Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVIII tema

QUOTE(Osport @ 2010 11 25, 21:09)
o kur tuos lasiukus pirkot?

Mes gyvename danijoje, tai cia ir pirkom, kol kas dar laukiam rezultatu

Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Norėjau paklaust mamų, kurios maitindamos laikėsi hipoalerginės dietos - be pieno produktų, kiaušinių, kvietinių miltų, daugelio vaisių, uogų ir daržovių ir pan. Kiek laiko ištempėt? ax.gif Ar vartojot tuo metu kažkokius papildus? Ar nenukentėjo ragai nagai ir šiaip bendras organizmo stovis?
Man jau prasideda lomkės biggrin.gif Stovi vaizduotėj prieš akis varškės sūreliai, glaistyti šokoladu ir nesitraukia, nors tu ką biggrin.gif
Bet bent jau dietinimosi rezultatai matosi - mažiaus veiduko raudonumas ir šiurkštumas nuėję, dienos bėgyje kartais kiek parausta, o kartais ir visai normali odelė pasidaro.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2010 11 26, 12:19)
Sveikutės smile.gif
Norėjau paklaust mamų, kurios maitindamos laikėsi hipoalerginės dietos - be pieno produktų, kiaušinių, kvietinių miltų, daugelio vaisių, uogų ir daržovių ir pan. Kiek laiko ištempėt?  ax.gif Ar vartojot tuo metu kažkokius papildus? Ar nenukentėjo ragai nagai ir šiaip bendras organizmo stovis?
Man jau prasideda lomkės  biggrin.gif Stovi vaizduotėj prieš akis varškės sūreliai, glaistyti šokoladu ir nesitraukia, nors tu ką  biggrin.gif
Bet bent jau dietinimosi rezultatai matosi - mažiaus veiduko raudonumas ir šiurkštumas nuėję, dienos bėgyje kartais kiek parausta, o kartais ir visai normali odelė pasidaro.

Sveika 4u.gif

As laikausi dietos - nevalgau tik pieno produktu mirksiukas.gif tai man irgi lomkes baisios doh.gif geriu tik kalci, tai plaukai nagai kaip ir per nestuma puikus, nesu turejusi tokiu storu plauku thumbup.gif gaila tik svoris krenta, turiu prisiuzireti t.y. pavalgyti gerai, kad nekristu... lotuliukas.gif maitinu iki siol MP ax.gif
Gaila tik efekto dabar jokio nematau, tik dietos pradzioje, kai dukrai 4men buvo verysad.gif dziugu, kad Jum padeda, taip ir toliau 4u.gif svarbu padeda
Atsakyti
Sveiki,

Mums gruodi bus 6. Turime AD verysad.gif Norejau paklausti jusu, ar galima pasikliauti kompiuterines diagnostikos tyrimo rezultatais, ar tik is kraujo? ax.gif Esam pereje ir ugni, ir vandeni, taciau kraujo niekaip nepaimame, paniskai bijo, net visa gydytoju komanda nepadeda schmoll.gif
Gydytos patarimu, isgyvendinome siamo kate 8 metu pas tevus, nes gal nuo jos reaguoja, nes visgi dar astma lengviausio lygio turim verysad.gif Tik galvoju, ar tai tik del kates? g.gif Gal ji ne prie ko?
Beje, laai nustebau cia radusi informacija, kad galima invaliduma susitvarkyti, turint AD... blink.gif Ar tai tiesa? 4u.gif

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Senokai bebuvau užbėgus į temą, o kai užbėgau, radau įdomios info bigsmile.gif . Sėkmės visiems vaikučiams, kurie gydysis pagal Kiefo metodą 4u.gif

QUOTE(Nestuke-gruoduke @ 2010 11 24, 21:17)
Pamenu, kai mazyte buvau, tai tetai serganciai veziu nese mano slapima gerti, vadinasi kazkas gero turetu buti is to  g.gif

Ar teta išgijo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte_romantike @ 2010 11 26, 14:25)
Sveiki,

Mums gruodi bus 6. Turime AD verysad.gif  Norejau paklausti jusu, ar galima pasikliauti kompiuterines diagnostikos tyrimo rezultatais, ar tik is kraujo? ax.gif  Esam pereje ir ugni, ir vandeni, taciau kraujo niekaip nepaimame, paniskai bijo, net visa gydytoju komanda nepadeda schmoll.gif 
Gydytos patarimu, isgyvendinome siamo kate 8 metu pas tevus, nes gal nuo jos reaguoja, nes visgi dar astma lengviausio lygio turim verysad.gif  Tik galvoju, ar tai tik del kates? g.gif  Gal ji ne prie ko?
Beje, laai nustebau cia radusi informacija, kad galima invaliduma susitvarkyti, turint AD... blink.gif  Ar tai tiesa? 4u.gif

Taip invaliduma galima tvarkyti, jei sunkus AD. Reikia tureti visus tyrimus dokumentus ir tvarko. Galite paklausti ir savo pediatres del jo.
Atsakyti
QUOTE(mamyte_romantike @ 2010 11 26, 14:25)
Esam pereje ir ugni, ir vandeni, taciau kraujo niekaip nepaimame, paniskai bijo, net visa gydytoju komanda nepadeda schmoll.gif 

Mes esam parsisiuntę Emla pleistrų. Jie skirti nuskausminti prieš injekcijas ar kraujo paėmimą. Sudėty lidokainas ir dar kažkas. Kol kas ant vaikų kailio neteko išbandyt, bet galbūt tai jums būtų išeitis.

