/50 mohera su akrilu tai gal per tuos pūkus vaizdas dingsta? Bet medaliuko diametras gavosi25 cm Papildyta:
Siūlai 100 gr/ 500m. Rekomenduojama megzti 3,5/4 nr virbalais o vąšelis 4 nr.
Nea, aš ne vąšelio dydį keisiu, o siūlą. Palauksiu lapkričio algos ir nusipirksiu, o iš šito nusinersiu kostiumėlį kuo ilgiau žiūriu į medaljončiką tuo mažiau jis man prie širdies. IŠARDYSIU.
P.S. arba rožukes nersiu pats tas tokiai spalvai. Būsiu vakaro karalienė su rožių šaliu.
Nea, aš ne vąšelio dydį keisiu, o siūlą. Palauksiu lapkričio algos ir nusipirksiu, o iš šito nusinersiu kostiumėlį kuo ilgiau žiūriu į medaljončiką tuo mažiau jis man prie širdies. IŠARDYSIU.
P.S. arba rožukes nersiu pats tas tokiai spalvai. Būsiu vakaro karalienė su rožių šaliu.
Pagaliau baigta su ramaške Dydžio tai ji man gavos kaip 1L, įmaišiau porą eilučių žemų stulpelių. Norėjau atsispausdint naujesnių schemų,bet printeris ožiuojas,tai teks imtis to ką turiu. Tikli, sukurta schemutė
tai, pas viena mergicka (atrodo Singridau ) margas - bet puikiai ziurisi ... pas tave pukelis - bet irgi salis ...bet, kai ir tas ir tas vienoje kruvoje - manau, kad jau per mirgu margu tokiam saliui
AUKSARANKE.LT
eina vilnai akcija..tiesa-ta vilna truputi siurksti,bet isplovus manau bus liuks ..ir metr zas-100 gr-350 m...tik balta ir sviesiai pilka negrazi spalva ...tu pabandyk internetu pirkt,tikrai pigiau nei mazu miesteliu turguose