Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(RositaK @ 2010 11 04, 12:42)
nuo šiandienos džiaugsiuos jumis nebylom -išeinu užtarnautų tylos atostogų, o visą ''valdymą' perduodu didelę patirtį turinčiai *Viktoriukui*  4u.gif

wub.gif wub.gif Mumi su jumi wub.gif

Prisistatau su visu savo parašu wub.gif Visas naujienas seksiu aš, jei ko nors nepastebėsiu iškart, parašykit man smile.gif Bet pasistengsiu Rositos nepavest 4u.gif
Atsakyti
Reginiukas.uk , mano testuke antras bruksnys buvo toooks, vos vos iziurimas, kad tik as ji maciau, o dabar jau vos ne puse kelio nueita. Is kur pas tave tiek kantrybes, kad dar nenuejai kraujo prisiduot???

*Viktoriukas* su naujom pareigom! 4u.gif

RositaK , geru tylos atostogu! Pasiilgsim wub.gif
Atsakyti
reginukas.uk - nu tavo gydytoja kazkokia nesamone susake... jei testas rodo II, vadinasi, gaminasi HCG, o HCG gaminti pradeda jau implantavesis embrionas. tai nelabai suprantu, kaip gali buti neivykusi implantacija, jei hcg organizme pakiles (testas teigiamas).. nebent tu dareisi HCG injekcijas??
siaip sveikinu, manau, kad viskas su tavim tikrai ok 4u.gif man irgi testai letai ryskedavo, o rezultatai net du isitaise smile.gif

rutele - su uzakusiais kiausintakiais IUI efektyvumas lygus nuliui, deja. bet jums padeti gali IVF smile.gif sekmes 4u.gif planavima pradek nuo pasirodymo pasirinktai vaisingumo gydytojai - gausi sarasiuka, kokius tyrimus reikia IVFui darytis. gal net pries mm geriau vizita susiorganizuoti, nes kai kurie tyrimai daromi pacioj naujo ciklo pradzioj mirksiukas.gif manau, kad anksciausiai procedura galesit darytis ne ateinanti, bet dar kita cikla.

dideliausi sveikinimai visoms, sulaukusioms laiminguju II wub.gif wub.gif
Atsakyti
*Viktoriukas* su naujom pareigom sveikinam oro_buckis.gif
RositaK derlingu Tau atostogu wub.gif
Atsakyti
Zirza,tikrai gali buti nepavykusi implantacija.As nebutinai apie Reginiuko atveji.
Pati implantacija,kaip procesas,gali vykti iki savaites laiko ir nutrukti bet kuriuo momentu.Jei vis del to kabinasi ir iki galo neprisikabina,tai speja kazkiek to hcg pasigamint,bet is to nieko gero.Taip vadinami biocheminiai nestumai,kai dar per mazi,kad butu pamatomi echo,bet fiksuojami tik NT(dazniausiai max hcg50).Dazniausias scenarijus teigiamas ir uz keliu dienu neigiamas nt.
Atsakyti
labas vakarelis kaip gaila tu kuriom nepavyko parisidedu prie palaikymo komandos 4u.gif 4u.gif 4u.gif o as mergytes ryt vaziuoju derliaus apziuret biski sirdele kirba nes nezinia kas ten darosi su tais mano folikulais....kuo daugiau tuo geriau butu normos ribose bet kad nepersistimuliuotu nes tada gali viskas kitam men atsidet nes nedaro su hiperstimuliacija toj klinikoj kur lankausi ryt bus aiskus planas B ir visi kiti planai....
Atsakyti
Sėkmės ryt, vilmosa 4u.gif Jei tik pirmai apžiūrai važiuoji, tai tikrai nėra ko stresuoti, dar daug kas gali pasikeisti iki punkcijos. Primink, kur daraisi ir pas ką? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 04, 18:20)
Sėkmės ryt, vilmosa 4u.gif Jei tik pirmai apžiūrai važiuoji, tai tikrai nėra ko stresuoti, dar daug kas gali pasikeisti iki punkcijos. Primink, kur daraisi ir pas ką? ax.gif