Beje, o antram vaikučiui nepasireiškė AD?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 26 lapkričio 2010 - 16:41
QUOTE(carramele @ 2010 11 26, 13:19)
Sveikutės smile.gif
Norėjau paklaust mamų, kurios maitindamos laikėsi hipoalerginės dietos - be pieno produktų, kiaušinių, kvietinių miltų, daugelio vaisių, uogų ir daržovių ir pan. Kiek laiko ištempėt?  ax.gif Ar vartojot tuo metu kažkokius papildus? Ar nenukentėjo ragai nagai ir šiaip bendras organizmo stovis?
Man jau prasideda lomkės  biggrin.gif Stovi vaizduotėj prieš akis varškės sūreliai, glaistyti šokoladu ir nesitraukia, nors tu ką  biggrin.gif

Laikiausi ir as tos dietos, kol neistvere nepadarem tyrimu maisto alergenam ir paaiskejo, kad pieno produktu be reikalo nevalgiau, nes pienui jokios alergijos nera, taip pat kaip ir kvieciam, citrusiniam vaisiam ir dar daug kam, ko buvau atsisakius. Vel pradejau viska valgyt, zinoma, ziuriu, ka valgau, kaip ir kiekviena maitinanti mama,berimai nepaumejo. Tfu, tfu, tfu neprisisnekejus smile.gif Tik aisku buna visaip, tyrimai rodo viena, o vaikucio odele kitka doh.gif Taip ir nesuprato, kas visgi issprovokuoja paumejimus. Tiesiog stebim vaika ir bandom issiaiskint.
Atsakyti
QUOTE(audra1980 @ 2010 11 26, 20:46)
Laikiausi ir as tos dietos, kol neistvere nepadarem tyrimu maisto alergenam ir paaiskejo, kad pieno produktu be reikalo nevalgiau, nes pienui jokios alergijos nera, taip pat kaip ir kvieciam, citrusiniam vaisiam ir dar daug kam, ko buvau atsisakius. Vel pradejau viska valgyt, zinoma, ziuriu, ka valgau, kaip ir kiekviena maitinanti mama,berimai nepaumejo. Tfu, tfu, tfu neprisisnekejus  smile.gif Tik aisku buna visaip, tyrimai rodo viena, o vaikucio odele kitka  doh.gif  Taip ir nesuprato, kas visgi issprovokuoja paumejimus. Tiesiog stebim vaika ir bandom issiaiskint.

cia vaikui ta kraujo tyrima dare? mes vis ruosiames ji atlikti nors gyd atkalbineja g.gif
Atsakyti
QUOTE(koveria @ 2010 11 26, 22:11)
cia vaikui ta kraujo tyrima dare? mes vis ruosiames ji atlikti nors gyd atkalbineja  g.gif

Taip, vaikui. Mums, atvirksciai, sake, jei tik turit galimybiu, tai pasidarykit. Zinoma, jie tokiems maziem kudikeliams nera labai tikslus, nuo triju metu tikslesni buna. Cia mums dermatologe bent jau taip aiskino. Bet kazkokis gaires, ko galima, ko reiktu vengti, jau zinom.
Atsakyti
Jei išberti vaiko riešai, ant keliu išorės keli taškeliai ir žandų keli, kas galėtų būti? Šiandien grįžom iš darželio ir pamatėm baisiai nukasytas rankas. Nežinome ką galvot. Ar dermatitas (staiga užėjęs) ar neduok dieve niežai (pasigauti darželyje)..
Žiūrėsim kaip atrodysime rytoj.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif tokia mintis apie gydymą šlapimu ir man šovė į galvą - mano vaikais ant puodo neseda, dažnai be pampio laksto ir kojas vis apsisisioja, bet efekto jokio schmoll.gif
QUOTE(Vilniete10 @ 2010 11 26, 21:58)
Jei išberti vaiko riešai, ant keliu išorės keli taškeliai ir žandų keli, kas galėtų būti? Šiandien grįžom iš darželio ir pamatėm baisiai nukasytas rankas. Nežinome ką galvot. Ar dermatitas (staiga užėjęs) ar neduok dieve niežai (pasigauti darželyje)..
Žiūrėsim kaip atrodysime rytoj.

niežų spuogai būna su dviem skylutėm, erkutės įėjimas ir išėjimas doh.gif

mes šiek tiek sirgom, pagėrėm žolelių arbatų, ir siaubas kokia oda, kojytės kaip nuplikytos, visas kūnas pabertas verysad.gif tai ir galvoju ar nuo ligos ar nuo tų vaistažolių ir vaistažolinių preparatų g.gif g.gif
Atsakyti