Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga

Apklausa: Kokią Roberto Pattinsono savybę ar kūno vietą mielai įmontuotumėte į savo vyrą/draugą? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 30, 13:22)
Labas rytas 4u.gif
Papildyta:
kosmanaftikiene, buvau nuklydus i tavo sukurta tema thumbup.gif  savivaliautoja  mirksiukas.gif 4u.gif  biggrin.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif tokia jau as kartais bunu, copy, paste butu neidomu mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
ateinu, pasisveikinu ir išeinu. man irgi daug ruošos. nu žinot, lapkričio pirmoji artėja, pas mus tai šventė, gimtadienis mano monstrės biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(Militukas @ 2010 10 30, 11:49)
Kas nutiko SAVAITGALIS lotuliukas.gif

Taip taip taip drinks_cheers.gif Visos užsiėmusios. Aš galvojau, kad nebus daug prišnekėta, bet šįkart g.gif
Aha yra info...bet ji nepatvirtinta...gandai...
Robertas ir Kristen pakeliui i Brazilija, o gal jau Brazilijoje...lapkricio 6-7-8 dienomis filmavimas (Esmes sala blush2.gif )...
O kur jie yra, tai matyt zino tik jie ir Summit  smile.gif
Fanai greitai sureagavo ir jau Robertas tapo jachtos kapitonu
user posted image

As siandien ir neuzsibusiu...atvaziuoja seniai matyti draugai, o namai nepasiruose...reikia kuoptis, ruostis ir kitaip puostis. lotuliukas.gif
Pasiziuriu as i savo svetaines siena "Twilight" plakatais nukabineta ir galvoju...kazi ka jie pagalvos g.gif 
Papildyta:
kosmanaftikiene, buvau nuklydus i tavo sukurta tema thumbup.gif  savivaliautoja

Geros naujienos apie Rpbuką su Kristen thumbup.gif
Smagiai su svečiais pasibūti, DaivuteManau, kad tavo svečiai bus supratingi bigsmile.gif
Užsukus ir aš buvau naujoje temutėje rolleyes.gif Ačiū, kosmonaftikiene, už naujus jaukius namučius thumbup.gif
QUOTE(Žanė @ 2010 10 30, 13:51)
Sveikos,
ateinu, pasisveikinu ir išeinu. man irgi daug ruošos. nu žinot, lapkričio pirmoji artėja, pas mus tai šventė, gimtadienis mano monstrės biggrin.gif

Tegyvuoja ruoša thumbup.gif Kartais reikia ir jos mirksiukas.gif Sveikinimai, Žane 4u.gif Tai kiek panelei jau metukų? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. As tai ne namu ruosoj paskendus tongue.gif As kurybiniuose ikvepimuose murkdausi ax.gif Auskaru nauju kruva darau biggrin.gif

Kaip fainiai, jau Esmes salos vaizdeliai bus filmuojami, kad tik Kristen is tikruju neuznestetu unsure.gif lotuliukas.gif

beskaitydama BA aptikau Eglioshos svajoniu vaizdeli, kai Dzeikobas besiversdamas vilku pamirso kelnes nusimauti, suplese ir paskui atvirsdamas i zmogu buvo nuogas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Kazin filme bus sis vaizdelis, jei taip, tai Eglioshai doze bus gera Dzeikobo sikniuko rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

KOSMANAFTIKIENE tu leeeeeeedas user posted imageCia hugs'as uz tai, kad mano Jamie nepamirsai naujoj temoj... Te dar ----> user posted imageuser posted image

Zizija Tavo avataras wub.gif Vis as ji nuziuriu, bet berods, kad dar nei karto garsiai taip ir nepadusavau? g.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 30 spalio 2010 - 13:29
QUOTE(Zizija @ 2010 10 30, 13:06)
Tegyvuoja ruoša thumbup.gif Kartais reikia ir jos mirksiukas.gif Sveikinimai, Žane 4u.gif Tai kiek panelei jau metukų? rolleyes.gif

