Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepiju ir neserga

QUOTE(juneti @ 2011 02 05, 11:49)
Mano nuomone vienareiksmiska - jeigu yra toks dalykas,kaip privalomas skiepu kalendorius,tai tie skiepai ir turi buti grieztai privalomi,o tokiu atsisakymu negali buti. Tie tevai,kurie neskiepija savo vaiku yra,kaip kazkas minejo - parazitai,kurie naudojasi kitais.Aisku,kam jie leis skriausti savo vaika,jei dauguma vistiek skiepys ir epidemija nekils. Anksciau niekas net neklausdavo nori ar ne ir buvo gerai, o dabar atsisakyti skiepo tampa mada.

o jei jūs iš anksto žinot, kad po skiepo jūsų vaikas du metus viduriuos, nes sudėtinės dalys yra jo didieji alergenai. arba jau po vieno skiepo iššaukėt tokį dermatitą, kokio gyvenime neregėjot? tai vis tiek skiepysit savo vaiką? ar čia jūs tiesiog paerzinimui frazę nusprendėt įmest?...
neskaitant daug visokių motyvų, kur tėvams sunku apsispręst, žinokit būna tiesiog pavojingi sveikatai ir gyvybei akivazidūs dalykai.

gal jūs ir į Afganistaną norit visus vyrus privaloma tvarka išsiųsti?
Atsakyti
labai daug tevu aklai tiki savo vaiku daktarais, ka jie sako ta ir tevai daro. vieni kiti tik mato jau kaip konsultantai paperkami daktaru kisa tik tam tikra gamintojo siuloma produkcija, o uz duru kitas daktaras kita kisa.
o apie skiepus tose istaigose jokio blogo zodzio nesako. siaip turetu buti privalomai tevams informuojama kad tevai turi teise rinktis ar nori skiepyti ar ne. kodel to nieks negali padaryti, gal instancija galetu parekauti per telika , tada zmones suzinotu g.gif
Atsakyti
Neiruke drinks_cheers.gif
nors pagaliau jau apie tai vis daugiau ir daugiau kalbama, bet aiskus dar nepakankamai, kaip jaunai , naujai mamai zinot, kai tie dalykai buvo neaktualus iki tol, tikrai turetu duot kokia informacija pries skiepus.
Aciu D kad pas mus gydytoja , kitu paziuru ir ji mane perspejo del galimu reakciju, kaip elgtis ir kaip ir kada skiepyt jai manau kad tai butina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 02 12, 01:44)
Neiruke drinks_cheers.gif
nors pagaliau jau apie tai vis daugiau ir daugiau kalbama, bet aiskus dar nepakankamai, kaip jaunai , naujai mamai zinot, kai tie dalykai buvo neaktualus iki tol, tikrai turetu duot kokia informacija pries skiepus.
Aciu D kad pas mus gydytoja , kitu paziuru ir ji mane perspejo del galimu reakciju, kaip elgtis ir kaip ir kada skiepyt jai manau kad tai butina ax.gif

tai saunu 4u.gif

vienai pazystamai niestukei sakau pasidomek del skiepu iki savo angeliuko sulaukimo, o ji sako man " gi jie privalomi" ko cia dar reikia noreti, jei privaloma tai ir skiepysiu. as jai sakau skiepyk kiek tik nori, bet pries tai pasidomek apie skiepus ir grynai nuo hepatito B vakcijos neleisk skiepyti, nu o jai kaip busimai mamytei nesuvokiamas reikalas (kaip ir man buvo jos situacijoje) kaip galima neskiepyti. tai nera isakymas, tik patarimas ir supazindinimas kad galima ir atsisakyti skiepuko ax.gif

Atsakyti
platesne informacija cia
o cia forume tik mamyciu paplepejimai, as noriu- as skiepyju, nes daktaras zmogus kuriuo tikime ir pasitikime.
Atsakyti
radau viena knyga, gydytoju parasyta, kur labai graziai apie tuos skiepus raso. Isdestyta informacija apie skiepu sudeti, ligu pavojinguma, pasaliniu reakciju nuo skiepu tikiybe bei rekomendacijos nuo ko skiepyti nuo ko ne.
Knyga vadinasi 'Padekime augti' pirkau ja ekologisku prekiu parduotuvej, kalvariju gatvej (alpha verslo centre) Kam idomu tik apie skiepus - galima nuejus greit persiskaityti ta skyreli apie skiepus, ner jis ilgas, nebutina visos knygos pirkt.
Man asmeniskai padejo sudelioti visus taskus, dabar jauciuosi tvirta ir tikrai zinau kad iki metu savo vaiko nuo nieko neskiepysiu. Nuo metuku - pagalvosiu ar tikrai reikia ir jei reikia tai nuo ko.
Atsakyti
QUOTE(Angelomama @ 2011 02 03, 19:59)
jei daugiau evu pasiskaitytu, kas darosi pasaulyje, ir kiek tevu lieja kruvinas asaras ir raunasi sau plaukus, kad leido vaika paskiepyti arba, kad vaika jeja is ju ateme tam, kad paskiepytu. pasekmes ivairios: nuo sunkiu elerijos formu, protinio atsilikimo (autizmo), paralyziaus ar net visiskos komos.....
gyvenam uk ir pries kaledas susilaukem pirmagimes, tai kad arteja tas laikas, kai turim apsispresti - skiepyt ar ne. nusprendem neskiepyt. O sprendimui itakos turejo kruva perziuretu dokumentiniu video (ten rodo tuos suluosintus vaikus ir verkiancius tevus, besisaukiancius pagalbos), skaityti moksliniai straipsniai ir ivairios gydytoju nuomones (uz ir pries skiepus), interviu metu.O visa ta informacija dalinosi zmones is amerikos, australijos, uk, LT, rusijos.....taigi, skiepai - globaline diskusija.
Laime, tiek UK, tiek LT, tevai dar gali rinktis - skiepyt ar ne. Vat, Australijoj ir kai kuriose US valstijose jie privalomi.
Noredami daugau suzinot, pasiskaitykite apie skiepu sudeti (visuose ju yra toksinu, nuodingu metalu junginiu, kurie pazeidzia ventrine nervu sistema, sunaikinas lasteles, is kuriu 'statomas' naturalus, gamtos ir Dievo duotas, zmogaus imunitetas.

