Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 02, 10:06)
o kur cia tokia nuolaida?

Akropoly stendas yra praėjime
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 11 02, 11:37)
tongue.gif
Jo, slaptazodi reikia keist karts nuo karto, kas 3men. ar kas pusmeti g.gif
Del Egio taip ir galvojau, nes jis dabar projektu uzsiknises, tai ir ner jam ka rodyt g.gif
As tai ant MB papykus, susiruose zalia korta pildyt mat doh.gif

As irgi noriu uzpildyti zaliajai kortele, bet neturiu tinkamos foto, reik del jos i kl vaziuoti biggrin.gif

As vakar sededama sumasciau pagaminti salione sviestuva, nezinau kas gausis, bet bandyti tikrai bandysiu mirksiukas.gif nes tokio tikrai pirkti niekur nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 11 02, 12:56)
As vakar sededama sumasciau pagaminti salione sviestuva, nezinau kas gausis, bet bandyti tikrai bandysiu  mirksiukas.gif  nes tokio tikrai pirkti niekur nebus  lotuliukas.gif

pas mus temoj ne tik nestuke.gif uzkreciamas, bet ir noras daryti lempas biggrin.gif biggrin.gif

edituke, vat cia tokia lempa paprasta:
user posted image
o cia jau su gaubtukais:
user posted image
vat cia tokio tipo lempa pauosta kaspineliais ir svarovskiais:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 10 31, 17:17)
Tiesa, gal kas kokiu atsiliepimu girdejote apie sios firmos produkcija euroliuxg.gif

sirdukas0325, Samta0204: Aciu uz pasisakymus  4u.gif

jei domina euroliux ir planuoji pirkti, parasyk man i a.z. pasakysiu pas ka nuvaziuoti, tikrai padarys nemaza nuolaida (drauge dirba ten ) , sutarsim kad padarytu nuolaida kaip savam smile.gif sutaupysi ne viena simtuka litu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 02 lapkričio 2010 - 12:54
QUOTE(asaraa @ 2010 11 01, 23:50)
Man minejo, jei nori kad betonine aikstele netrukinetu, reik dalimis daryti  ax.gif

as tokia is 4 gabalu maciau, nu man berisybe juoda ax.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 02, 10:29)
is nuostabos  tongue.gif  blink.gif
ne seipsau ir saugau- gi sakiau,kad ilonux'o apzeldinimo plana maciau ne tik musu albume  4u.gif ir vat egis gavo prisijungimo duomenis, o albumo iki siol nesimato... g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(ilonux @ 2010 11 02, 11:13)
Nu geras  doh.gif  O gal cia mano dizainere, kuri projekta dare, paplatino  g.gif , reiks jos paklaust, gal cia puslapis musu ne prie ko?

Nes butu labai nemalonu, kad kas nors is musu puslapio ima nuotraukas ir platina, jautiesi kazkodel kaip apvogtas... verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 02, 13:12)
pas mus temoj ne tik  nestuke.gif uzkreciamas, bet ir noras daryti lempas  biggrin.gif  biggrin.gif

edituke, vat cia tokia lempa paprasta:
user posted image
o cia jau su gaubtukais:
user posted image
vat cia tokio tipo lempa pauosta kaspineliais ir svarovskiais:
user posted image

indruciuk paprasta ta rema pardej radau, bet netiko man spalva sidabro, kaina buvo 80 lt, o rudu remu 400 lt blink.gif tai kaskaip ranka nebepakilo man moket toki skirtuma
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 11 02, 12:57)
paprasta ta rema pardej radau, bet netiko man spalva sidabro, kaina buvo 80 lt, o rudu remu 400 lt  blink.gif  tai kaskaip ranka nebepakilo man moket toki skirtuma

man labai gražios tavo lempos salione ir virtuvėj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 11 02, 16:04)
man labai gražios tavo lempos salione ir virtuvėj  rolleyes.gif

aciu blush2.gif
pamirsau parasyt kad pigios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituke: 02 lapkričio 2010 - 15:28
QUOTE(edituke @ 2010 11 02, 15:26)
aciu  blush2.gif
pamirsau parasyt kad pigios  biggrin.gif

tai tik įrodo,kad ne visada kaina atitinka kokybę ar išvaizdą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 11 02, 09:59)
Ner ko cia pykt, jei zmogus svajoja , o jei nelegaliai buvai JAV, gali vis viena laimet korta?

Nusisvajoja, o ne svajoja biggrin.gif . Nespesim cia pagal jo svajones keist gyvenamu vietu biggrin.gif . Svajojom grizt, susikurt gyvenima cia normaliai, nedaug truksta jau biggrin.gif
Galima kazkaip ten.

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 02, 10:23)
tai kai laimesit,tai ir gincykites, o ko dabar be reikalo bangas kelti  4u.gif pati rasai,kad zmogus pervarges normalaus gyvenimo pasiilges, tai suteik jam nors galimybe pasvajoti, kad laimes jis ta zalia korta  4u.gif

Bangas keliu, kad jau mintimis blaskosi doh.gif . Nereik man jokiu zaliu kortu schmoll.gif . Susitvarke nama, svarbiausia isivaziuot su darbais, o tada normaliai bus rolleyes.gif

QUOTE(Taikute @ 2010 11 02, 11:56)
As irgi noriu uzpildyti zaliajai kortele, bet neturiu tinkamos foto, reik del jos i kl vaziuoti  biggrin.gif

Pati gali nusifotkint, o kam i Klp vaziuot? Siandien ar tai rytoj paskutine diena.

QUOTE(edituke @ 2010 11 02, 12:57)
indruciuk paprasta ta rema pardej radau, bet netiko man spalva sidabro, kaina buvo 80 lt, o rudu remu 400 lt  blink.gif  tai kaskaip ranka nebepakilo man moket toki skirtuma

Gi galima nupurkst su dazais thumbup.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 11 02, 16:58)
Gi galima nupurkst su dazais  thumbup.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif

ai dazyt nenorejau, norejau tik dekoruot be dazymo, bet negavau ko norejau, bet radau alternatyva, kas cia zino gal visgi pirksiu ir dazysiu, pas mane dabar ir skonis keiciasi ir norai biggrin.gif yra dar kambariu be sviestuvu smile.gif
Atsakyti
Slaptazodi gavo 27 forumietes. Rasiau pagal albuma, tik nerasiau toms,kas visai nedalyvauja forume, bet jos turi teise gaut slaptazodi paprase, nes ten ju albumai cool.gif
A&T, Lukse ir Liliux4 neradau pagal nariu paieska kazkaip g.gif

Kodel nieks nieko neidedat kur patarimai, idejos ax.gif ? (as idejau keleta dabar)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'RK': 02 lapkričio 2010 - 17:29
Ermitaze 30% nuolaida kilimams... gal kam idomu 4u.gif
Atsakyti