Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVIII tema

QUOTE(jumbonis @ 2010 11 29, 18:47)
http://www1.schlecke...egriff=melkfett
melkfett vadinasi vazelino tipo jis toks labai riebus is krekenu karves na mum apsitvarke nes buvo rankos kaip bobutes ir visos nukasytos perdziuvusios raudonos o dabar jau sviesios ir netokios sausos ir kaina  thumbup.gif

As ten to kremuko sudieties nerandu, gal butu galima ja paviesinti?
Atsakyti
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2010 11 29, 23:20)
Noreciau papriestarauti del ekologisku priemoniu - tikrai ne jos labiausiai alergizuoja. Siaip gyd Rudzevicienes nuomone, is viso aliejuose nera baltymu, tai jie nelabai ir galetu alergizuoti. Kas kita jei nusiperkate nekokybiska alieju ir jame esancios bakterijos suerzina oda. Todel vaikui is turgaus neperku, tik is eko parduotuviu. Mums labiausiai tinka: avokadu, sezamu, jojobos aliejai. (tepti ant slapio arba sudrekinto kuno)
Jus paskaitykite, kas yra essex sudetyje - parafinum liquidum, o tai yra toksiska ir kancerogenine medziaga apie tai http://www.cosmetics...ingred06=703977.
Apie kitu kremu sudedamasias dalis (INCI) galite susirasti info toje duomenu bazeje, tada gal pakeisite poziuri i ekologiskas priemones.
Mes turim AD 1 metus. Siuo metu gyvenam gana gerai - naktim beveik nesikaso, isbertas tik veidukas ir pora spuogeliu ant kuno. Ir visa tai be jokiu cheminiu kremu. Aisku buvo abejoniu, bandziau ir as tuos Uriage, Essex, Dermobaza ir t.t. - nebuvo geriau nei saziningai tepant aliejais ir sviestais. Is pirktiniu kremu galima naudoti (pagal ingridientus verinant) - iwostin lipidia, Topfer, Natacare, Multilind silver, weleda baby. O pagrindas - aliejai ir sviestai .

ačiū už įdėtą nuorodą, esu girdėjus apie ją, o iwostin paminėtą, tai gydytoja rekomendavo, bet žiūrėjau skeptiškai doh.gif
galiu pasigirti, kad mano mažylei padėjo Panthenol must, jau dėmelės šviesios, apie 70 proc. paraudimų dingo, matyt dar tik pati pati pradžia buvo.
ir dar. bandysiu iš www.naturata.lt pirkti tą taukmedžių sviestą profilaktiškai g.gif
Atsakyti
sveikos,
Kai maziukas netycia isikiso i burna alyvuoge, ja tuoj pat istraukiau, bet po keliolikos minuciu issoko ant veiduko tokie spuogai kaip uodo ikandimai. Kaip manot ar cia greita tokia reakcija?
gal kas zinot kodel iskyla tokie kaip uodo ikandimai? ir ar jie pavojingi? nes alergologiniam kai minejau kad mums taip buna, tai nieko nepasake konkretaus kodel taip.
Atsakyti
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2010 11 29, 23:20)
Noreciau papriestarauti del ekologisku priemoniu - tikrai ne jos labiausiai alergizuoja. Siaip gyd Rudzevicienes nuomone, is viso aliejuose nera baltymu, tai jie nelabai ir galetu alergizuoti. Kas kita jei nusiperkate nekokybiska alieju ir jame esancios bakterijos suerzina oda. Todel vaikui is turgaus neperku, tik is eko parduotuviu. Mums labiausiai tinka: avokadu, sezamu, jojobos aliejai. (tepti ant slapio arba sudrekinto kuno)
Jus paskaitykite, kas yra essex sudetyje - parafinum liquidum, o tai yra toksiska ir kancerogenine medziaga apie tai http://www.cosmetics...ingred06=703977.
Apie kitu kremu sudedamasias dalis (INCI) galite susirasti info toje duomenu bazeje, tada gal pakeisite poziuri i ekologiskas priemones.
Mes turim AD 1 metus. Siuo metu gyvenam gana gerai - naktim beveik nesikaso, isbertas tik veidukas ir pora spuogeliu ant kuno. Ir visa tai be jokiu cheminiu kremu. Aisku buvo abejoniu, bandziau ir as tuos Uriage, Essex, Dermobaza ir t.t. - nebuvo geriau nei saziningai tepant aliejais ir sviestais. Is pirktiniu kremu galima naudoti (pagal ingridientus verinant) - iwostin lipidia, Topfer, Natacare, Multilind silver, weleda baby. O pagrindas - aliejai ir sviestai .

O sėmenų aliejus? Kažin kokia jo vertė odelei?
Atsakyti
SEMENU aliejus: turi buti labai sviezias, jei paragavus yra kartumo vartoti negalima. O siaip jis vertingas. Pasikartosiu n-taji karta, kad nereiktu apsiriboti 1 aliejumi, o vienu metu naudoti kelis ir vis papildyti asortimenta naujais, nes 1. odai reikia ivairiu medziagu ir mes nezinom kokiu konkreciai, 2. oda pripranta.

