Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga

Apklausa: Kokią Roberto Pattinsono savybę ar kūno vietą mielai įmontuotumėte į savo vyrą/draugą? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 29, 15:22)
o man grazus..... lengvos garbanos, zydros akys..... doh.gif Nika atsipeikek atsipeikek  doh.gif  biggrin.gif  Viskas si tema baigta, mano berniukas irgi labai grazus  ax.gif  bigsmile.gif

taip Low gražesnis už tą tavo paraše lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

o vat aflekas man no way. liurbis biggrin.gif nepyk wink.gif

jaspis - gražuolis brangakmenis biggrin.gif hehe biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 29 spalio 2010 - 15:30
QUOTE(Žanė @ 2010 10 29, 16:30)
o vat aflekas man no way. liurbis biggrin.gif nepyk wink.gif

blink.gif biggrin.gif

O Wahlbergas tada kaip?
O Hugh'as?
O Jamie's????? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 29 spalio 2010 - 15:35
QUOTE(style @ 2010 10 29, 16:29)
Kuris? Tikrasis as Robertas?  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif Tikrasis... nes as ji zinau ir jis mano.. o Robke tokia zinai tolima iliuzija doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Žanė @ 2010 10 29, 16:30)
taip Low gražesnis už tą tavo paraše  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Žane umn.gif jie nesulyginami, jei rimtai tai jei nebuciau ziurejus Twilight, tai nezinau ar man Robke apskirtai butu kada i aki krites rolleyes.gif net jei pamatyciau "Remember me" nezinau ar taip susizaveciau juo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 29, 16:38)
jei nebuciau ziurejus Twilight, tai nezinau ar man Robke apskirtai butu kada i aki krites  rolleyes.gif net jei pamatyciau "Remember me" nezinau ar taip susizaveciau juo  ax.gif

Man Tavo parase tai jis tik paskutinej foto grazus, kitose tai schmoll.gif Pirmoj isvis kaip po nosies luzio traumos atrodo unsure.gif unsure.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 29, 08:20)
Egliosh su Zane, prisipazinkint po kiek akauntu turit? Abi po keturis ane? :
Priejau isvaados, kad gerai but neapsimoka..kitakart jokiu nereikalingu punktu apklausoj nebus ::  ::

SM'e draudziama turet kelis akauntus, tai daugiau ir neturiu. be to tingeciau varyt iki 100 zinuciu kad balsuot galeciau...
QUOTE(*Harpija* @ 2010 10 29, 12:57)
Nika ir Egliosha, Jus ziauriai panasios!!!!!! :

neee, as feisbuke Nika maciau tai man nepanasi biggrin.gif nosis, smakras, antakiai, nu nepanasi man biggrin.gif apskritai as daug kur labai skirtinga iseinu biggrin.gif
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 29, 12:59)
Radau sese,  radau sese!!!!!!!!!!! biggrin.gif pamenat kai sakiau, kad as ir noriu cia kokiu giminiu atrast  ::
Jei rimtai, tai jauciu, kad nelabai mes panasios :: egliosha tokia sviesesne

aha, as tokia sviesi, ryzo tipo tik ne ryza :lo:
QUOTE(style @ 2010 10 29, 13:04)
einu pracekint  ::
Man tai nepanasios. Abi labai grazios, bet skirtingos...  :
Egliosha, Tavo diedas (kaip tu pavadinai) gerulis...  ::  ::

nu aciu aciuks.gif
o diedas mano dar grazesnis realiai negu foto laugh.gif
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 29, 13:10)
Jo jie abu geruliai.. ir diedas ir egliosha  ::  : Man ir atrodo, kad skirtingos  ::

oro_buckis.gif
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 10 29, 13:15)
paziurejau i eglioshos plaukus ir, vel uzsimaniau ilgu plauku, nors kai turejau  nekenciau ju, nes jie tiesus kaip siaudai :  ::
Myliu Kriten :

mano irgi labai tiesus, nesiduoda garbanojami, turiu kelias foto kur garbanota, tai visai kitaip ziuriuos biggrin.gif imesiu paziuret biggrin.gif
QUOTE(Dzimute @ 2010 10 29, 14:52)
Kosmanaftikiene, labai grazu ilgi tiesus plaukai. As tiesiu neturiu, gal dar ir todel man labai grazu. Egliosha, kaip tau? Juk tavo ilgi tiesus, ane? Ar patenkinta, ar irgi nori garbanotu?  :  :

kazkada norejau gal, bet su garbanotais daug vargo su susukavimu, ir siaip kai atsikeli nezinosi i ka panasi busi. megstu savo tiesius plaukus, nors kartais smagu ir garbane pabut.
ainu foto paieskot.

myliu savo dieda ir Jacoba
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 10 29, 15:32)
i) O Wahlbergas tada kaip?
ii) O Hugh'as?
iii) O Jamie's?????  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

i) cute
ii) lovely. very very good. bad boy. like it cool.gif
iii) attractive, but not my style.
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 10 29, 16:41)
i) cute
ii) lovely. very very good. bad boy. like it cool.gif
iii) attractive, but not my style.

susisnekejom... bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nika89, tai tu tikriausiai ne Roberta o Edvarda myli, jei tau filme "Prisimink mane"jis nepatiko biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Harpija,aciu 4u.gif

Edvardas “New Moon” ir “Užtemime”

user posted image
Atsakyti
egliosh ale cekavna jau facebook'e pracekino doh.gif biggrin.gif davai greit sakai man savo varda pavarde, eisiu ieskot tongue.gif ax.gif
Ir isvis kur tu nusibeldus? ne LT gyveni? ax.gif
Daiva ne taip supratai schmoll.gif man jis patiko tam filme ir filmas labai patiko, tik jei nebuciau mazius Twilight nezinau ar taip susizaveciau juo kaip dabar 4u.gif tas sukurtas vaidmuo jam priduoda labai daug zavesio rolleyes.gif o kuris man labiau patinka tiesa sakant nezinau doh.gif ta prasme ar Edwa ar Robke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 29 spalio 2010 - 15:53
O man ir Remeber me ptiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2010 10 29, 17:50)
O man ir Remeber me ptiko smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti