ale ai, man vasara galvoj.
 ale ai, man vasara galvoj.Vat norėčiau žinot, kaip iš tikrųjų turi atrodyti "teisingai" suvelta suknelė
 Mergyčių tai atrodo viskas ok, bet sau didelį gabalą šilko gadint vis nedrįstu. Ir dar bėda bėda su plona vilna, na nerandu geros. Iš wollknoll visgi nelabai teisinga, lieka papurus, nors tu jai ką nori daryk. Paskutinė man įtinkanti užsaugota nuo pernai vasaros baigiasi... Dar turiu stiklių g. pirktos 16 mic mažą gniužulėlį, matyt tą ir sunaudosiu sau, bus matyt paskutinė. Bet koks azartas pagavo perprast šitą audinių įvėlimą, gaila kad laikas pasibaigė žaidimams, teks atostogaut. Vis nelaiku, reikėjo iškart po Kalėdų
 Mergyčių tai atrodo viskas ok, bet sau didelį gabalą šilko gadint vis nedrįstu. Ir dar bėda bėda su plona vilna, na nerandu geros. Iš wollknoll visgi nelabai teisinga, lieka papurus, nors tu jai ką nori daryk. Paskutinė man įtinkanti užsaugota nuo pernai vasaros baigiasi... Dar turiu stiklių g. pirktos 16 mic mažą gniužulėlį, matyt tą ir sunaudosiu sau, bus matyt paskutinė. Bet koks azartas pagavo perprast šitą audinių įvėlimą, gaila kad laikas pasibaigė žaidimams, teks atostogaut. Vis nelaiku, reikėjo iškart po Kalėdų  et
 et