Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 07, 13:10)
nu taip,pas mus dabar toj dezej ir yra sudeti nenaudojami patalai  biggrin.gif name tikiuosi juos ikisti i tuos vakuminius maisus ir sudeti palepej  ax.gif gal kas naudojat kokius vakuminius maisus ir galit rekomenduoti (arba nerekomenduoti)..Aciu  4u.gif

edituke, man tik dabar daejo  blink.gif  blink.gif o tai jus dabar neturit lovos,kad ziurineji naujos  g.gif lyg buvo lova vasara  g.gif

palepes as kai neturiu tai va ir galvoju kad patalynes deze po lova - man va tokiems daiktams sudet.
Rasau iskart kad nesigailiu kad neturiu palepes lotuliukas.gif

indruciuk Lova yra bet senoji musu, mane ji pradejo uzk.....st. nes kuo toliau tuo labiau pradejo brasket, todel sena zadu keist i nauja, bet dabar sutarem apstatyt miegama ir vaiko kambari tada lova pirksim, kaip sakant kol yra ant ko megot, reikia rupintis tuom kuom neturi is vis, rubai pas mane sukabanti ant tokios pakabos dabar tai va spinta man butiniausias daiktas.
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2010 11 07, 09:39)
O, Labas kaimyne  bigsmile.gif (ir as Mazuriskese), o kurioj cia vietoj?
Po saldytuvu tikrai nereikia, nes siluma gali blogai veikt saldytuva. O po virtuviniu pas mus yra, bet manau kad tikrai nereikia  schmoll.gif .

Labas, kaimyne smile.gif mes prie karjero smile.gif o tu katroj vietoj?

o tai kaip tie vamzdukai isvedzioti kur saldytuvas, tai kaip sakant visas kampas "nupjautas" ir vsio? bet pas mus saldytuvas stoves kampe, is abieju pusiu laukine siena, tai ar neprades pelyt kampas? g.gif ka manot? g.gif klausiu todel ,kad MB su mano tevu vedzios patys, tai idomu kaip meistrai daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nr1 @ 2010 11 07, 20:32)

o tai kaip tie vamzdukai isvedzioti  kur saldytuvas, tai kaip sakant visas kampas "nupjautas" ir vsio? bet pas mus saldytuvas stoves kampe, is abieju pusiu laukine siena, tai ar neprades pelyt kampas? g.gif ka manot? g.gif  klausiu todel ,kad MB su mano tevu vedzios patys, tai idomu kaip meistrai daro ax.gif

vamzdeliai vedziojami iki virtuvininio, iki saldytuvo. Tai gaunasi kaip tu ir sakai nupjautas kampas, retai kas nevedzioja po virtuviniu ir saldytuvu - tai vadinasi kampai nepelyja smile.gif pas mane taip pat virtuvinis su saldytuvu prie laukines sienos.
Jei patys vedziosit, pasiskaitykit yra instrukcijos ir nemazai forumu kitur, kad neprisidaryt klaidu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituke: 07 lapkričio 2010 - 19:39
QUOTE(edituke @ 2010 11 07, 11:52)

as dar mastau patalynes deze gerai papildomoms pagalvems, kaldroms, pledams ir t.t., vistiek sveciam tokia atributika reikalinga  smile.gif

jei nera kitur padet, tai ta deze labai gerai drinks_cheers.gif pas mus name tai bus drabuzine nemaza, tai ten bus spinta kokia sienine per visa ilgi iki lubu, tai planuoju ten atliekamas kaldras ir adijalus laikyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nr1 @ 2010 11 07, 20:37)
jei nera kitur padet, tai ta deze labai gerai drinks_cheers.gif pas mus name tai bus drabuzine nemaza, tai ten bus spinta kokia sienine per visa ilgi iki lubu, tai planuoju ten atliekamas kaldras ir adijalus laikyt 4u.gif

kol kas aisku to turto nera tiek kad nebetipltu, bet tikiuos uzgyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 11 07, 19:37)
vamzdeliai vedziojami iki virtuvininio, iki saldytuvo. Tai gaunasi kaip tu ir sakai nupjautas kampas, retai kas nevedzioja po virtuviniu ir saldytuvu - tai vadinasi kampai nepelyja  smile.gif  pas mane taip pat virtuvinis su saldytuvu prie laukines sienos.
Jei patys vedziosit, pasiskaitykit yra instrukcijos ir nemazai forumu kitur, kad neprisidaryt klaidu.

jo, zadam ir atsivest kokius specus , kad patikrintu pries betonavima ar viskas ok. o jums pries betonavima ar patikrino vamdzius , ta prasme uzpilde vandeniu ir po spaudimu?
Atsakyti
QUOTE(Nr1 @ 2010 11 07, 20:32)
o tai kaip tie vamzdukai isvedzioti  kur saldytuvas, tai kaip sakant visas kampas "nupjautas" ir vsio? bet pas mus saldytuvas stoves kampe, is abieju pusiu laukine siena, tai ar neprades pelyt kampas? g.gif ka manot? g.gif  klausiu todel ,kad MB su mano tevu vedzios patys, tai idomu kaip meistrai daro ax.gif

