Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Beštuliukas @ 2010 11 10, 14:09)
man šis tušas nuostabus, tačiau..... kaip ir buvo šioje temoje kažkada minėta - labai greitai uždžiūvo. Per nepilnus 7 mėn. patapo sausutėlis  verysad.gif
daugiau tikrai nebepirksiu.

oho, kaip greit hihihi.gif
o kiek paprastai Jums tusai nesudziuna? metus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 11 10, 19:19)
biggrin.gif
tai norite pasakyti, kad kas tris mėnesius keičiate tušą?
Gal ir rekomenduojama, bet aš taip niekada nedarau. O 7 mėn. nėra ilgas laiko tarpas. Bent jau kol kad joks tušas man taip greitai neišsausėjo smile.gif

seip nematau nieko ce keisto ir juokingo doh.gif
nu jau tuso 7men nenaudoju tai tikrai, perdaug myliu savo akis 4u.gif
o keiciu tai jo kas 3-4men tai tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 11 10, 16:09)
man šis tušas nuostabus, tačiau..... kaip ir buvo šioje temoje kažkada minėta - labai greitai uždžiūvo. Per nepilnus 7 mėn. patapo sausutėlis  verysad.gif

Sakyciau gal ir gerai, kad sudziuvo per 7 men. Negi naudotumete amzinai, jei nesudziutu? lotuliukas.gif
akiu gydytoja sake, jog tusa galima naudoti iki 5 menesiu, jei jis nera naudojamas kas diena. (zinoma naturalus tusai turbut greiciau sulaukia galiojimo pabaigos).

Atsakyti
kai pabaigsiu turima maxfactor 2000, bandysiu dr.hauschka, nes maxfactor pradejo nebepatikt mano akim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 11 10, 15:09)

Tai va, merginos, pasirodo tą tušą turiu tik 4 mėn. pažiūrėjau į savo paypal mokėjimus, tai tą tušą pirkau 06.30 smile.gif Galvojau, kad pirkau prieš gimdymą, bet, pasirodo, po. Tai va, laikas bėga ne taip greitai, kaip aš galvojau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2010 11 10, 18:52)
Sakyciau gal ir gerai, kad sudziuvo per 7 men. Negi naudotumete amzinai, jei nesudziutu?  lotuliukas.gif
akiu gydytoja sake, jog tusa galima naudoti iki 5 menesiu, jei jis nera naudojamas kas diena. (zinoma naturalus tusai turbut greiciau sulaukia galiojimo pabaigos).

biggrin.gif
būna kartais, juk pasitaiko visokių dalykų biggrin.gif
Matot, aš tą tušą naudojau tikrai labai mažai, nesidažiau vasarą kasdien. Esu girdėjusi, kad natūrali kosmetika galioja trumpiau. Na.... Yra kaip yra.. 4u.gif
Atsakyti
Man geriausi artdeco arba maybelline stiletto, vieninteliai kurie nenubyra per dieną. Ypatingai nemėgstu visų giriamų loreal, man jie kažkaip apsunkina blakstienas. Sunaudoju per 3 mėn tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 10, 19:55)
kai pabaigsiu turima maxfactor 2000, bandysiu dr.hauschka, nes maxfactor pradejo nebepatikt mano akim doh.gif

Is pigiu tusu man graziausiai padazo maxfactor. Bet ju nenaudoju, nes ziauriai silpnina blakstienas. Ilgiau panaudojus jos pradeda dazniau kristi doh.gif su nei vienu kitu tusu pradedant nuo Maybelline baigiant Dior nesu nieko panasaus pastebejusi. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos. Na mergaitės, man reikia patarimo! blush2.gif Turiu paprastas, neįspūdingas blakstienas. Mano tušas eina į pabaigą ir nesugalvoju kokį dabar įsigyti.
Naudoju Loreal Telescopic sidabrinį, jau daugiau nei 8 mėnesius!!! Ir vis dar puikiai tarnauja. Todėl susigundžiau šiuo L'oreal Volume Million Lashes http://addictedtofas...ara_teaser1.jpg
Bet Jūsų atsiliepimai tokie skirtingi...

Gal dar kažką kito patartumėt ilginančio-tankinančio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 vasario 2011 - 19:35
QUOTE(pupyle @ 2010 11 11, 21:35)
Sveikos. Na mergaitės, man reikia patarimo!  blush2.gif  Turiu paprastas, neįspūdingas blakstienas. Mano tušas eina į pabaigą ir nesugalvoju kokį dabar įsigyti.
Naudoju Loreal Telescopic sidabrinį, jau daugiau nei 8 mėnesius!!! Ir vis dar puikiai tarnauja. Todėl susigundžiau šiuo L'oreal Volume Million Lashes  http://addictedtofas...ara_teaser1.jpg

Aš šitą tušą savaitgalį imsiu. Parašysiu paskui atsiliepimus 4u.gif
Man idealus ilginantis+tankinantis+pigus yra Loreal "Lash architect". Net kelis metus vien tą patį tušą pirkdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2010 11 11, 22:35)
Sveikos. Na mergaitės, man reikia patarimo!  blush2.gif  Turiu paprastas, neįspūdingas blakstienas. Mano tušas eina į pabaigą ir nesugalvoju kokį dabar įsigyti.
Naudoju Loreal Telescopic sidabrinį, jau daugiau nei 8 mėnesius!!! Ir vis dar puikiai tarnauja. Todėl susigundžiau šiuo http://addictedtofas...ara_teaser1.jpg

sis loreal tusas nelabai kokiu atsiliepimu susilauke supermamu forume kiek teko skaityti ax.gif
O kur blakstienos bus ispudingos ir nepaprastos, jeigu ju taip nemylite. Tusa butina reguliariai keisti kas 3-5men. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2010 11 11, 22:35)
Naudoju Loreal Telescopic sidabrinį, jau daugiau nei 8 mėnesius!!! Ir vis dar puikiai tarnauja. Todėl susigundžiau šiuo L'oreal Volume Million Lashes http://addictedtofas...ara_teaser1.jpg

Man jis jau pradejo patikti biggrin.gif Pirmaji kai turejau kazkoks nevykes buvo byrejo ,gal padziuves buvo nezinau. Dabar nusipirkus vel ir sis man labai graziai tankina ,o del ilgumo man teleskopikas labiau patiko,Sudejus abu kartu gaunasi barbiskos blakstutes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2010 11 11, 21:35)
Naudoju Loreal Telescopic sidabrinį, jau daugiau nei 8 mėnesius!!! Ir vis dar puikiai tarnauja. Todėl susigundžiau šiuo http://addictedtofas...ara_teaser1.jpg

Turiu šitą. Man toks paprastas tušas, jokių stebuklų nedaro. Bet išsilaiko ilgai ir netrupa.
Atsakyti