Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(ilona_24 @ 2010 11 03, 01:24)
Na va papildziau ir as albumuka,nes parasyt nelabai turiu ka ir kada,vos speju skaityt,tai nors pasirodysiu  blush2.gif

Daug jau padaryta. Labai grazios paradines durys.Planuojat ziema dirbti, ar angas tik uzsidarot siemet?
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 11 03, 11:48)
galesi nepirkt atvestinio, zemes prie namo turesi, oi galesi sodint ir sodint

Jo kad sveikai gyvent tai reiktu ukininke patapt biggrin.gif . Nesu as cia kokia paranojike del maisto, jeigu ka. O parduotuvej nesunku pasiimt is lentynu be E koki jogurta, suri, batona, duona ir t.t. Dziaugiuos, kad vat uosviai sode gyvena.

Nezinau is kur istraukiau, bet gal kas zino ar cia teisybe, kad jei pamirkai vaisius ir darzoves saltam vandeny, tai istraukia tuos nitratus ar ka ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 11 03, 11:59)
Na nepyk RK..., bet jau megsti uzsipult zmones g.gif  Eilini kart isitikinu, kas esi sios temos "generolas" doh.gif

Visu pirma, as neuzsipuoliau, o paklausiau kur statosi, juk visoms smalsu, kad jei naujoke, tai kur gyvens, gal kam kaimyne bus ir galvoju eisiu paieskot uzrasu su virtuvininkais, nes man niekada negaila pasidalint info. O Oksana iskart, ojojoi, aciu uz atsakyma, kad atsaket blink.gif . Nu tai ir as taip pat atsakiau tongue.gif
Niekada nieko nerasau be priezasties. Galejau aisku isvis nieko nerasyt, bet kad kartais per ilga liezuvi turiu, tas tai jau tiesa doh.gif
Ir ka reiskia tas "generolas" ?
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 11 03, 13:05)
Nezinau is kur istraukiau, bet gal kas zino ar cia teisybe, kad jei pamirkai vaisius ir darzoves saltam vandeny, tai istraukia tuos nitratus ar  ka ten g.gif

Teisybė. Bet ir vitaminus ištraukia tuo pačiu. Nitratus apskritai sunku kontroliuot, jų pilna gali būti ir kaimo bobulių augintose daržovėse, jei tręšia per daug, kad ir paprasčiausiu mėšlu doh.gif Kai kurios daržovės, ypač lapinės, tokios kaip salotos yra labai linkusios kaupti nitratus...
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 11 03, 14:24)
Ir ka reiskia tas "generolas" ?

kaip rusai pasakytu: "vsio idiot pod tvojei kontrole..." biggrin.gif

Sorry poster_offtopic.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitti_ @ 2010 11 03, 11:30)
mano nuomone,jei norite gero ir kokybisko virtuvinio turite kreptis i tam tikra firma, kuri gamina virtuves baldus, o jei ieskote tik "meistrelio" virtuviniui pagaminti, tai tas virtuvinis tiek ir telaikys,kokius metelius.as jau pasimokiau is mamos klaidu, ji irgi ieskojo kas nebrangiai gamina, tai tiekir telaike, dureles isklibo,plokstes issipute , zodziu...

drinks_cheers.gif
apsoliuciai visiems negali taikyti, bet ant kokio as buvau uzsirovus tai ka as zinau blink.gif po dvieju metu virtuvinis atrode tragiskai, puse dureliu darinejosi tik per jega, vamzdziai trugde - neuzdejo nugareliu kai kuriuose spintelese, tai ten buve indai amzinai apeidavo riebalais doh.gif nu zodziu baisesnio darbo nei gavau uz savo 2800 lt neisivaizduoju doh.gif
name kai darysiuos, kabinesiuos prie betkokio s blink.gif

QUOTE('RK' @ 2010 11 03, 13:05)
Jo kad sveikai gyvent tai reiktu ukininke patapt biggrin.gif . Nesu as cia kokia paranojike del maisto, jeigu ka. O parduotuvej nesunku pasiimt is lentynu be E koki jogurta, suri, batona, duona ir t.t. Dziaugiuos, kad vat uosviai sode gyvena.

Nezinau is kur istraukiau, bet gal kas zino ar cia teisybe, kad jei pamirkai vaisius ir darzoves saltam vandeny, tai istraukia tuos nitratus ar  ka ten g.gif

kas liecia maista as sutinku drinks_cheers.gif anksciau taip nebuvo ir zmones nemire nu veziu kaip, kad dabar unsure.gif
nesu visiska fanatike, bet pirkdama produktus tikrai stengiuosi paskaityti kas ant ju etiketes parasyta. darzoves perkam is ukininko arba is mamos parsivezu, mesos stengiames irgi nusipirkti is ukininku unsure.gif
apie tokias desras, desreles jau simta metu esam uzmirse...
aisku dabar lengva kalbeti, kai siltai sedi ant sofos, bet kai issikelsim i nama bandysiu ir savu darzoviu uzsiauginti, siltnami be kalbu turesiu rolleyes.gif
MB siuliau ir vistu laikyti hihihi.gif sakau turesim savu kaiusiniu, mesos... tai mane durne isvadino tongue.gif

o siaip esu girdejusi, kad vaisius ir darzoves reikia plauti saltam vandeni su sodos saukstu, tada nusiplauna tie nitratai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2010 11 03, 13:38)
drinks_cheers.gif

