Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(rutulyte @ 2010 11 03, 17:20)
pas mus kanalizacija, vandenį ir elektra dėjo ant žemių, tada betonavo. Grindinis šildymas su su sumuštiniu ėjo ant juodgrindžių ir tada gerasis grindų sluoksnis  4u.gif

Bet galima ir tik vieną kart tebetonuot, kiti taip daro, mes ne  smile.gif

vat man irgi atrodo, kad taip turetu buti g.gif

kaip pas kitas yra?
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 11 03, 13:31)
As tiesiog karta 100 proc. isitikinau, kad jos laidos yra uzsakomosios ir ji kalba, kaip praso tie, kurie jai moka...

Tai tipo apie maisto bloguma ner ten teisybes?
As vat viena ausim kazka girdejau, kad pelningiausios laidos, kurios neiseina i eteri cool.gif (tipo kazkas kazka iskniso ir kad tai neiseitu i viesuma, buvo sumoketa)

QUOTE(jovitti_ @ 2010 11 03, 13:36)
as girdejau,kad cirtinas reikia taip plauti, drungnam vandeni su sauksteliu  sodos.

Man irgi sake ta pati viena gydytoja ir kad c vitamino daugiausia ne spaudziant, o visa valgant kartu su zieve, tai as esu taip i salotas dejus, tai MB tik akis ispute, kad negi tingejai skura nuimt biggrin.gif
Visi kazkaip isikale, kad citrina turi labai daug c vitamino. Vat spanguoles turi labai daug, 1 spanguole prilygsta 1 apelsinui, kas liecia c vitamina.

QUOTE(Baltike @ 2010 11 03, 14:18)
labai skanūs žuvies kotletai.....

O kaip juos daryt ax.gif ? Nesu dariusi, o viena zuvi valgyt nelabai, bet manau kotletai butu neblogi bigsmile.gif

QUOTE(Nr1 @ 2010 11 03, 14:26)
tik daugiau tada žemės galėtų būt  smile.gif ir dar galvoju pati dešras sau išsirūkyt, tai tikrai žinosiu ką valgai smile.gif  visi kvartalo palaidi šunys palei tvorą subėgs biggrin.gif
o dėl mirkymo šaltam vandeny, tai reikia mažiausiai 4 val. mirkyt. alergologe taip sakė, taip ir darau, nakčiai užmerkiu

O kiek aru turit?
Bet visada gamintis desras, turbut daug darbo unsure.gif
Vat del mirkymo panasiai girdejau, bet kad Ilonux raso, kad ir geruosius dalykus istraukia blink.gif

QUOTE(Nr1 @ 2010 11 03, 14:30)
o tai kiek uz kuba mokejot?

120 atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 03, 15:02)
greiciau jau pas mus arena pastatytu, o tai kaip kokiame kaime gyvenam- niekas pas mus nevyksta  doh.gif

Vat as irgi laukiu tos arenos, bus kur pasizmonet, o tai rimtai kaip kaime gyvenam biggrin.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 03, 15:27)
sania, pas tave dviguba kriauke- tai gal pakonsultuosi  ax.gif  blush2.gif
o jus is karto buvot numate,kad ten bus dviguba kriaukle? nubegimasvienas pas jus ar du? kazin pas mus dar eitu pasidaryti dvigua kriaukle, ar jau saukstai po pietu  g.gif

Manau dar galima padaryt, tiesiog is to vieno iseis 2 vamzdziai.

QUOTE(edituke @ 2010 11 03, 15:40)
as labai nemegstu diskusiju apie maista...... todel praleidziu jusu tas kalbas  biggrin.gif  negaliu net kistis  biggrin.gif

Gi pasakyk ka nors, gal ramiau ziuresiu i maista:D

QUOTE(ausra101 @ 2010 11 03, 16:11)
dar viena klausymeli apie grindis, pas mus dabar yra zemes smelis vietoj grindu, MB sako, jog desime polisterola, plevele, tinkla, (dar ten kazka blush2.gif ) iskart sildyma ir tada betonuos blink.gif
argi nereikia pirma pabetonuoti vieno sluoksnio ir tik tada deti visu sildymu ir pan.?

