Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(agvill @ 2010 12 06, 20:05)
kiek jo jums uztenka t.y. kuriam laikotarpiui

labai priklauso,jeigu kasdien i darba einu tada porai menesiu max 3men.kai dabar dekrete tai jau 3men turiu ir dar tikrai yra.
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 12 06, 20:28)
labai priklauso,jeigu kasdien i darba einu tada porai menesiu max 3men.kai dabar dekrete tai jau 3men turiu ir dar tikrai yra.

tai manyciau tada bus visai ok jai du men atlaikys
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 12 06, 21:25)
atsisakaiu nes kaip ir visos pastebejau (nors pries tai vos ne 100 proc. garantavau, bet klydau) kad pradejo tikrai kristi blakstienos ir pasidare ant vienos akies voko net toks blakstienu praretejimas doh.gif

vajetau doh.gif o paskui atsistate blakstienos? po kiek laiko naudojimo pastebejote ,kad blakstienos krenta?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 12 06, 22:49)
vajetau doh.gif o paskui atsistate blakstienos? po kiek laiko naudojimo pastebejote ,kad blakstienos krenta?

po triju tubeliu tuso naudojimo pastebejau kad krenta blakstienos, dabar tepu ricinos aliejum lyg nebekrenta, bet dar tarpeliai yra isreteja bet jau matau atauga naujos,as nesuprantu kas tuose maxfactor tusuose yra kazkokia matyt sudedamoji dalis stipri kad pakenkia blakstienom, dabar net baisu i tuos tusus ir ziuret doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 12 06, 23:52)
po triju tubeliu tuso naudojimo pastebejau kad krenta blakstienos, dabar tepu ricinos aliejum lyg nebekrenta, bet dar tarpeliai yra isreteja bet jau matau atauga naujos,as nesuprantu kas tuose maxfactor tusuose yra kazkokia matyt sudedamoji dalis stipri kad pakenkia blakstienom, dabar net baisu i tuos tusus ir ziuret doh.gif

o tas ysl idomu kazkiek puoseleja jas ar dekoratyvine kosmetika tik ir lieka dekoratyvine,o visokie atseit puoselejimai tik marketingo triukas naivuoliams,kaip manote g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 12 06, 23:05)
o tas ysl idomu kazkiek puoseleja jas ar dekoratyvine kosmetika tik ir lieka dekoratyvine,o visokie atseit puoselejimai tik marketingo triukas naivuoliams,kaip manote g.gif

bus matyt kaip panaudosiu, bet dabar tikrai i maxfactor puse neziuresiu
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 12 07, 00:02)
bus matyt kaip panaudosiu, bet dabar tikrai i maxfactor puse neziuresiu

Sakykit, o ar YSL tušas tiktų jautriom akim.Aš lęšių nenaudoju, bet nuo kai kurių tušų akys kiek parausdavo, tarsi gerai nusibliovus būčiau lotuliukas.gif Šiuo metu Maxfactor naudoju.
Atsakyti
gal kuri žinote kur būtu galima rasti essence tušų sudėtis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 11 14, 22:52)
mano naujausias sis, L'oreal Million lashes
user posted image

patinka kad greit dziuna, nepalieka koses ant sepetelio ir blakstienu, sodriai juoda spalva, sepetelis patogus. blakstienos atskirtos, nesulipusiuos ir storos, noreciau kad ilgintu daugiau bet ir taip patinka  rolleyes.gif

Sveikos 4u.gif esu daug tusu isbandziusi, nu bet tokio s... kaip si neturejua doh.gif gaila isleistu pinigu, net 5 lt jis nevertas, mano ilgos blakstienos, bet nera labai tankios, tai sis sulipina jas, atrodo baisiai doh.gif
Bandysiu pirkti jusu isgirtaji YSL, parasyiu paskui kai isbandysiu, o man ilgam turetu uztekti, nes is namu retai iseinu, namuose nesidazau.
O siaip maxfactor tusai man ir labai patiko, tik jau atsibodo, noriu dar ko nors ispudingesnio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaigi @ 2010 12 07, 16:54)
Sakykit, o ar YSL tušas tiktų jautriom akim.Aš lęšių nenaudoju, bet nuo kai kurių tušų akys kiek parausdavo, tarsi gerai nusibliovus būčiau  lotuliukas.gif  Šiuo metu Maxfactor naudoju.

manyciau kad ne nes jis su kvapu yra tarsi pakvepintas gal si sudedamoji dalis jautrintu, nors jai negaila litu nusipirkit pameginkit, NIVEA tusu esu macius jautriom akim
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2010 12 07, 23:14)
gal kuri žinote kur būtu galima rasti essence tušų sudėtis? 4u.gif

Gal ju puslapyje butu? g.gif

QUOTE(Nikole82 @ 2010 12 07, 23:28)
Bandysiu pirkti jusu isgirtaji YSL, parasyiu paskui kai isbandysiu, o man ilgam turetu uztekti, nes is namu retai iseinu, namuose nesidazau.

Tai vistiek glaiojimas nuo pradarymo eina ir tusas nuo tada 'sensta' (t.y. keiciasi).
Atsakyti
Sveikos, merginos, lyg esu girdejusi, kad yra kazkas, ka galima ilasinti i tusa, jei jis atrodo pernelyg tirstas, nors naujas, ka tik atidarytas. Gal zinot, kas tai galetu buti?
Atsakyti