Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga

Apklausa: Kokią Roberto Pattinsono savybę ar kūno vietą mielai įmontuotumėte į savo vyrą/draugą? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Žanė @ 2010 10 29, 16:08)
.. Džulija (man gražiausia aktorė), šitie du, paskui Matas Damonas....

geras, vakar kaip tik su ja ziurejau "Eat pray love", o siandien "Dying young". Abu filmai geri, nors juos skiria 20 metu doh.gif tobula aktore biggrin.gif

QUOTE(Žanė @ 2010 10 29, 16:12)
žinai, pamaniau, taigi jei tau Depas patinka, tai ir Jacksonas turėtų. jie to paties tipažo.

ir patinka. Ypac akys ir lupos bigsmile.gif biggrin.gif Bet Depas tai tobulybe. Kiek ziuriu i ji jauna, tiek siurpuliai laksto blush2.gif
Jo... vyresni kazkaip maziau traukia biggrin.gif

QUOTE(style @ 2010 10 29, 16:29)
Bet vistik simtaji karta pasikartosiu - grazesnio ir geresnio uz M. Wahlberga dar nemaciau...  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

o tau jis nepanasus i Mata Damona? nu man jie kazkuo labai panasus rolleyes.gif nors labiausiai Markas patiko tuomet, kai dainavo su Prince Ital Joe. Ju dainos budavo ledines wub.gif
Atsakyti
Per dieną išsisėmėt mastau.gif Ar tęsiat vakarykščią alkoholio temą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellana @ 2010 10 29, 17:04)
kalbant dar apie filma "Remember Me" tai as ir zliumbiau, isejau is kino sales apsiverkus visa  lotuliukas.gif  tris dienas ejau intike ieskot robo, kad jis gyvas sveikas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tikriausiai visiem ašaros riedėjo po šito filmo g.gif Aš irgi ne išimtis schmoll.gif Sriūbavau kaip turi būt cray.gif

QUOTE(Arti @ 2010 10 29, 17:10)
As ivedineju..o jus laikotes lotuliukas.gif Pareigu pasiskirstymas taip sakant cool.gif  biggrin.gif

Oho, diktatūra scare.gif fear.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
nu ir priplepėjot biggrin.gif 14 psl doh.gif
"Remember me" ir aš vis nesiryžtu žiūrėti blush2.gif nepatinka man tos liūdnos pabaigos... nesvarbu, fainas ten Robertas ar ne biggrin.gif
kas čia dar g.gif aiii, labai gražios Kristen foto wub.gif ir Robo wub.gif
Atsakyti
aš šiandien esu tiesiog virėja: kopūstienė ant tikros mėsos pagrindo, plovas, dabar varškės pyragas kepa...
QUOTE(vesta:6 @ 2010 10 29, 15:48)
Edvardas “New Moon” ir “Užtemime”

user posted image

New Moone tikrai baisus. o štai Užtemime jau žyyyymiai geriau!!!

QUOTE(Dzimute @ 2010 10 29, 17:44)
o tau jis nepanasus i Mata Damona? nu man jie kazkuo labai panasus  rolleyes.gif  nors labiausiai Markas patiko tuomet, kai dainavo su Prince Ital Joe. Ju dainos budavo ledines  wub.gif

maaan panašus ir seniau juos painiodavau. matydavau filmą su Marku ir rėkdavau - čia tas misteris Ripis. O diedas sakydavo - ne, tikrai ne. aš ten visaip kaip taaaaaaaip.
tik paskui susekiau, kad jų du biggrin.gif
Atsakyti
Arti, čia special tau wink.gif Gal dar spėsi papuošt savo auką
http://www.instructa...loween-Make-up/
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 10 29, 18:59)
Arti, čia special tau wink.gif Gal dar spėsi papuošt savo auką
http://www.instructa...loween-Make-up/

biggrin.gif baisuokliai kokie..as nusipirkau fake blooodo..siandien kai vaikai sumigs..plesysiu maikute vyro ir tepliosiu biggrin.gif O nakti kai uzmigs...pasiimsiu kocela lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Sita temute jau link pabaigos rieda.. kas kuria Robsten arba Edvardelos tema? g.gif gal sesutes? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 29 spalio 2010 - 19:36
nu tai ką, nieko nebešnekat. aš jau apsirijusi pyragu, sedžiu ir pilvas manyje netelpa.
įkvėpimo vis dar nėra, reikėjo rašyt tada, kai buvo jo daug, ale maniau pasitaupysiu biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Oi kokia Arti arsi nakti vyra su kocelu aus hihihi.gif
Papildyta:
Mergos matet kad jau 9 saviskius keistu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2010 10 29, 18:20)
Oho, diktatūra scare.gif  fear.gif

Ne diktatura..darbu pasiskirstymas hihihi.gif
style, nepolitikuok irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Militukas @ 2010 10 29, 19:49)
lotuliukas.gif Oi kokia Arti arsi nakti vyra su kocelu aus hihihi.gif

nea..tu ka stupid.gif pasiimsiu kocela ir eisiu virtiniu virt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Militukas @ 2010 10 29, 19:49)
Mergos matet kad jau 9 saviskius keistu lotuliukas.gif

idomu idomu..gal isdristu pasiviesinti kas tokios lotuliukas.gif is pasisakymu galima sprest, kad cia daugelis ta noretu padaryt, bet ta sazine rupieka neleidz..o cia matyt tos 9 su miegancia sazine pasitaike biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 29 spalio 2010 - 19:51
lotuliukas.gif O as pagalvojau kad nemokama grima darysi kad itikinamai atrodytu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2010 10 29, 19:56)
lotuliukas.gif O as pagalvojau kad nemokama grima darysi kad itikinamai atrodytu hihihi.gif

as pasiuliau vyrui toki varianta, bet jis nepasirase biggrin.gif teks makeupa daryt biggrin.gif

Ei, mergai, baikit mane arsia vadint...galiu as ir flegmiska rezima ijungt unsure.gif

Mergai, davai parekomenduokit, koki man su vyru siandien filma paziuret?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 29 spalio 2010 - 20:13