QUOTE(Samanta @ 2010 10 29, 17:18)
Laba
Teks ir mums su laiku daryti IVF, kai tik pataupysim...
Daug pas jus čia skyrelyje skaitau, bet gal kas trumpai galėtų brūkštelt, kodėl taip skirtingai pasirenkate klinikas? Mane labiausiai domina VK ir Rygos vaisingumo klinikos. Kitas atmetu. Skaičiau, lyg Rygoje kainuoja mažiau lyginant su LT. Su dabartiniais rezultatais mums reikės IVF+ICSI.
Ir gal kas žinote, kaip yra Vilniaus VK. Jei 'problemos" yra su vyro turtu, ar yra taip, kad gydytojos 'paskirstytos'.
Ačiū už ats.
sveika prisijungusi į siekiančių susilaukti vaikelio gydytojų pagalba

gaila, kad ir jums tai tenka daryti, bet jei jau taip atsitiko....
pirmo savo lelliuko susilaukiau vilniaus VK pagalba, pavyko iš trečio karto
dabar antro leliuko ieškom LV embrions, vienas ICSI nepavyko, bet dar turim snaigučių, tai tikiu, kad ten ir yra mano antrasis leliukas

LV pasirinkau visų pirma dėl jų didesnės patirties ir geresnių rezultatų, ypač tas rezultatyvumas su šaldytais man įspūdį sukėlė, LT, bandžiau su šaldytais tris kartus ir nieko ir išvis nebuvau girdėjusi per nemažai metų nei vienos sėkmingo karto su šaldytais, dabar jau jie naudoja geresnes terpes, tai padidino procentą
na ir dar svarbus faktorius pasirenkant LV buvo kaina, vien ICSI+šaldymas LV daugiau nei 1500lt skiriasi, o ir vaistai 30% pigiau
jeigu rinkčiausi VK, eičiau tik pas Usonienę, ji tuo klausimu patirties turi labai daug,nevisiems jos būdas patinka, bet ji tikrai gerai išmano savo darbą