Įkraunama...
Įkraunama...

Baltosios pelytės

Neaiškiomis aplinkybėmis žuvo visi patinėliai. cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 10 20, 19:56)
Neaiškiomis aplinkybėmis žuvo visi patinėliai.  cray.gif  cray.gif

Tokia jau ta vyriška giminė...
Atsakyti
Vaižgante, norėjau paklaust, kaip pelytė-mamytė gyvena ? Nes jos vaikučiai, matyt dėl kažkokios genetinės zarazos, visi po truputį gaišta.. jau beliko vos du ;(
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 12 07, 22:27)
Vaižgante, norėjau paklaust, kaip pelytė-mamytė gyvena ? Nes jos vaikučiai, matyt dėl kažkokios genetinės zarazos, visi po truputį gaišta.. jau beliko vos du ;(

Puikiai, nuostabiai. Labai miela ta mamytė. Laksto visos trys po vonią smile.gif Buvo juokas: parsivežėm katiną iš mamos, jis pamatė peles narvelyje, kyšt nosį, o pelė bakst jam snukučiu. Kaip šoko katinas atgal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 12 08, 11:30)
Puikiai, nuostabiai. Labai miela ta mamytė. Laksto visos trys po vonią smile.gif Buvo juokas: parsivežėm katiną iš mamos, jis pamatė peles narvelyje, kyšt nosį, o pelė bakst jam snukučiu. Kaip šoko katinas atgal  lotuliukas.gif

Super drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 12 08, 22:32)

Įdėkit foto savo pelyčių. 4u.gif
Vakar ir pas save apgyvendinau pora pelyčių, šiandien perkėliau pas kiaulytę, tikiuosi visos susidraugaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2012 12 10, 13:46)
Įdėkit foto savo pelyčių.  4u.gif
Vakar ir pas save apgyvendinau pora pelyčių, šiandien perkėliau pas kiaulytę, tikiuosi visos susidraugaus.  smile.gif

Ta prasme perkėlėt pas kiaulytę ? Apgyvendinot kartu pelytes ir jk ?

Savaitgalį gal pafotkinsiu. Pas mane anksčiau viena pelė labai pabėginėdavo, ir spėkit kur lėkdavo - o gi tiesiai pas jk. Tai gyveno pora mėnesių pelytė kartu su kiaulyte, kol surado naujus namučius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 12 10, 18:36)
Ta prasme perkėlėt pas kiaulytę ? Apgyvendinot kartu pelytes ir jk ?

Savaitgalį gal pafotkinsiu. Pas mane anksčiau viena pelė labai pabėginėdavo, ir spėkit kur lėkdavo - o gi tiesiai pas jk. Tai gyveno pora mėnesių pelytė kartu su kiaulyte, kol surado naujus namučius  rolleyes.gif

Taip, tik kiaulytė vakar vis vartė pelyčių namus iš kokoso, tai įdėjau į j.k. narvą mažo narvo viršų ant namelio - kad nedrumstų ramybės pelytėms. Šiandien po darbo grįžus radau pelytes prasikasusias pjuvenas po mažo narvelio apačia ir kiaulytės pusėj lakstančias. Žiūriu pelytėms patinka Marutę nervuoti - tai nosį prie kiaulytės užpakalio prikiša ar tai ant užpakalinių kojyčių atsistoja, o su priekinėm pasiremia į kiaulytę, arba kiaulytės akį ima uostyt... kas kiaulytei nepatinka, bet tikiuosi apsipras ir susidraugaus. ax.gif
Gal kada kiaulytė leisis ir kad po jos pilvu pelytės miegotų cool.gif

O tavo pelytės bailios? ar jau jaukias gavai? g.gif Pas mane baikščios, gal patarsi kaip jas greičiau prisipratinti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 11 gruodžio 2012 - 21:07
Gavau bailias. Dabar kaip kurios, vienos bailios, kitos draugiškos. Daug kas nuo charakterio priklauso, vienos lengvai prisijaukina, kitos išvis be šansų. Jaukinuosi tai tiesiog, skanėstų iš rankos padavimu ir dažnu ėmimu į rankas smile.gif
Mano jk iš pradžių labai bijojo pelių, bet po to priprato tiek, kad nekreipė dėmesio. O koks narvas pas jus jk, kad pelytės neišlenda pro tarpus ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 12 11, 22:26)
Gavau bailias. Dabar kaip kurios, vienos bailios, kitos draugiškos. Daug kas nuo charakterio priklauso, vienos lengvai prisijaukina, kitos išvis be šansų. Jaukinuosi tai tiesiog, skanėstų iš rankos padavimu ir dažnu ėmimu į rankas smile.gif
Mano jk iš pradžių labai bijojo pelių, bet po to priprato tiek, kad nekreipė dėmesio. O koks narvas pas jus jk, kad pelytės neišlenda pro tarpus ?  g.gif

Iš organinio stiklo suklijuotas. smile.gif
user posted image va toks, tik dabar jame kiti gyventojai gyvena - foto daryta seniau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 11 gruodžio 2012 - 21:41
Aaa, tada viskas aišku biggrin.gif norėčiau dabar pelytes pas jk apgyvendint, bet labai jau dideli tarpai narvuose tarp grotų unsure.gif
Atsakyti
Pelės naktinės ar ne? Aš tai kiauliuką apgyvendinau atskirai nuo žiurkėnų kitam kambaryje, kad tik leistų vieni kitiem išsimiegoti blush2.gif
Atsakyti