QUOTE(jalo @ 2011 04 13, 13:58)
Jei patys gydytojai nesutaria skiepyti ar ne, kaip gali apsispresti eiline mamyte nemedike?? tik nereikia aiskinti, kad uztenka paskaityti sudeti, paracetomolio aprasymai irgi niekaip atrodo ir antibiotiku tuo labiau , bet kai vaikas serga visi juos naudojate.
Mazoji neseniai apsikrete poliklinikoje (daugiau tiesiog nera kur) raudonuke, sirgo, irgi tikriausiai kazkoks, labai atsakingos, pries skiepus nusistaciusios mamos vaikas ir apkrete
, nes kiti maziukai jau buna nuo to paskiepyti (taip as suprantu socialine atsakomybe, arba jos nebuvima, jei ka )
Siaip as irgi per daug netiki visomis reklamomis skiepais ir vaistais,tai yra biznis, didziulis biznis. Rase kad medicinos pramone virsija net pajamas uz ginklus ar narkotikus. Bet is kitos puses, jauciu atsakomybe pries vaika ir butinus skiepus ruosiuosi padaryti.
Tai ka rodo klipukose yra viskiskas s...... lygiai tokiu pat baisiu klipuku jums gali parodyti ir persirge ir like invalidais, paralizuotais ar nepilnaprociais.
Todel vieno atsakymo tikrai nera.
p.s. mano pacios dede vaikysteje (kai dar nebuvo tokiu dalyku kaip skiepai) persirgo meningitu.....isgyveno..... bet visam gyvenimui liko kurčnebylis... va taip vat.
Savo vaikui to tikrai nelinkiu.
Mazoji neseniai apsikrete poliklinikoje (daugiau tiesiog nera kur) raudonuke, sirgo, irgi tikriausiai kazkoks, labai atsakingos, pries skiepus nusistaciusios mamos vaikas ir apkrete

Siaip as irgi per daug netiki visomis reklamomis skiepais ir vaistais,tai yra biznis, didziulis biznis. Rase kad medicinos pramone virsija net pajamas uz ginklus ar narkotikus. Bet is kitos puses, jauciu atsakomybe pries vaika ir butinus skiepus ruosiuosi padaryti.
Tai ka rodo klipukose yra viskiskas s...... lygiai tokiu pat baisiu klipuku jums gali parodyti ir persirge ir like invalidais, paralizuotais ar nepilnaprociais.
Todel vieno atsakymo tikrai nera.
p.s. mano pacios dede vaikysteje (kai dar nebuvo tokiu dalyku kaip skiepai) persirgo meningitu.....isgyveno..... bet visam gyvenimui liko kurčnebylis... va taip vat.
Savo vaikui to tikrai nelinkiu.
tai labai gerai,kad persirgo raudonuke,aš tik džiaugčiausi,turės užtikrintą imunitetą visam gyvenimui

O dėl meningito,tai pats baisiausias ir pavojingiausias,sukeliantis didžiausias pasėkmes yra meningitas,sukeltas meningokokų,o nuo jo "privalomais"skiepais neskiepijama