Bus visi cieli TYS, kaip ji pasakytų biggrin.gif

QUOTE(style @ 2010 10 30, 13:25)
beskaitydama BA aptikau Eglioshos svajoniu vaizdeli, kai Dzeikobas besiversdamas vilku pamirso kelnes nusimauti, suplese ir paskui atvirsdamas i zmogu buvo nuogas  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Kazin filme bus sis vaizdelis, jei taip, tai Eglioshai doze bus gera Dzeikobo sikniuko  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

panaši scena buvo eclipsėj. kai jį sužeidė. tai jau tada salė tarė "ach" biggrin.gif
nu išgeriu kavos ir varau į pardę biggrin.gif
Atsakyti
Dzimute, na zinau, kad jei tu buciuotum, tai tik abu...Edvarda ir Dzeikoba... nemegsti tu ju atskirai...ar as vel klystu g.gif  lotuliukas.gif

nu siaip to veiksmo vienu metu su dviem zmonem kaip ir neimanoma butu atlikt, as apie tai net nepagalvojau, bet jei jau taip sakai, tai tikriausiai tu teisi laugh.gif

QUOTE(Žanė @ 2010 10 30, 13:51)
Sveikos,

o ka ruosi gimtadieniui? Bus baliuska vaikams? bigsmile.gif
Atsakyti
Savaitgalis, čia tylu....Teks matyt knygos imtis, jei jau nėr su kuo plepėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 10 30, 14:25)
beskaitydama BA aptikau Eglioshos svajoniu vaizdeli, kai Dzeikobas besiversdamas vilku pamirso kelnes nusimauti, suplese ir paskui atvirsdamas i zmogu buvo nuogas  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Kazin filme bus sis vaizdelis, jei taip, tai Eglioshai doze bus gera Dzeikobo sikniuko  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

kazkodel abejoju... verysad.gif
QUOTE(Žanė @ 2010 10 30, 14:29)
panaši scena buvo eclipsėj. kai jį sužeidė. tai jau tada salė tarė "ach" biggrin.gif

aha, ir buvo su sortais kiek pamenu doh.gif reik kita kompa isijungt ir paziuret, bet man atrodo atsiverte ir sortais nukrito.

ai, labas rytas, sergam.
Atsakyti
Ramuma smile.gif . Zane tavo mergaitei 4u.gif su torto diena smile.gif . Jo jau fanai tai nemirtingi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 10 30, 14:25)
Sveikos. As tai ne namu ruosoj paskendus  tongue.gif As kurybiniuose ikvepimuose murkdausi  ax.gif Auskaru nauju kruva darau  biggrin.gif

Kaip fainiai, jau Esmes salos vaizdeliai bus filmuojami, kad tik Kristen is tikruju neuznestetu  unsure.gif  lotuliukas.gif

Zizija Tavo avataras  wub.gif Vis as ji nuziuriu, bet berods, kad dar nei karto garsiai taip ir nepadusavau?  g.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

Style, ne ruoša, bet darbas rimtas thumbup.gif Tik įkvėpimo nenubaidyk bigsmile.gif
O iš Esmės salos visko galima laukti... wub.gif
Žinau, kad myli katinėlius biggrin.gif Aš irgi, tik maniškis juodas su baltom kojinaitėm lotuliukas.gif

QUOTE(Žanė @ 2010 10 30, 14:29)

Tai jau didelė panelytė thumbup.gif Laukia tikriausiai neapsakomai gimtadienio bigsmile.gif Mano mamos lapkričio 1 gimimo diena, deja lankysim ją kapinėse cray.gif
Atsakyti
Sveikos mergickos! Ar skaitet?
http://www.15min.lt/...toriai-4-122150
Pagaliau ir LT nebus nuskriausta!
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Tylu, ramu čia pas jus biggrin.gif Kaip smagu, jei jau Brazilijoj prasidės tie filmavimai thumbup.gif Faina Kristen ir Robui turėtų būt biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
smile.gif
Atsakyti