Visa dokumentika (video) galima rast Utube. straipsnius per google, tiesa, viskas anglu kalba.

jei kam idomu, paieskosiu ir atsiusiu nuorodas.

P.S> tiesa, dar yra isleista knyga lietuviu kalba, ji parasyta vokieciu gyd. Autoriaus  nepamenu (pirkau LT knygyne), bet vadinasi Padekime sveikai augti. Ta knyga ir padare pradzia mano domejimuisi skiepais.
Papildyta:
tiesa, mano zinios ne istorines, bet tiesa ta, kad pirmosios vakcinos buvo israstos pokario laikotarpiu ir paplito apie 1950tuosius. Geriausia ligu prevencija - geras maistas ir svara gyvenamoj aplinkoj bei asmens higiena. O juk senais laikais butent to ir truko.......

Deja, ir musu laikais to jau truksta smile.gif nera nei svarios aplinkos, nei normalaus maisto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 02 20, 23:45)
radau viena knyga, gydytoju parasyta, kur labai graziai apie tuos skiepus raso. Isdestyta informacija apie skiepu sudeti, ligu pavojinguma, pasaliniu reakciju nuo skiepu tikiybe bei rekomendacijos nuo ko skiepyti nuo ko ne.
Knyga vadinasi 'Padekime augti' pirkau ja ekologisku prekiu parduotuvej, kalvariju gatvej (alpha verslo centre) Kam idomu tik apie skiepus - galima nuejus greit persiskaityti ta skyreli apie skiepus, ner jis ilgas, nebutina visos knygos pirkt.
Man asmeniskai padejo sudelioti visus taskus, dabar jauciuosi tvirta ir tikrai zinau kad iki metu savo vaiko nuo nieko neskiepysiu. Nuo metuku - pagalvosiu ar tikrai reikia ir jei reikia tai nuo ko.

drinks_cheers.gif
Kaip tik dabar skaitau ta knyga. Vienintelis rekomenduojamas skiepas yra nuo metuku amziaus difterija+stablige+poliomielitas. Taip pat paauglems mergaitems - raudoniuke, pries tai istyrus ar nera antikunu. O va berniuku skiepyti nuo kiaulytes kazkodel nerekomenduoja net paauglysteje g.gif
Visi kiti skiepai tik esant rizikai.
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2011 02 24, 11:08)
drinks_cheers.gif
Kaip tik dabar skaitau ta knyga. Vienintelis rekomenduojamas skiepas yra nuo metuku amziaus difterija+stablige+poliomielitas. Taip pat paauglems mergaitems - raudoniuke, pries tai istyrus ar nera antikunu. O va berniuku skiepyti nuo kiaulytes kazkodel nerekomenduoja net paauglysteje  g.gif
Visi kiti skiepai tik esant rizikai.

o as yra nuo metu tokia vakcina kaip stablige+difterija? ir ar paauglems yra vien nuo raudoniukes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 24 vasario 2011 - 11:11
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 02 24, 11:10)
o as yra nuo metu tokia vakcina kaip stablige+difterija? ir ar paauglems yra vien nuo raudoniukes?  g.gif

Aš, deja, į šį klausimą neatsakysiu. Gal dange galetu pasakyti ax.gif
Knyga parašyta vokiečių pediatrų, tai, matyt, jiems ir pritaikyta.

Atsakyti
QUOTE(juneti @ 2011 02 05, 12:49)
Mano nuomone vienareiksmiska - jeigu yra toks dalykas,kaip privalomas skiepu kalendorius,tai tie skiepai ir turi buti grieztai privalomi,o tokiu atsisakymu negali buti. Tie tevai,kurie neskiepija savo vaiku yra,kaip kazkas minejo - parazitai,kurie naudojasi kitais.Aisku,kam jie leis skriausti savo vaika,jei dauguma vistiek skiepys ir epidemija nekils. Anksciau niekas net neklausdavo nori ar ne ir buvo gerai, o dabar atsisakyti skiepo tampa mada.

O kartais neskaitet statistikos, kad epidemijos ligu nuo kuriu skiepijama jau baigesi pries skiepu atsiradima?
Nepatingekit paskaitykit:

http://gyvenam.blogs...08/skiepai.html
Atsakyti
Oj neinau ka reiks daryti, jei turesiu kita vaikeli. Mane gydytoja vien del mmr atsisakymo baigia sugrauti, vyrui prota knisa, tas tada namie man... doh.gif
O kito as tikrai nebeskiepyciau ligonineje, nes dabartinis leliukas budamas visokiu mistisku bedu turejo. Nesu tikra, bet pilvuko bedos galejo buti ir alergine reakcija i skiepa (maistui nealergiskas), nors gydytoja n kartu akcentavo, kad vaikui alergija...
Ties, tuo skiepus, kur stablige, difterija, kokliusas, tikrai skiepysiu ir kita vaika, siaip buciau linkusi skiepyti ir nuo hepatito b, bet vyresni.
Atsakyti