as pirmai vaziuoju bet ryt bus jau 10 puregon diena jauciu kad kiausides issipute ir pas mane daug gleiviu atsirade vaisingu tik nezinau cia gerai ar ne?uz tai ir biskiuka pergyvenimas ima kad jie neisovuliuotu patys juk oprganizmas labai jau idomus ir siurprizu daug padaryt gali,cia tas pats kaip ir su pojuciais gale men kaip lauki to teigiamo. O as darausi ne lietuvoj...
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2010 11 04, 15:27)
as pirmai vaziuoju bet ryt bus jau 10 puregon diena jauciu kad kiausides issipute ir pas mane daug gleiviu atsirade vaisingu tik nezinau cia gerai ar ne?uz tai ir biskiuka pergyvenimas ima kad jie neisovuliuotu patys juk oprganizmas labai jau idomus ir siurprizu daug padaryt gali,cia tas pats kaip ir su pojuciais gale men kaip lauki to teigiamo. O as darausi ne lietuvoj...

Kaip supratau, tai tau buvo skirti slopinantys vaistai, tai kaip ir ilga schema, o dabar prie Puregon'o dar ką nors vartoji? Šiaip neturėtų ovuliuot patys, tuo labiau, jei vartojai slopinančius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 04, 18:35)
Kaip supratau, tai tau buvo skirti slopinantys vaistai, tai kaip ir ilga schema, o dabar prie Puregon'o dar ką nors vartoji? Šiaip neturėtų ovuliuot patys, tuo labiau, jei vartojai slopinančius ax.gif

nuo praeito men jau pradejau purskiamus i nosi vartot slopinancius ai gal man tik taip atrodo zinot kaip pirma karta tai daug veju visokiu prisigalvoji tongue.gif slopinantys ir puregone po 150 mg per diena,daugiau jokiu ryt nuvaziavus pamatysim ka ten rodis mano tos kiausides ir kiek ten as ju prisiauginusi
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2010 11 04, 18:27)

Vilmosa, del tu gleiviu tai ir as buvau jau spejusi prisikurti ivairiusiu fantaziju, kad man cia gal jau ovuliavosi kazkas ar dar kas nors....Nes kazkaip padaugejo ju.Bet kad neleisicau savo pasamonei sapalioti ko nera susiradau internete info, kad didesnis kiekis gleiviu reiskia, kad gimdos gleivine storeja per stimuliacija ar kazkaip ten ruosiasi visam finalui rolleyes.gif Tai truputi nusiraminau, o siandien nuejus pasitikrinti dar karta savo derliu, gyd patikino, kad viskas yra gerai, taip ir turi buti.Taip kad ramiakas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 04, 18:48)
Vilmosa, del tu gleiviu tai ir as buvau jau spejusi prisikurti ivairiusiu fantaziju, kad man cia gal jau ovuliavosi kazkas ar dar kas nors....Nes kazkaip padaugejo ju.Bet kad neleisicau savo pasamonei sapalioti ko nera susiradau internete info, kad didesnis kiekis gleiviu reiskia, kad gimdos gleivine storeja per stimuliacija ar kazkaip ten ruosiasi visam finalui  rolleyes.gif  Tai truputi nusiraminau, o siandien nuejus pasitikrinti dar karta savo derliu, gyd patikino, kad viskas yra gerai, taip ir turi buti.Taip kad ramiakas  4u.gif

aciu uz nuraminima smile.gif cia dar ir nuo perdidelio kiekio vaistu galvele susisuka doh.gif smile.gif o tada jau prisivantazuoji nebutu dalyku...o kaip tavo derlius ar daug uzsiauginai nes as ne kiekviena dienele prisedu tai gana stipriai atsilikus nuo forumo dalyviu gal dazniau pasisedeciau tai daugiau zinociau tongue.gif
Atsakyti