Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepiju ir neserga

Pilnai pritariu Ksesanko, as kaip tik stengiuosiu vaikus kuo labiau i zmoniu susiburimo vietas vestis (proto ribose aisku) ir ta traktuoju kaip tam tikra grudinima.
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2013 06 05, 09:54)
Taip, ir infekcinė monunukleozė sukelia imuniteto slopinimo būklę. Ir taip, tai taip pat virusinė liga, kuriai nėra specifinio gydymo. Tačiau- imlumas tymams ir infekcinei mononuklozei labai skiriasi  mirksiukas.gif
Kita vertus, nors bet kokios infekcinės ligos protrūkiai nėra joks gėris, tačiau tai absoliučiai objektyvi situacija pasitikrinti sprendimų skiepyti/neskiepyti teisingumą  mirksiukas.gif


Toks ir pasitikrinimas čia gaunasi,kaip žinai,kad vakcina gali būti nekokybiškai laiko ir po vakcinacijos tos vakcinos negauni,arba po jos imunitetas vis tiek gali nesusidaryti ir vaikas gali užsikrėsi,kad ir skiepintas.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 06 04, 12:05)
Aha, užtai tiems suskiepytiems bus labai įmanoma susirgti vėliau.
Mane stebina prieštaravimai tymų atveju. Pirma, aiškiai rašoma, kad serga paskiepytieji, bet, kadangi jie  matomai buvo skiepyti tik viena vakcinos doze - imunitetas nesusidarė, ko pasekoje - serga su kompliakcijom, plaučių uždegimais etc.  Ir tuojau pat raginama kuo greičiau pasiskiepyti, nes pasiskiepijus bent viena doze, liga pernešama gerokai lengviau.  biggrin.gif Tai čia, remiantis realiais pavyzdžiais,  lengviau - su plaučių uždegimais ir reanimacijomis, ar kaip?

Ir dar, paskaičiau apie skarlatiną, kuri plinta Lietvuoje. Komplikacijos : "plaučių uždegimas, otitas, paratonzilinis pūlinys, septicemija, meningitas, osteomielitas. 2-3-ą ligos savaitę gali pasireikšti vėlyvos ligos komplikacijos:  reumatinė karštinė, postreptokokinis glomerulonefritas, sinovitas."  Bet, kadangi skiepo nuo šios ligos nėra, niekas neragina prasčiau pasijutus neiti į darbą (idant neužkrėsti kitų), negąsdina komplikacijomis ir apskirtai, apie tai net nerašo.



nes nera skeipo ir negasdina, pelno nebus
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2013 06 05, 10:40)
Nieko sau vaiku atskirimas nuo "Infekciju sukeleju"  lotuliukas.gif  Ar negalvojate, kad kai jiems reikes eiti i mokykla, prades sirgti viskuo is eiles, nes imunine sistema nessusidurdavo su infekcijomis. Kartais mamos persistengia su tuo vaiku saugojimu ir padaro DIDZIULE MESKOS PASLAUGA  doh.gif  O gal Jus zadate jos namuose mokinti ir po to isvezti i taiga????  Mazas vaikas iki 6 m. negali visiskai nesirgti. Taip jo imunine sistema nestipreja, o silpneja, nes truksta jai darbo  doh.gif


Arba jūs nesuvokėt konteksto, arba išvis neskaitėt ką parašiau ir ėmėt dėstyt biggrin.gif Beje, mano vienas vaikas jau senokai lanko mokyklą , kitąmet bus penktokas biggrin.gif (priešingai negu jūsų 2010 gimusi AMelija). Kitam mano vaikui - šešeri.

Rašiau aiškiai - šiuo metu, kai Vilniuje plinta tymai, o mes neužilgo važiuosim į ilgą kelionę, nesinorėtų užsikrėst tymais (nes tolimoje kelionėje sirgti - nekas) . Todėl vaikus pasaugau, o parašiau specialiai, nes čia buvo karksinčių, kad "va, dėl jūsų, neskiepytų, visi užsikrės."

O kiek ir nuo kokio amžiaus maniškiai visur važinėjo, keliavo, grūdinosi, kur ir kada maudėsi, kaip mes apskritai gyvenam - nei žinot, nei numanot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 06 birželio 2013 - 16:00
QUOTE(kristule666 @ 2013 06 06, 13:18)
nes nera skeipo ir negasdina, pelno nebus

Pelnas garantuotai bus mirksiukas.gif Už dešimties dienų antibų kursą.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 06 06, 16:55)
Arba jūs nesuvokėt konteksto, arba išvis neskaitėt ką parašiau ir ėmėt dėstyt biggrin.gif  Beje, mano vienas vaikas jau senokai lanko mokyklą , kitąmet bus penktokas biggrin.gif  (priešingai negu jūsų 2010 gimusi AMelija).  Kitam mano vaikui - šešeri.

Rašiau aiškiai - šiuo metu, kai Vilniuje plinta tymai, o mes neužilgo važiuosim į ilgą kelionę, nesinorėtų užsikrėst tymais (nes tolimoje kelionėje sirgti - nekas) . Todėl vaikus pasaugau, o parašiau specialiai, nes čia buvo karksinčių, kad "va, dėl jūsų, neskiepytų, visi užsikrės."

O kiek ir nuo kokio amžiaus maniškiai visur važinėjo, keliavo, grūdinosi, kur ir kada maudėsi, kaip mes apskritai gyvenam - nei žinot, nei numanot.



Aisku, kad neskaitau ir neseku visos temos smile.gif Sorry, ne taip supratau 4u.gif Tiesiog pazistu daug mamu, kurios perdetai saugo savo vaikus, o rezu;tate vaikai pradeda sirgti mokykloje...
Kartais ilendu pasiziureti kokios naujienos ir kaip sekasi mamoms ECO gyvenimas lotuliukas.gif Labai labai noreciau atlikti longitiudini tyrima ir pasiziureti to ECO GYVENIMO rezultatus po 30 - 40 m. Vis gi manau svarbiausiais sveikatos faktorius sveiki nervai, maziau nervuokimes, maziau negatyvaus mastymo ir pykcio ir sveikas bus imunitetas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksesanko: 07 birželio 2013 - 10:29
QUOTE(kristule666 @ 2013 06 06, 14:18)
nes nera skeipo ir negasdina, pelno nebus

ką ir rašiau. Nesvarbu vaikas, nesvarbu skiepo veikimo mechanizmas. Svarbu, kad nebūtų pelno doh.gif Nors net mokėti nereikia už skiepą, vis tiek baisiausiai jaudina, kad kas nors iš to neuždirbtų doh.gif doh.gif
Gaila, kad nuo kvailumo nėr skiepų tongue.gif
Atsakyti
Nuo kada farmicijoje pelno nera bigsmile.gif va cia tai naujiena lotuliukas.gif pelnas ir is skiepu ir is vaistu ir t.t. ir pan. O jei vakcinu galiojimo laikas baigiasi, tai jau nuostolis valstybei, nes jas reiks utilizuoti, kas kainuoja. Uztai cia ziema nemokamai skiepijo ir nuo pneumokoku, nes baigesi vakcinos galiojimas. Tymu ar kokliuso (bijau sumeluot) baigiasi kitamet lygtai galiojimas? Siandien per zinias sake, neuzfiksavau biggrin.gif Tai gal delto ir suaugusiys jau nemokamai skiepija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 07 birželio 2013 - 21:48
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 06 07, 22:48)
Nuo kada farmicijoje pelno nera  bigsmile.gif  va cia tai naujiena  lotuliukas.gif  pelnas ir is skiepu ir is vaistu ir t.t. ir pan. O jei vakcinu galiojimo laikas baigiasi, tai jau nuostolis valstybei, nes jas reiks utilizuoti, kas kainuoja. Uztai cia ziema nemokamai skiepijo ir nuo pneumokoku, nes baigesi vakcinos galiojimas. Tymu ar kokliuso (bijau sumeluot) baigiasi kitamet lygtai galiojimas? Siandien per zinias sake, neuzfiksavau biggrin.gif Tai gal delto ir suaugusiys jau nemokamai skiepija biggrin.gif

o norėtumėte, kad gamintojai veltui gamintų, veltui kurtų ir bandymus atliktų? Vietoj hobio? Jūs už ačiū tikriausiai irgi nedirbate?
Juk nemokate iš savo kišenės, o valstybė labai paskaičiuoja prieš priimdama tokio masto sprendimus, skiepyti, neskiepyti, dotuoti skiepus ar nedotuoti. Nejaugi išsivysčiusių valstybių tokių sprendimų priėmėjai ( skiepijimo masto, kalendorių sudarytojai) yra kvailesni nei mūsų SM mamos, nejaugi tikrai taip manote, kad paskaičius keletą straipsnių geriau suprantate nei profesionalai?

Ir jei jau viską skaičiuojate tik finansiškai, esmių esmė biznis, tai labai apsirinkate dėl farmacininkų gaunamo pelno. Vaciną pardavei ir tiek biznio, o nepaskiepyti sirgdami patiria žymiai sunkesnę finansinę naštą, daug labiau papildo tų nenaudėlių farmacininkų kišenes, jiems daug pelningesni tokie pseudosveikuoliai.
Beje, kai žiemą nemokamai skiepijo, aš labai apsidžiaugiau ir pasinaudojau puikiu pasiūlymu, skiepas su atmintimi, kokybiškas, turės mano vaikai apsaugą nuo pneumonijų, pūlingų ausų uždegimų, kai kurių meningito padermių, sinusitų thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2013 06 07, 23:07)

Beje, kai žiemą nemokamai skiepijo, aš labai apsidžiaugiau ir pasinaudojau puikiu pasiūlymu, skiepas su atmintimi, kokybiškas, turės mano  vaikai apsaugą nuo pneumonijų, pūlingų ausų uždegimų, kai kurių meningito padermių, sinusitų  thumbup.gif  thumbup.gif


Jau kaip aš savo šituo paskiepinau,tai kol vakcina galiojo,taip ir atpylė visą tą laiką" pod polnomu" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vaiko klasiokui buvo tas pats,su mama išsišnekėjom.
Tegu jie susikiša tuos pneumo skiepus į gerą vietą.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2013 06 08, 07:15)
Jau kaip aš savo šituo paskiepinau,tai kol vakcina galiojo,taip ir atpylė visą tą laiką" pod polnomu"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Vaiko klasiokui buvo tas pats,su mama išsišnekėjom.
Tegu jie susikiša tuos pneumo skiepus į gerą vietą.

Ty jūsų vaikas sirgo pasėliais patvirtintomis pneumokokinėmis infekcijomis(plaučių uždegimai, otitai, bronchitai, meningitai) kokius penkis metus reguliariu dažnumu?
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2013 06 08, 08:57)
Ty jūsų vaikas sirgo pasėliais patvirtintomis pneumokokinėmis infekcijomis(plaučių uždegimai, otitai, bronchitai, meningitai) kokius penkis metus reguliariu dažnumu?


Taip,sirgo.Į metus stabiliai du kartus plaučių užd., bronchitais ir dar anginom.
Nafiga tie skiepai,jei vaikas paskui serga?Nedarė jokių pasėlių,rentgeno nuotraukos užteko,prisišvitinom užtektinai.
Atsakyti