Kaip sau, butinai daryciau 2 sluoksnius betono.
Mes darem betona, tada vamzdziai visi, polistirolas, grindinis ir t.t. Kazkaip MB buvo uzsimines, kad kanalizacijos vamzdzius galejo permest po pirmu sluoksniu betono, ant smelio g.gif
Papildyta:
Ilona24, kad vyksta darbai pas tave thumbup.gif

Skubanti, faina, kad papildei ideju albuma bigsmile.gif
Atsakyti
Mes parduodam savo metalini garaza, kuriame laikeme visus statybu rakandus ax.gif gal kam reikia 4u.gif
Atsakyti
INDRUCIUK, pas mane dviguba kriaukle, bet vamzdziai eina nuo pat apacios atskirai, tiek vandens padavimui, tiek nutekejimui 4u.gif

fainiai del koncerto, as irgi laukiu arenos satybu pabaigos, eisiu koki krepsini paziureti - svajone mano, kad kietose varzybose galeciau pasukauti , atributika seniai turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 03, 17:27)
sania, pas tave dviguba kriauke- tai gal pakonsultuosi  ax.gif  blush2.gif
o jus is karto buvot numate,kad ten bus dviguba kriaukle? nubegimasvienas pas jus ar du? kazin pas mus dar eitu pasidaryti dvigua kriaukle, ar jau saukstai po pietu  g.gif

Isanksto nebuvom numate, kad ten bus dviguba kriaukle, todel nubegimas yra vienas. Is kriaukles eina du sifonai, kurie jungiasi i ta viena nubegima. Bet kaip vyras sako, cia jau reikejo "samadelkina" daryti biggrin.gif Nes tipo labai retai dvigubos kriaukles eina i viena nubegima, todel ir sifonus sunku pritaikyti prie dvigubu. Bet pakolkas pas mus viskas gerai-laiko dar tie "samadelkinai" biggrin.gif O dar pasak vyro, jei daryti dviguba nubegima dvigubai kriauklei, tai jau pries darant santechnika reikia zinoti kokia konkreciai ta kriaukle bus, kad padaryt reikiamoj vietoj tuos nubegimus g.gif
Jau buvau pamirsus kiek visko reik zinot g.gif Kiek visko reik apgalvot doh.gif
Tai va tiek is manes tos konsultacijos....Manau geriau vis tiek pasitart su ismananciais g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 11 03, 17:02)
O kaip juos daryt ax.gif ? Nesu dariusi, o viena zuvi valgyt nelabai, bet manau kotletai butu neblogi bigsmile.gif

SM kulinarinėje temoje atskira žuvies kotletams skirta temelė yra su daug idėjų - kai skaičiau, tai net seilės varvėjo. Bet aš juos gamindama daug nemandrauju - kaip paprastus mėsos kotletus darau, tik kad iš žuvies faršo. Jei kokių morkų pridėčiau, tai mano vyrai garantuotai nosis raukytų. biggrin.gif O iš pangasijos file tokie purūs gavosi, "oriniai", net atpažinti sunku, iš ko jie pagaminti.
Atsakyti
Sveikos.. 4u.gif

Na ir prirašėt... karsta.gif Porą dienų be interneto pabuvau, tai dabar turiu ką skaityti...
Žadėjau daug ką cituoti, pasisakyti apie tą ir aną, bet tiek prirašyta, kad tiek to.. biggrin.gif

Pas mus jau baigti pakalimai... happy.gif Truputį prašovėm, kad ne medžio spalvos dėjom, o stogo spalvos... rolleyes.gif Reikės pafotkinti, nors dar lietvamzdžių trūksta iki pilno vaizdo.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 03 lapkričio 2010 - 17:53
QUOTE(edituke @ 2010 11 03, 11:48)
valgau ir as  biggrin.gif
drinks_cheers.gif
sakau, jau tikrai vemt vercia nupiestos kaukoles prie maisto  lotuliukas.gif
galesi nepirkt atvestinio, zemes prie namo turesi, oi galesi sodint ir sodint

O as visiskai palaikau RK nuomone, kodel valgyt tai ko galima isvengti g.gif . As kazkiek domiuosi sveikais produktais ( zinoma nesu del to isprotejusi) ir stengiuosi vengti visokio brudo unsure.gif

O darzeli jau siemet turejau ir savo salotas, zirnius,krapus bei ridikelius valgiau cool.gif . O kitais metais darzas bus didesnis jame zadu ir moliugus patalpinti ir morkytes kelias rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 11 03, 18:15)
INDRUCIUK, pas mane dviguba kriaukle, bet vamzdziai eina nuo pat apacios atskirai, tiek vandens padavimui, tiek nutekejimui  4u.gif 
fainiai del koncerto, as irgi laukiu arenos satybu pabaigos, eisiu koki krepsini paziureti - svajone mano, kad kietose varzybose galeciau pasukauti , atributika seniai turiu  lotuliukas.gif