MB siuliau ir vistu laikyti  hihihi.gif sakau turesim savu kaiusiniu, mesos... tai mane durne isvadino  tongue.gif

o siaip esu girdejusi, kad vaisius ir darzoves reikia plauti saltam vandeni su sodos saukstu, tada nusiplauna tie nitratai ax.gif

tu kaip as lotuliukas.gif , as su vistom irgi baigiu ausis isuzti doh.gif
o savos darzoves yra geris thumbup.gif , o dar vaikui kiek dziaugsmo, kai eina ir randa raudona uoga ar koki agurka, klykia ant viso kvartalo"Mama vaaaa" lotuliukas.gif doh.gif

As tai dziaugiuosi kad tokios laidos yra kaip grineviciutes, kad info galima bent gaut kas ir kaip, o kas kitas pasaugos jei ne pats save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 11 03, 12:32)
kaip rusai pasakytu: "vsio idiot pod tvojei kontrole..." biggrin.gif

Cia kad kuriu temas, surasineju naujokes i sarasus, koreguoju stadijas, stengiuos surinkt kuo daugiau patarimu i 1-a puslapi, sukuriau foto albuma, kas nemokedavo susikurt albumo - visada padedavau, kartais keiciu slaptazodzius, padariau ten ideju faila (kad gal kazkas kazkuo pasinaudos, nes man jau ideju nebelabai reikia paciai), organizuoju meetus, ekskursijas kartais, kad kuo daugiau musu susipazintu.
Noriu, kad nebutu vien sauso rasymo apie statybas. Man cia jau kaip ir draugiu ratelis patapo, tai todel kartais ir per daug pripaistau, o kitoms tikrai gali tas keistai atrodyt. Tai va .......... lipu i aulinius ir einu parduotuve ......
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 11 03, 13:48)
Cia kad kuriu temas, surasineju naujokes i sarasus, koreguoju stadijas, stengiuos surinkt kuo daugiau patarimu i 1-a puslapi, sukuriau foto albuma, kas nemokedavo susikurt albumo - visada padedavau, kartais keiciu slaptazodzius, padariau ten ideju faila (kad gal kazkas kazkuo pasinaudos, nes man jau ideju nebelabai reikia paciai), organizuoju meetus, ekskursijas kartais, kad kuo daugiau musu susipazintu.
Noriu, kad nebutu vien sauso rasymo apie statybas. Man cia jau kaip ir draugiu ratelis patapo, tai todel kartais ir per daug pripaistau, o kitoms tikrai gali tas keistai atrodyt. Tai va .......... lipu i aulinius ir einu parduotuve ......

viskas okey su tavim neperezyvas mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(ausra101 @ 2010 11 03, 12:38)
apie tokias desras, desreles jau simta metu esam uzmirse...
aisku dabar lengva kalbeti, kai siltai sedi ant sofos, bet kai issikelsim i nama bandysiu ir savu darzoviu uzsiauginti, siltnami be kalbu turesiu rolleyes.gif
MB siuliau ir vistu laikyti  hihihi.gif sakau turesim savu kaiusiniu, mesos... tai mane durne isvadino  tongue.gif

Mes desreles be E kartais nusiperkam, tik tiek, kad truputi maziau s nei kitose, bet kad jos nieko gero tai ir taip aisku....
MB labai perka desras, o mazoji labai megsta cool.gif
Siltnami ir as turesiu kazkada biggrin.gif
Pas mus kvartale kaimynai pasidare vistyde ir pardavineja kiausinius thumbup.gif , bet kas jiems uz tvoros tai skundesi del kvapelio unsure.gif

Man patiko homeopato pasakymas, kad tik 20% maistas kazka reiskia musu organizmui, o 80%kaip mes jauciames, kaip mokam but laimingi.
Taigi didziausi baubai yra stresai, pergyvenimai, nervavimaisi, bloga nuotaika, zodziu stai nuo ko visos ligos prasideda. Patinka man tas posakis "visos ligos tik nuo nervu", laaabai daug teisybes visgi .........
Nu dabar jau tikrai einu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 11 03, 14:48)

Jeigu tik yra noro daryti tavo isvardintus dalykus tai tik sveikintina. Cia ne tai turejau "galvoje"
Ai nera cia ko gilintis. Viesas forumas, kas ka nori tas ta sako, kas kaip nori, tas taip atsako... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 11 03, 12:52)
viskas okey su tavim neperezyvas mirksiukas.gif  biggrin.gif  4u.gif

Kazkokie pastebejimai yra gerai, bet kai rasoma nelabai teisybe (bent jau man taip atrodo biggrin.gif ) tai tiesiog nemalonu cool.gif . Ir nesu as puolanti zmoniu flirt.gif
Papildyta:

QUOTE(sania @ 2010 11 03, 13:00)
Jeigu tik yra  noro daryti tavo isvardintus dalykus tai tik sveikintina. Cia ne tai turejau "galvoje"
Ai  nera cia ko gilintis. Viesas forumas, kas ka nori tas ta sako, kas kaip nori, tas taip atsako... irnesakyk.gif

Tada gali ir i az parasyt, ka turejei galvoje. Tik su pavyzdziais prasom, bus lengviau suprast smile.gif
Tai viesam forume ka nori ant ko nori gali sakyt? Nesupratau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'RK': 03 lapkričio 2010 - 13:14