Del IWOSTIN - butinai turi buti LIPIDIA, o ne koks kitas (pvz, sensitive tikriausiai siulys vaistinej), nes kitu seriju tai ir su parabenais buna ir su mineraliniais aliejais.
Atsakyti
Sveikos mamytes, lb reikia jusu patarimo, jau kuri laiko mergytes oda tepu tik TS, bet ziurau ji tokia buna rioebaluota lyg ir, bet kaip suprantu sito nepakanka odele raudona, mazge nusidrasiukius rankytes, kuom patepti kad nuimti niezuly??, galite parasyti kur man isigyti to emu oil, bei KEDRU ALIEJAUS gero??? ??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laugene @ 2010 12 01, 08:28)
Sveikos mamytes, lb reikia jusu patarimo, jau kuri laiko mergytes oda tepu tik TS, bet ziurau ji tokia buna rioebaluota lyg ir, bet kaip suprantu sito nepakanka odele raudona, mazge nusidrasiukius rankytes, kuom patepti kad nuimti niezuly??, galite parasyti kur man isigyti to emu oil, bei KEDRU ALIEJAUS gero??? ???  4u.gif

Kad kas niežulį nuimtų, tai stebuklas būtų. smile.gif Niekas normaliai nenuima. O mums emu visai jokio poveikio nedarė, neblogėjo, bet nė kier ir negerėjo, o kaina tai nemaža jo. Išbandžiau ir kedrų, bet irgi jokio poveikio. MAn labiau koks avokado sviestas nuramina odą, tikrai matai kai vakare patepi, o rytą oda graži.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2010 12 01, 07:31)
Kad kas niežulį nuimtų, tai stebuklas būtų. smile.gif  Niekas normaliai nenuima. O mums emu visai jokio poveikio nedarė, neblogėjo, bet nė kier ir negerėjo, o kaina tai nemaža jo. Išbandžiau ir kedrų, bet irgi jokio poveikio. MAn labiau koks avokado sviestas nuramina odą, tikrai matai kai vakare patepi, o rytą oda graži.

O kur man tokio isigyti, avokado sviesto?? Ta prasme jus kaip suprantu, tepliojat pakaitom tais sviestais ar kaip??? as per diena TS tepu kokius 3-4 sykius, tai kaip pakaitom tada teplioti??? nesigaus bardakas??? 4u.gif

turim Ad senai, bet taip dar nebuvo, tad anksciau zutekdavo koki karta uztepti ri tai tik excipialio o dbr nrzinau, kascia darosi doh.gif bet ziauru verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laugene: 01 gruodžio 2010 - 10:38
QUOTE(laugene @ 2010 12 01, 12:38)
O kur man tokio isigyti, avokado sviesto?? Ta prasme jus kaip suprantu, tepliojat pakaitom tais sviestais ar kaip??? as per diena TS tepu kokius 3-4 sykius, tai kaip pakaitom tada teplioti??? nesigaus bardakas???  4u.gif

turim Ad senai, bet taip dar nebuvo, tad anksciau zutekdavo koki karta uztepti ri tai tik excipialio o dbr nrzinau, kascia darosi  doh.gif bet ziauru  verysad.gif

Žinai, pas mus irgi trečia diena,kaip tragedija su niežuliu, nusikąsymais, veiduko bėrimais. Man atrodo,kad nuo pasikeitusio oro čia taip yra unsure.gif .
Irgi, gaudau informaciją šiame skyrelyje, kuo geriau tepoti. Vėl grįžau prie TS, nors praeitais metais jis mums nepadėjo, vėl juo tepu.
Atsakyti
QUOTE(laugene @ 2010 12 01, 11:38)
O kur man tokio isigyti, avokado sviesto?? Ta prasme jus kaip suprantu, tepliojat pakaitom tais sviestais ar kaip??? as per diena TS tepu kokius 3-4 sykius, tai kaip pakaitom tada teplioti??? nesigaus bardakas???  4u.gif

turim Ad senai, bet taip dar nebuvo, tad anksciau zutekdavo koki karta uztepti ri tai tik excipialio o dbr nrzinau, kascia darosi  doh.gif bet ziauru  verysad.gif

Ne, tepu vienu kokia savaitę, dvi , kol matau , kad nebėra poveikio, per dieną keliais netepu. smile.gif O įsigyti galima internetinėse parduotuvėse pradžiai ar iš kur perkat TS.
Bijau džaiugtis, bet gal išauginėjam, tikrai mažiau kasosi. Labai netgi mažai.Tik reikia kartu būti, jeigu tik vienas iškart per rankas duoda, o taip baigiam užgyt. Tai vat viltis yra visiems.
Mums labai tiko, tepalai su beržo degutu, aš maišiau su kiaulės taukais, vit E ir kokiais aliejais, vienakart su raudonuoju palmiu aliejumi, su medetku kitakart, ir su agurklės bandžiau, vis maiašau,kai kitakat gaminu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 01 gruodžio 2010 - 15:57
Dar norėjau paklausti-kuo jūs nakčiai rengiat savo vaikučius?
Gal kas naudoja šiuos DERMASILK drabužėlius:
http://stopalergija....t/drabuziai.htm

Kažkuri mamytė lyg buvo pirkusi-ar padeda, ar verta pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 01 gruodžio 2010 - 16:14
QUOTE(Singė @ 2010 12 01, 17:13)
Dar norėjau paklausti-kuo jūs nakčiai rengiat savo vaikučius?
Gal kas naudoja šiuos DERMASILK drabužėlius:
http://stopalergija....t/drabuziai.htm

Kažkuri mamytė lyg  buvo pirkusi-ar padeda, ar verta pirkti?

mes tik rankovytes naudojom, pagal savo kosmine kaina - jie labai greit nusidevi. Negaliu pasakyti del poveikio, dabar nededu kai ant viso kuniuko yra, nusipirkom bambuko pizamyte, tai jau vilksiu sianakt. Ne tokia kosmine kaina, o lyg irgi antimikrobine medziaga g.gif
Atsakyti