Įkraunama...
Įkraunama...

Baltosios pelytės

QUOTE(*Rud@@kė* @ 2012 05 30, 06:38)
Sveiki smile.gif  Isigijome ir mes viena peliuka, musiskis margas smile.gif  Norejau paklausti, ar jie visi tokie dideli miegaliai? Musiskis beveik visa laika miega, islenda tik pavalgyt, atsigert, truputi pasportuot ant ratelio ir vel i namuka miegot lenda g.gif  Sakau, gal cia todel, kad jis dar maziukas?

Tikriausiai dėl to, kad jis vienas. Reiktų nusipirkti antrą tos pačios lyties peliuką. smile.gif dar gali būti tiesiog toks jo charakteris, bet abejoju.

QUOTE(alabama999 @ 2012 05 30, 08:11)
Buvo keturios kol viena nenustipo kažkodėl. Dabar trys liko.

Visos mergaitės ? Pasirodykit. 4u.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2012 05 30, 12:16)
Mūsų panos daug miega, bet jei kokį skanų kąsnelį parodau, iškart abi nosytes iškiša ir ateina pasiimti. Ant ratelio mačiau sukantis tik pirmomis dienomis ir tik vieną. Dabar patikrinau, gal, sakau, dukra per stipriai prisuko jį, bet kad ne...
Vakar įdėjau mažą kumštinę pirštinytę, tai vis kuri įlenda į ją ir paguli, nosytę iškišus smile.gif

Ta rudoji tai aplamai laabai rami(rašiau tai, kai dėjau jų foto). Ji sportais neužsiima, toks charakteris matyt. Ta juodžkė tai hiperaktyvi bent pas mane buvo.

Aplamai kai jų daug turėjau, tai nuolat nors pora būdavo išlindusios ir ką nors veikdavo, tai narvas labai "gyvas" kiaurą parą atrodė. biggrin.gif o vakare tai išvis - visur tik uodegos, ūsai, bruzdesys, veiksmas thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi to veiksmo daugiau norėtųsi, todėl norėčiau dar dviejų pelyčių...
Rudąją dukra vis paglosto, ji nebėga, o kita bailiukė, ypač po abiejų pabėgimų baili pasidarė...
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2012 05 30, 18:29)
Aha,tikrai,kodel tik viena? g.gif taip idomu ziuret kaip jie bendrauja tarpusavy,kartu ratuku vaziuoja,prausia vienas kita ir pan. wub.gif
Papildyta:
vat ir as galvoju,dabar tai smagu ir grazu,bet ko gero teks nemazai asaru isliet kai,atejus laikui,teks 17 palaidot... verysad.gif

Pas jus 17-ika pelių??? unsure.gif
Atsakyti
Na bet keista, atrodo, kaip tik noretu bendraut, nes viena, o cia atvirksciai g.gif Kai paimu ant ranku tai begioja, ant peties tupi, visur vaiksto, bet tik i narveli idedu ir vel miega smile.gif
Atsakyti
O laikas kai reiks laidot ateis. Bet taip su dauguma gyvūnėlių. Jie gyvena daug trumpiau nei mes. Kokia pelytė ar žiurkėniukas pastimpa nuo senatvės o jį auginęs vaikas dar mažas ir pergyvena.
Atsakyti
QUOTE(alabama999 @ 2012 05 31, 07:41)
O laikas kai reiks laidot ateis. Bet taip su dauguma gyvūnėlių. Jie gyvena daug trumpiau nei mes. Kokia pelytė ar žiurkėniukas pastimpa nuo senatvės o jį auginęs vaikas dar mažas ir pergyvena.

Nemanau, kad vaikui tai yra bloga pamoka. Mes esame auginę ir jūrų kiaulytes, ir žiurkėnus, pergyveno vaikai, kai jie mirė, bet vis vien nepalyginsi su katės aš šuns mirtimi, ypač, kai gyvūnėliai kankinasi dėl ligos, ar katė, suėdus apnuodytą žiurkę... Toks jau tas gyvenimas, vaiko nuo jo nepaslėpsi...
Atsakyti
Sutinku, tokia gyvenimo realybė ir vaikai taip pat ją turi suvokti
Atsakyti
Siandien isleidau peliuka ilgiau pasibegioti,tai atkreipiau demesi,kad nuo manes toli nebega,ir ant ranku noriai pats lipa (kol paleistas begioja) smile.gif badziau surengti fotosesija,bet jis toks greitad,tik keleta geru kadru gavosi biggrin.gif

O kokiais skanestais lepinat savo augintinius? As bandziau duoti varskytes,nevalgo..tik savo maistuka doroja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2012 05 31, 22:16)

O kokiais skanestais lepinat savo augintinius? As bandziau duoti varskytes,nevalgo..tik savo maistuka doroja ax.gif

Vis parnešu truputį žolės, duodam batono.
Atsakyti
Maniškės galvas pametusios dėl virto kiaušinio trynio 4u.gif
Vaižgante - juodoji jūsų pelytė yra žymiai jaunesnė už rudaja, todėl ir bailesnė. Dažniausiai taip su jomis ir būna - kuo vyresnės, tuo jaukesnės. Tiesa, dar visai maži peliukai būna labai jaukūs, ir jei su jais daug užsiimant, tai ir tas "bailios paauglystės" laikas neateina.
Aš dabar jau kurį laiką neturiu peliukių, bet vis mąstau pora baltų mergaičių parsivežt.. anksčiau taip nepatiko man baltos raudonom akim, bet kai teko paaugint, taip susižavėjau wub.gif jos man žymiai intelektualesnės ir draugiškesnės už margasias atrodo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 06 01, 12:31)
Maniškės galvas pametusios dėl virto kiaušinio trynio  4u.gif
Vaižgante - juodoji jūsų pelytė yra žymiai jaunesnė už rudaja, todėl ir bailesnė. Dažniausiai taip su jomis ir būna - kuo vyresnės, tuo jaukesnės. Tiesa, dar visai maži peliukai būna labai jaukūs, ir jei su jais daug užsiimant, tai ir tas "bailios paauglystės" laikas neateina.
Aš dabar jau kurį laiką neturiu peliukių, bet vis mąstau pora baltų mergaičių parsivežt.. anksčiau taip nepatiko man baltos raudonom akim, bet kai teko paaugint, taip susižavėjau  wub.gif  jos man žymiai intelektualesnės ir draugiškesnės už margasias atrodo.  blush2.gif

Mažoji šiandien vėl sugebėjo pabėgti. Na, paskutinė diena, rytoj katės iškeliaus visai vasarai...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 06 01, 11:34)
Vis parnešu truputį žolės, duodam batono.

O batonas sviezias ar dziovintas? smile.gif
Atsakyti