"Na jei sildymas ne grindinis, tai radiatoriai irgi neina pagal visa laukine siena,o tik palei langa, kiti net salia lango daro jei vitrina- ir niekas negalvoja,ar nepelys laukine siena"- taip mano santechnikas atsake i toki klausima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 11 07, 19:40)
kol kas aisku to turto nera tiek kad nebetipltu, bet tikiuos uzgyvent biggrin.gif

toks turtas, kurio kaip ir ner kur laikyt, labai greit uzgyvenamas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 07, 19:41)
"Na jei sildymas ne grindinis, tai radiatoriai irgi neina pagal visa laukine siena,o tik palei langa, kiti net salia lango daro jei vitrina- ir niekas negalvoja,ar nepelys laukine siena"- taip mano santechnikas atsake i toki klausima  4u.gif

nu jo, cia tai teisingai drinks_cheers.gif nebesuksiu sau galvos biggrin.gif

Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nr1 @ 2010 11 07, 20:41)
jo, zadam ir atsivest kokius specus , kad patikrintu pries betonavima ar viskas ok. o jums pries betonavima ar patikrino vamdzius , ta prasme uzpilde vandeniu ir po spaudimu?

oi viskas vyko jau pries du metus, mes visu meistrus samdem, todel manau tada padare taip kaip reikejo, as isvis mazai kisaus i statymo stadija, todel kai kuriu detaliu smulkiai apipasakot negaliu. Bet sildymo sistema su visame name veikianciu grindiniu sildymu (nera nei vieno radiatoriaus) veikia puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Nr1 @ 2010 11 07, 19:32)

Pas mus palei vitrininius langus grindinio vamzdukus santechnikas dejo siauresniais tarpais (tankiau), nes langai iki zemes ir nera radiatoriaus. O jei nerimauji , kad gal pelys galit viena vamzduka prasukt palei siena virtuvinio, bet nemanau kad taip nutiks.

Mes tai kur parduotuve Mazuriskiu tuose galuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 07 lapkričio 2010 - 21:21
QUOTE(Nr1 @ 2010 11 07, 00:17)
Nr 1 bazė  - Mazuriškių kaimas biggrin.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif o man nei į galva, kad cia sumaisyta doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
o tai reiskia tas kambarys bus saltesnis? o  pas mus kaip tik tokia lova jau laukia savo kambario ir dar spinta yra, tai to ploto nelabai kiek ir belieka g.gif
o ar virtuvej kur spinteles ir po saldytuvu vedziojot grindini?

Viskas aisku, kur baze biggrin.gif Jei RK, nepasirodys, reikes man gal pirmam lape surasyt blush2.gif
O del saltumo kambario su tokia lova tai nezinau...
Po virtuves spintelem ir saldytuvu nevedziojom vamzduku, pas mus laukine siena ir niekas nepelyja...

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 07, 11:11)
na technikumo rajone ten kur leaonos namelis tai oi kokie plotai, ir sia vasara ten atvede kanalizacija... per pati buma snekejo,kad ten bus kazkoks naujas mikrorajonas ir net kazkoki prekybos centra statys... bet kazkaip viskas nutilo... itariu,kad ten viskas buvo daroma su banko pagalba, tada viskas uzsilenke ir dabra velnias zino kada bankas pardavines tuos sklypus (dar klausimas,ar spejo ten zemes paskirti kas nors pakeisti  g.gif ) bet siaip vieta man ten superine  thumbup.gif
kazin kur RK dingus  g.gif ar tik nebus patyliukais issikrausciusi i savo pili  g.gif O tai kaip ikurtuves  bigsmile.gif ar jau ivyko, visi linksmai atsvente,o as viena ant ledo likau  biggrin.gif

Ten turejo but nemazas kvartalas prie technikumo, bet uzsilenke per pati statybu buma, nes niekaip dokumentu nesusitvarke su valdiskom istaigom, tai zmones kai kurie jau buvo ir avansus sumokeje uz kotedzus ir butus, net nezinau, ar atgavo doh.gif Vienu zodziu - naujieji vasiukai...Kanalizacija ir vandentieki ten Klaipedos vandenys is ES lesu veda...Vieta tai gera, va noreciau ten nugriebt ka, bet vat kad ner pasiulos.
RK tai darbuojasi smarkiai name, glaisto sienas, ner jai kada dabar rasinet...Nusikala jauciu ne tas zodis. Ikurtuviu tai tikrai nebuvo, jei pamatyciau, kad vyksta (man juk pro langa matosi), tai pranesciau tau ir nekviestos varytume bigsmile.gif Juk nusipelneme gyventi geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 07 lapkričio 2010 - 21:14
QUOTE(ilonux @ 2010 11 07, 22:12)
Ikurtuviu tai tikrai nebuvo, jei pamatyciau, kad vyksta (man juk pro langa matosi), tai pranesciau tau ir nekviestos varytume  bigsmile.gif Juk nusipelneme gyventi geriau  lotuliukas.gif

tai gerai, jei ka "itartino" pastebesi duok zinoti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti