Įkraunama...
Įkraunama...

Baltosios pelytės

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 16, 21:54)
nupirkom jai drauge thumbup.gif

Ikelk nuotraukyte,as irgi greitai nupirksiu savo dukrytei arba deko,peliuka arba deko,ziurkiuka,o kokia jusu lytis man idomu o jos smirda> ir ar nesunku auginti:) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
abu turi specifinį kvapą
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 01 31, 22:58)
abu turi specifinį kvapą

taip ta as jau zinau,visi grauzikai turi savitu bruozu,kas stipresni kava,ilgesnius usus,uodega...as tik norejau paklaust ar sunku (seip) augint? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Auginti deko pelytes nėra sunku, bet narvą valyti teks kasdiena. : )
Čia galit pasiskaityti apie jas plačiau:
http://www.keturkoji...i-gyvunai/peles
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 01 31, 23:08)
Auginti deko pelytes nėra sunku, bet narvą valyti teks kasdiena. : )
Čia galit pasiskaityti apie jas plačiau:
http://www.keturkoji...i-gyvunai/peles

aciu as ten jau skaitinejausi,ten daug geros informacijos aciu,taiva sakau gal dvi baltas deko pelytes(drauges) tik ar jos nesusipes gyvendamos kartu?smile.gif blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kvietkutea* @ 2012 02 01, 11:41)
aciu as ten jau skaitinejausi,ten daug geros informacijos aciu,taiva sakau gal dvi baltas deko pelytes(drauges) tik ar jos nesusipes gyvendamos kartu?smile.gif blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Del baltu nezinau, bet tos margos tikrai labai graziai sutaria kelios mergytes...kaip ir ziurkes bendruomeniniai gyvuliukai.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2012 02 01, 12:09)
Del baltu nezinau, bet tos margos tikrai labai graziai sutaria kelios mergytes...kaip ir ziurkes bendruomeniniai gyvuliukai.

na matot yra deko pelytes zr apacioje
http://www.google.lt...e...024&bih=577

Taip pat yra ir deko,ziurkes zr apacioje:)
http://www.google.lt...e...024&bih=577
Atsakyti
Pelytes, kaip ir žiūrkės, privaloma laikyti po dvi, geriausiai net po tris, kad jei viena iškeliautų anapilin, tai kitos dvi turės viena kita ir nedepresuos. Tai yra bendruomeniniai gyvūnai. Dėl baltų pelyčių, tai gan sudėtinga rasti baltas juodom akim, dažniausiai būna raudonom. (nebent jum tai netrukdo). Žinau kur Vilniuje parduoda daug baltų raudonom akim ir visokių(rudų, juodų ir pan.) spalvų pelyčių, bet ten perkant visada yra didelė rizika, kad pelytė gali būti nėščia, nes ten gyvena ir patinukai ir patelės kartu. Mano pačios dvi pelytės iš ten, bet ačiū Dievui, nei viena nebuvo nėščia.
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 02 01, 15:11)
Pelytes, kaip ir žiūrkės, privaloma laikyti po dvi, geriausiai net po tris, kad jei viena iškeliautų anapilin, tai kitos dvi turės viena kita ir nedepresuos. Tai yra bendruomeniniai gyvūnai. Dėl baltų pelyčių, tai gan sudėtinga rasti baltas juodom akim, dažniausiai būna raudonom. (nebent jum tai netrukdo). Žinau kur Vilniuje parduoda daug baltų raudonom akim ir visokių(rudų, juodų ir pan.) spalvų pelyčių, bet ten perkant visada yra didelė rizika, kad pelytė gali būti nėščia, nes ten gyvena ir patinukai ir patelės kartu. Mano pačios dvi pelytės iš ten, bet ačiū Dievui, nei viena nebuvo nėščia.

Aciu uz pasiulyma,bet deja esu is Birzu,raudonos akys man tikrai nepriimtinos nes kazkaip siurpiai atrodo:) taiva geriau juodos akys,seip man nesvarbu kokios spalvos pelyte,svarbiausia kad sveika ir zvali,o del triju nesu tikra ar tiek pinigu turesim visoms trims,nors nezinau dukryte sake,kad na ji eina i medienos bureli kur viska reikia is medzio daryti,tai sake labai didelis namukas,bet bus gerai trim manau kad gerai:) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kvietkutea* @ 2012 02 01, 18:32)
Aciu uz pasiulyma,bet deja esu is Birzu,raudonos akys man tikrai nepriimtinos nes kazkaip siurpiai atrodo:) taiva geriau juodos akys,seip man nesvarbu kokios spalvos pelyte,svarbiausia kad sveika ir zvali,o del triju nesu tikra ar tiek pinigu turesim visoms trims,nors nezinau dukryte sake,kad na ji eina i medienos bureli kur viska reikia is medzio daryti,tai sake labai didelis namukas,bet bus gerai trim manau kad gerai:) 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai kad tos pelytes 4-5 lt tekainuoja, o lesa grudus pagrinde...tu islaidu minimaliai.
Medinis namukas vargiai tiks, nes jos megsta zymet. As plastikinius aptipentus nuolatos plaunu. Galima ir nepirkt, is kazkokios dezutes ar kibirelio nuo majonezo padaryt namuka, jei jau finansai spaudzia...Beje, ketinot ziurkes laikyt, o joms islaidu nepalyginamai daugiau, pradedant erdviu narvu ir baigiant maistu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 01 vasario 2012 - 17:38
QUOTE(cile @ 2012 02 01, 18:37)
Tai kad tos pelytes 4-5 lt tekainuoja, o lesa grudus pagrinde...tu islaidu minimaliai.
Medinis namukas vargiai tiks, nes jos megsta zymet. As plastikinius aptipentus nuolatos plaunu. Galima ir nepirkt, is kazkokios dezutes ar kibirelio nuo majonezo padaryt namuka, jei jau finansai spaudzia...Beje, ketinot ziurkes laikyt, o joms islaidu nepalyginamai daugiau, pradedant erdviu narvu ir baigiant maistu  g.gif

Taiva su dukryte vakar susitarem pelytes pirksim sakem gal tris:)nes as pvz panevezy niekur nemaciau pirkt deko pelyciu,nors gal maximos kikoj yra g.gif g.gif g.gif na nezinau del to namuko nes dukryte jau daro gal kazkaip nugramdysim ta purveli,bet jei netiks tai tada padarysim is jogurto indelio namukus tris,o idomu jos kartu vienam gyventu ar ne? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kvietkutea*: 01 vasario 2012 - 17:43
QUOTE(*Kvietkutea* @ 2012 02 01, 18:42)
Taiva su dukryte vakar susitarem pelytes pirksim sakem gal tris:)nes as pvz panevezy niekur nemaciau pirkt deko pelyciu,nors gal maximos kikoj yra g.gif  g.gif  g.gif na nezinau del to namuko nes dukryte jau daro gal kazkaip nugramdysim ta purveli,bet jei netiks tai tada padarysim is jogurto indelio namukus tris,o idomu jos kartu vienam gyventu ar ne? g.gif  g.gif  g.gif

Nu meginkit, jau kai susmirs ismesit...Jos tik vienam miega, net buriu susigrudusios..grazu ziuret i ju ta sutarima.
Buna tie plastikiniai kibiriukai ledu, majonezo, tai va tokiam jos puikiai jaucias.
Bandykit peliuku kikoj ziuret arba per skelbimus, kaina 2kartus skiriasi. Nezinau kaip su tom dokumentinem...aisku brangiau, bet tikrai sveikesni peliukai, nes tie pigus tai neretai gimingu tevu buna.
Atsakyti