QUOTE(jovitti_ @ 2010 11 03, 11:30)
mano nuomone,jei norite gero ir kokybisko virtuvinio turite kreptis i tam tikra firma, kuri gamina virtuves baldus, o jei ieskote tik "meistrelio" virtuviniui pagaminti, tai tas virtuvinis tiek ir telaikys,kokius metelius.as jau pasimokiau is mamos klaidu, ji irgi ieskojo kas nebrangiai gamina, tai tiekir telaike, dureles isklibo,plokstes issipute , zodziu...
apsoliuciai visiems negali taikyti, bet ant kokio as buvau uzsirovus tai ka as zinau

po dvieju metu virtuvinis atrode tragiskai, puse dureliu darinejosi tik per jega, vamzdziai trugde - neuzdejo nugareliu kai kuriuose spintelese, tai ten buve indai amzinai apeidavo riebalais

nu zodziu baisesnio darbo nei gavau uz savo 2800 lt neisivaizduoju
name kai darysiuos, kabinesiuos prie betkokio s
QUOTE('RK' @ 2010 11 03, 13:05)
Jo kad sveikai gyvent tai reiktu ukininke patapt

. Nesu as cia kokia paranojike del maisto, jeigu ka. O parduotuvej nesunku pasiimt is lentynu be E koki jogurta, suri, batona, duona ir t.t. Dziaugiuos, kad vat uosviai sode gyvena.
Nezinau is kur istraukiau, bet gal kas zino ar cia teisybe, kad jei pamirkai vaisius ir darzoves saltam vandeny, tai istraukia tuos nitratus ar ka ten
kas liecia maista as sutinku

anksciau taip nebuvo ir zmones nemire nu veziu kaip, kad dabar
nesu visiska fanatike, bet pirkdama produktus tikrai stengiuosi paskaityti kas ant ju etiketes parasyta. darzoves perkam is ukininko arba is mamos parsivezu, mesos stengiames irgi nusipirkti is ukininku
apie tokias desras, desreles jau simta metu esam uzmirse...
aisku dabar lengva kalbeti, kai siltai sedi ant sofos, bet kai issikelsim i nama bandysiu ir savu darzoviu uzsiauginti, siltnami be kalbu turesiu
MB siuliau ir vistu laikyti

sakau turesim savu kaiusiniu, mesos... tai mane durne isvadino
o siaip esu girdejusi, kad vaisius ir darzoves reikia plauti saltam vandeni su sodos saukstu, tada nusiplauna tie nitratai