Įkraunama...
Įkraunama...

Baltosios pelytės

Taip, pelytės nuo žiurkyčių skiriasi panašiai kaip senbernaras nuo jorkšyro biggrin.gif

Vaižgante - naujosios pelytės. Būtų žinoma labai smagu, jei paimtumėt visas tris mamytes - suaugusių pelių dažniausiai niekas nenori, tik mažų peliukų..

Pirmoji, šiek tiek smulkesnė, tamsia uodega.
user posted image

Antroji, stambesnė, šviesia uodega.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shirbake: 14 rugsėjo 2012 - 08:03
Ar jaukios bent kiek nors pelytės? Ar labai turi specifinį kvapą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 09 14, 08:02)
Taip, pelytės nuo žiurkyčių skiriasi panašiai kaip senbernaras nuo jorkšyro biggrin.gif

Vaižgante - naujosios pelytės. Būtų žinoma labai smagu, jei paimtumėt visas tris mamytes - suaugusių pelių dažniausiai niekas nenori, tik mažų peliukų..

Pirmoji, šiek tiek smulkesnė, tamsia uodega.
user posted image

Antroji, stambesnė, šviesia uodega.
user posted image

Galim paimti ir dvi, ir tris, jei ką, galim dar vieną namelį nupirkti. Mūsų pelės daugiausia laiko leidžia vonioje, gali laisvai ten bėginėti, todėl tilps smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rodnega @ 2012 09 14, 08:13)
Ar jaukios bent kiek nors pelytės? Ar labai turi specifinį kvapą?  ax.gif

Labai jaukios thumbup.gif
Jei netvarkai narvo, kvapas yra biggrin.gif
Atsakyti
spalva labai mažai skiriasi nuo naminių pelių, jei pas mane tokios būtų greit su spąstukais kas nors iš namiškių sumedžiotų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 09 14, 18:37)
Galim paimti ir dvi, ir tris, jei ką, galim dar vieną namelį nupirkti. Mūsų pelės daugiausia laiko leidžia vonioje, gali laisvai ten bėginėti, todėl tilps smile.gif
Papildyta:
Labai jaukios  thumbup.gif
Jei netvarkai narvo, kvapas yra  biggrin.gif

Ne visai apie tai klausiau . Ar stiprus jų specifinis kvapas ar jos nekvepia nes, pavyzdžiui, degučiai kvapo neturi, žiurkėnai irgi . Apie nevalymą kalbos net nebuvo
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 09 14, 18:37)

Kaip gerai, bent žinau, kad į geras rankas atiduodu 4u.gif

QUOTE(giekab @ 2012 09 14, 19:32)
spalva labai mažai skiriasi nuo naminių pelių, jei pas mane tokios būtų greit su spąstukais kas nors iš namiškių sumedžiotų.

šitos peliukės turi tų laukinių pelyčių kraujo, todėl jų ir spalva tokia, bet jos turi nemažai privalumų - yra sveikesnės, ilgiau gyvena, atsparesnės, judresnės(dar nemačiau, kad šitos panelės miegotų, nesvarbu kad pilvai nuo peliukų per kraštus virsta, bet jos diena naktį ratuką suka.. doh.gif thumbup.gif ), kažkodėl drąsesnės.

QUOTE(Rodnega @ 2012 09 14, 20:14)
Ne visai apie tai klausiau . Ar stiprus jų specifinis kvapas ar jos nekvepia  nes, pavyzdžiui, degučiai kvapo neturi, žiurkėnai irgi . Apie nevalymą kalbos net nebuvo

Specifinis kvapas stiprus, bet reguliariai tvarkant narvą galima su juo susitvarkyti. ax.gif

Vaižgante - margoji mamytė tikiuosi kita savaitę jau galės keliauti pas jus, labai noriu ją kuo greičiau atskirti nuo peliukų - ji nusilpus, snukelis toks pavargęs, neaišku, kiek ji vadų prieš tai turėjus, būtų gerai jei jai papildomai duotumėt virto kiaušinio, virtų ryžių, vištienos (žinoma be druskų ir prieskonių), juodos duonos, obuolio, varškės, įvairios košės ir pan., kad atsigautų greičiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shirbake: 14 rugsėjo 2012 - 21:39
QUOTE(Shirbake @ 2012 09 14, 21:33)

Vaižgante - margoji mamytė tikiuosi kita savaitę jau galės keliauti pas jus, labai noriu ją kuo greičiau atskirti nuo peliukų - ji nusilpus, snukelis toks pavargęs, neaišku, kiek ji vadų prieš tai turėjus, būtų gerai jei jai papildomai duotumėt virto kiaušinio, virtų ryžių, vištienos (žinoma be druskų ir prieskonių), juodos duonos, obuolio, varškės, įvairios košės ir pan., kad atsigautų greičiau.  4u.gif

Gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,noriu pasiguosti... verysad.gif mano bernai isprotejo-pradejo pjauti viena broli...nesuprantu,kas,kaip ir kodel,bet vargselis visas apdraskytas,ypatingai priekines kojytes,matosi net iskabinta mesa,toks jausmas,kad ir kiausiukams kliuvo doh.gif kol kas isskirsciau i 2 narvus,bent jau kol zaizdos sugis...tik va,nzn ka reikes daryti,jei ir toliau taip pesis...
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2012 09 15, 14:41)
Sveikos,noriu pasiguosti... verysad.gif

Nebegalėsit jau suleist kartu verysad.gif matyt jiems trūksta vietos, tad išsirinko silpniausią ir užpjovė. Laisvėje jis pats "išsikraustytu", o čia negali.
Atsakyti
Abi pelytės jau atsivedė vaikučių. Nežinau kiek. Vaižgantę - savaitgalį jau reiktų kažkaip perduoti Jums mamytę. Parašykit man į tel, pradanginau Jūsų nr. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 09 18, 20:31)
Abi pelytės jau atsivedė vaikučių. Nežinau kiek. Vaižgantę - savaitgalį jau reiktų kažkaip perduoti Jums mamytę. Parašykit man į tel, pradanginau Jūsų nr.  ax.gif

Ok, rytoj sms parašysiu. Galėsiu ateiti į prieglaudą ir pasiimti. Šiandien padovanojau du prieglaudinius kačiukus, liko tik viena katytė, pati bailiausia smile.gif
Atsakyti
Labai gerai jei į prieglaudą ateisit thumbup.gif aš tada šeštadienį visus peliukus atvešiu į prieglaudą ir visi turės suvažiuot išsidalint smile.gif
Pas mane irgi du kačiukai ryt ar poryt atkeliaus. Maždaug "paimkit arba nuskandinsim".. nu ir fsio, tenka paimt.. doh.gif
Atsakyti