taigi, rodausi žiedus Darėmės Pylimo 34 Juvelyrikoj, labai patiko darbas, nes darė pusiau iš mūsų apsakojimo, pusiau iš nuotraukos, ko norime. Už darbą (auksas mūsų) mokėjome 300 lt (kiek domėjaus, tai viena mažiausių kainų Vilniuje), abu žiedai sveria apie 18 g, padarė net viena diena anksčiau
taigi, rodausi žiedus Darėmės Pylimo 34 Juvelyrikoj, labai patiko darbas, nes darė pusiau iš mūsų apsakojimo, pusiau iš nuotraukos, ko norime. Už darbą (auksas mūsų) mokėjome 300 lt (kiek domėjaus, tai viena mažiausių kainų Vilniuje), abu žiedai sveria apie 18 g, padarė net viena diena anksčiau
tada storoki tikrai bus. pas mus irgi tokio plocio , bet 15g abu sveria, turejom 18g, 1,5 g pridavem(likutis buvo) ,pigiau gavos bet irgi masyvus atrodo . o cia tai ohoho
žinokit, vyras dar masyvesnio norėjo, aš jau atkalbėjau .. jo, aukso susinaudojo daug... bet juk visą gyvenimą tikies nešiot, tai dėl to man kažkaip negaila būtent žiedams.
Laukianti29 grazus paprasti ziedeliai man patinka,bet sau gal tokiu neimciau bet tikrai grazus Papildyta: tavo drauge ziedai nuostabus,pati dabar tokiu uzsimaniau net!!!! labai elegantiski