aciu 4u.gif nu tu motera protinga, iskarto zinai ko nori 4u.gif thumbup.gif as gi planavau, kad bus "vienviete" kriaukle,o dabar kai jau reikia uzsakineti, tai sumasciau gal dviviete daryti isena blush2.gif blush2.gif o ir nubegimas ir padavimas vandens vienam kranui numatytas doh.gif
tai kad ir del to kitu metu cempionato mes busim nuskriausti verysad.gif beveik visos varzybos kurias zais lietuviai bus ne musu arenoj verysad.gif o jausmas neraealus per varzybas- mes buvom kaune karta kai zaide zalgiris su lietuvos rytu- nu as nors ir nefane, bet nuo rekimo grizau be balso biggrin.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(sania @ 2010 11 03, 18:31)
Isanksto nebuvom numate, kad ten bus dviguba kriaukle, todel nubegimas yra vienas. Is kriaukles eina du sifonai, kurie jungiasi i ta viena nubegima. Bet kaip vyras sako, cia jau reikejo "samadelkina" daryti biggrin.gif Nes tipo labai retai dvigubos kriaukles eina i viena nubegima, todel ir sifonus sunku pritaikyti prie dvigubu. Bet pakolkas pas mus viskas gerai-laiko dar tie "samadelkinai"  biggrin.gif O dar pasak vyro, jei daryti dviguba nubegima dvigubai kriauklei, tai jau pries darant santechnika reikia zinoti kokia konkreciai ta kriaukle bus, kad padaryt reikiamoj vietoj  tuos nubegimus g.gif
Jau buvau pamirsus kiek visko reik zinot g.gif Kiek visko reik apgalvot doh.gif
Tai va tiek is manes tos konsultacijos....Manau geriau vis tiek pasitart su ismananciais g.gif  4u.gif

aciu 4u.gif
na dar pakankinsiu ir tave ir tavo brangiausia blush2.gif blush2.gif o kaip vandens padavimas g.gif is tu dvieju vamzduku keturi padaryti ar kaip g.gif gal dar eitu kazka keisti, kol plytkos neuzklijuotos g.gif
Atsakyti
ir dar ziuriu i tokias lempas virtuvej g.gif tik deciau vienguba, dviguba, vienguba, dviguba... patinka, kad jas reguliuoti galima thumbup.gif ka manot?
user posted image
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 11 03, 18:02)
Gi pasakyk ka nors, gal ramiau ziuresiu i maista:D

tikrai nesakysiu nes sakau beviltiska, tik diskusija i vienus vartus biggrin.gif

QUOTE(dier @ 2010 11 03, 18:15)
fainiai del koncerto, as irgi laukiu arenos satybu pabaigos, eisiu koki krepsini paziureti - svajone mano, kad kietose varzybose galeciau pasukauti , atributika seniai turiu  lotuliukas.gif

jezau kaip as paskutiniu laiku namuose issirekauju lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(simbarela @ 2010 11 03, 19:14)
O as visiskai palaikau RK nuomone, kodel valgyt tai ko galima isvengti  g.gif .

nieko ir nesakiau kad nepalaikyt kaskieno nuomones. Imesta kaskieno nuomone apie zuvi, kuri tiriama pastoviai, jukiu neleistinu dalyku nerasta, tai kam metyt tokius straipsnius? visuomine informuot? o as manau supriesint, ir taip jau vieni kitiems i gerkles kimbam, tai tokia tema kaip ''nuodingas maistas'' superine tam reikalui
Gal jau gyvos i zeme lyskit nes ir valgyt nebegalesit isvis jei dar tris keturias laidas geras parodys.
Nereikia pirkt slamsto, as jo irgi neperku, ziuriu taip pat kaip ir jus i etikete ir i kaina biggrin.gif

fsio baigiu cool.gif daugiau nei zodzio ta tema
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 03, 19:55)
ir dar ziuriu i tokias lempas virtuvej  g.gif tik deciau vienguba, dviguba, vienguba, dviguba... patinka, kad jas reguliuoti galima  thumbup.gif ka manot?
user posted image

indruciuk geras variantas, jei tik tinka prie interjero thumbup.gif bet vat kad pasakyt ju isdestyma, man sunku, sunku man su vaizduote doh.gif
bet rinksciaus tas dvigubas tikrai 4u.gif
as isvis dziaugiuos kad reguliuojasi apsvietimas salone, labai gerai, nori romantikos prisuki - jei nuotaika yra, nesi nusiteikus romatikai - atsuki, kai vaikas saliona uzsnusta - prisuku, kad i akis nesviestu. zodziu geras dalykas.
Atsakyti
EDITUKE , o ko taip rekauji? lotuliukas.gif as irgi rekauju, mazasis kartais veda is kantrybes, bet norisi ne tik ant vaiko parekauti lotuliukas.gif , gali sau rekti ant 5 dvimetriniu vyru begiojanciu aikstelej ir zinai, kad negausi i nosi uz tai..... , nu bent jau nuo ju lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti