Besijuokianti, gražus darbelis

Net neisivaizduoju kam jūs tuos šalikus mėtot.MAno giliu isitikinimu ju tikrai nereik mėtyt ir drabužiu taip pat
.

QUOTE(Katinytis @ 2011 09 14, 21:32)
Net neisivaizduoju kam jūs tuos šalikus mėtot.MAno giliu isitikinimu ju tikrai nereik mėtyt ir drabužiu taip pat
.

Nu daba tai jau žinau, kad šalikų nereik mėtyt

Žollia, aš kaip Katinytis - nieko nemėtau. Tiesą sakant net tapkių. Ir ploniems nenaudoju jokio karšto vandens, bet užtatai pačiame vėlimo gale darau tokią nesąmonę kaip kočioju bambuke. Net tuos voratinklinius šalikus
. Nežinau, gal bijau, kad neliktų nesuvelta. Bet man pasiteisino.
O šablonas nežinau ar labai didelis, trečdaliu į plotį ir dvigubai į ilgį (dar čiut čiut galėjau viršaus uždėt ir į plotį ir į ilgį). Klojau 3 sluoksnius: vienas horizontaliai, 2 vertikaliai. Bet ji labai plona, ten gal 50 gr. vilnos sudėjau, o mazgė jau ne taip ir maža, 7 m. eina. Vilna - 21mc Woolo sluoksna, padažyta "rainai"
.
Va, visas paslaptis atskleidžiau
.

O šablonas nežinau ar labai didelis, trečdaliu į plotį ir dvigubai į ilgį (dar čiut čiut galėjau viršaus uždėt ir į plotį ir į ilgį). Klojau 3 sluoksnius: vienas horizontaliai, 2 vertikaliai. Bet ji labai plona, ten gal 50 gr. vilnos sudėjau, o mazgė jau ne taip ir maža, 7 m. eina. Vilna - 21mc Woolo sluoksna, padažyta "rainai"

Va, visas paslaptis atskleidžiau

visų darbeliai

QUOTE(Norvide @ 2011 09 09, 21:34)
Labai gražūs darbeliai. Nieko neslėpkit, viską rodykit
Kadangi aš drąsi tai rodau ir savo gaminį, liemenę vaikui.

Kadangi aš drąsi tai rodau ir savo gaminį, liemenę vaikui.

labai daili...labai...
QUOTE(karliuke @ 2011 09 16, 14:17)

Sveikutės,
Gal kas turi pasiūlyti arba patars, kur ieškoti drabužiukų iš veltinio krikštynoms? O gal kas gali pagaminti, tuomet lauksiu pasiūlymo į až. Man reikia spalio 1 dienai, 10 mėnesių berniukui. Lauksiu
Gal kas turi pasiūlyti arba patars, kur ieškoti drabužiukų iš veltinio krikštynoms? O gal kas gali pagaminti, tuomet lauksiu pasiūlymo į až. Man reikia spalio 1 dienai, 10 mėnesių berniukui. Lauksiu
karliuke,suknute atrodo daili ,bet apacioje dar tikrai truksta velimo.suslapink ,ismuilyk ir gerokai patrink,kad apatinis krastelis sutvirtetu 
Nesapnuok daili

Nesapnuok daili