Sveiki,
skaiciau visus atsiliepimus, ir pagalvojau, kad galiu parekomenduoti makiaza Kaunietems.
Esu susijusi su vestuviu planavimu, dekoravimus, dirbu tave jau keleta metu. Todel zinau beveik visas ,,nuotakos drauges"

Tas moteris ar merginas - kurios padeda nuotakoms atrodyti nuostabiai. Ir neseniai atradau viena mergaite. Jos vardas Urte. Pati atvaziuoja pas nuotakas. Daro laaaaaabai grazius makiazus. Jaunatviska, todel susisneketi paprasta.

Naudoja profesionalia kosmetika - make up forever. Todel odele po makiazo nebuna isberta ir panasiai.... Super mergaite. Jeigu kam reikia -rasykit i asmenini, duosiu kontaktus. Bet tikrai nebuvo nuotakos ar pamerges, kuri gailetusi po jos makiazo..
a, dar pamirsau pasakyti - kad ji ir TV projektams dirba. Kaip tik siemet daze Choru karuose. Labai netiketas mano atradimas, bet galiu rekomenduoti 100%
Papildyta:
QUOTE(Leida-1. @ 2011 04 26, 19:55)
Gal parekomenduotumėt neblogą ir nelabai brangią visažistę Kaune?.... Ne vestuvėm, bet norisi bbent kada kitaip būt pasidažius nei įprastai
Kaip tik parekomendavau viena ,,svieziai" mano atrasta mergaite. Auksciau yra mano komentaras, gali pasiskaityti. Nebrangus makiazai, profesionali kosmetika. ir pati atvaziuoja i namus.
Jeigu domina - galiu duoti kontaktus