Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

aciai labai labai 4u.gif grazus ir suderinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2010 12 10, 14:54)
aciai labai labai  4u.gif grazus ir suderinti  thumbup.gif

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2010 12 10, 13:54)
aciai labai labai  4u.gif grazus ir suderinti  thumbup.gif

As irgi prisidedu prie pagyru thumbup.gif drinks_cheers.gif
Musu ziedu forma labai panasi, irgi tokie platus ir ploksti,kaip jusiskiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2010 12 10, 01:03)
beuatiful eyes * atnesiojau per pacius karscius,7mm plotis,gana sunkus ziedas,nesuto visai,tik zinoma,jei vandeny pasaiturkstadau tai tuo momentu jo,pabrinkdavo po ziedu,tam kartui,sausas pirstas likdavo,ir vel jokio pabrinkimo nelikdavo  4u.gif

na,o pasibraizymas,tai pirmi tie ibrezimai matomi,paskui susivienodina jie ir blizga graziai  4u.gif
grazus  wub.gif
laukiam foto  bigsmile.gif  bigsmile.gif

jokiu pribumbasu nera, klasikiniai, tik tiek kad pas mane per viduriuka, istrizai eina briliantukai wub.gif

user posted image
Atsakyti
mira66,labai grazuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mira66 @ 2010 12 10, 19:11)
jokiu pribumbasu nera, klasikiniai, tik tiek kad pas mane per viduriuka, istrizai eina briliantukai wub.gif

user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mira66 @ 2010 12 10, 20:11)

lb grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2010 12 09, 23:03)
beuatiful eyes * atnesiojau per pacius karscius,7mm plotis,gana sunkus ziedas,nesuto visai,tik zinoma,jei vandeny pasaiturkstadau tai tuo momentu jo,pabrinkdavo po ziedu,tam kartui,sausas pirstas likdavo,ir vel jokio pabrinkimo nelikdavo  4u.gif

na,o pasibraizymas,tai pirmi tie ibrezimai matomi,paskui susivienodina jie ir blizga graziai  4u.gif

Manes tas plotis ir negasdino,cia vyras labai pergyveno ir burbejo,kad nenori platesniu,vos 6,5 mm ikalbejau darytis,o as taip norejau platesniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mira66 @ 2010 12 10, 19:11)

super smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Mes žiedus darėme Kaune "Ametiste" Šv.Gertrūdos g.18 pas juvelyrą Giedrių tel. 8 685 00407.
Šiaip norėjom plačių bet atkalbėjo, nes vasarą šunta pirštai... Šiaip labai fainas žmogus, labai žemiškai viską patarė, pakonsultavo ir t.t. Tikrai rekomenduoju. Žiedų nuotraukos neturiu bet jei internete nerasiu kol sėdžiu darbe tai pabandysiu vakare nufotograuot. Darėm balto aukso, nes abu kaip susitarę nemėgstam klasikinio geltono ar raudono aukso spalvos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Markxas @ 2010 12 13, 15:14)
Sveikos merginos,

Mes žiedus darėme Kaune "Ametiste" Šv.Gertrūdos g.18 pas juvelyrą Giedrių tel. 8 685 00407.
Šiaip norėjom plačių bet atkalbėjo, nes vasarą šunta pirštai... Šiaip labai fainas žmogus, labai žemiškai viską patarė, pakonsultavo ir t.t. Tikrai rekomenduoju. Žiedų nuotraukos neturiu bet jei internete nerasiu kol sėdžiu darbe tai pabandysiu vakare nufotograuot.  Darėm balto aukso, nes abu kaip susitarę nemėgstam klasikinio geltono ar raudono aukso spalvos. smile.gif

mes pas ji irgi gaminomes ziedelius ir irgi likom lb patenkinti smile.gif
Atsakyti
Labas visom pleputem 4u.gif
Siandien mano nuotaika nuostabi ir manau niekas jos nesugadins,nes sestadieni grizta mano brangutis wub.gif ech kaip as jo laukiu... rolleyes.gif
beto sekmadieni vaziuojam ir ziedeliu uzsakyti wub.gif Vis del to isrinkom ziedukus,noreciau padekoti mergaitem kurios padejo man apsispresti bigsmile.gif
parodysiu dar karta...
user posted image wub.gif
Atsakyti