kaip realiai kazin si kedute: http://www.amazon.co...G...0508&sr=8-1

Man tai pat įdomu, kaip šios kėdutės
Britax Adventure Group 2-3 Car Seat

ir
Graco Junior Maxi Car Seat
Britax Adventure Group 2-3 Car Seat

ir
Graco Junior Maxi Car Seat

QUOTE(B.Jones @ 2012 02 20, 22:46)
Mums jos

QUOTE(B.Jones @ 2012 02 20, 22:46)
na, jokių komentarų

Sveiki, renkamės ir mes kėdutę 15-36 kg grupėje. Praktiškai jau buvau apsisprendusi pirkti Maxi Cosi Rodi Airprotect, tačiau pasižvalgiau ir ties kitais modeliais... ir visai susisuko galva, nes pasiūla gausi, kiekvienas pardavėjas savo prekę giria kaip saugiausią, o objektyvių testų rezultatų mažai.
Taip pat labai patiko Maxi cosi Ferofix. Gal kas matėte, kur yra kėdučių Fero arba Ferofix saugos testų rezultatai? Niekaip nepavyksta rasti...
Taip pat labai patiko Maxi cosi Ferofix. Gal kas matėte, kur yra kėdučių Fero arba Ferofix saugos testų rezultatai? Niekaip nepavyksta rasti...
mes nusipirkome Maxi Cosi Rodi Airprotect, kolkas labai patenkinti, o svarbiause patogu pasodinti vaika, ir paciam vaikui labai patiko, taigi manau pirkinys vykes

Išsirinkau kėdutę Kiddy Cruiserfix Pro. Aišku, apžiūrėti tai nėra kur 
Gal kas turit ir galit pakomentuoti, kaip jums ji patinka? Kokie trūkumai? Ar vėl tokią pirktumėt, ar kitą imtumėt? Ačiū

Gal kas turit ir galit pakomentuoti, kaip jums ji patinka? Kokie trūkumai? Ar vėl tokią pirktumėt, ar kitą imtumėt? Ačiū

QUOTE(raar @ 2012 03 06, 12:42)
Išsirinkau kėdutę Kiddy Cruiserfix Pro. Aišku, apžiūrėti tai nėra kur 

mes turim kidy 9-36, atrodo praktiskai taip pat, tik kad dar turi staliuka. Kazkokiu trukumu naudojant kiddy nepastebejau, jau turime 3 metus, neseniai vaikai atrado, kad nugarele galima atskirti nuo pasostes

Rinkomės rinkomės ir išsirinkome Cybex Solution x-fix autokėdutę. Išstudijavau interneto platybes, konsultavomės parduotuvėse (galiu pasakyti, kiek žmonių, tiek nuomonių
)Kodėl būtent Cybex:
1. Puikiai įvertinta saugumo testuose;
2. Apsaugoti vaiko petukai, ne tik galvytė, ko pasigedau kituose modeliuose;
3. Kainos ir kokybės santykis;
4. Ne tik saugi, bet ir graži, nes grožis man taip pat ne paskutinėje vietoje
5. Vaikas komfortiškai jautėsi. Grįžus namo, net supyko, kad atsegiau
6. Ir šiaip ji tokia visa išsipūtusi, vaikas atrodo kaip pagalvėm apkaišytas
Manau, tai suteikia saugumo.
Tiesa, mes tvirtiname be isofix, tik ant diržų, nes mūsų automobilyje isofix nėra, tai ji važiuojant truputį siūbuoja posūkiuose, bet turbūt taip turi būti?
Gal dėl to saugumas labai nenukenčia, nes Cybex Solution x kėdutės (be isofix) taip pat puikūs įvertinimai saugumo testuose.

1. Puikiai įvertinta saugumo testuose;
2. Apsaugoti vaiko petukai, ne tik galvytė, ko pasigedau kituose modeliuose;
3. Kainos ir kokybės santykis;
4. Ne tik saugi, bet ir graži, nes grožis man taip pat ne paskutinėje vietoje

5. Vaikas komfortiškai jautėsi. Grįžus namo, net supyko, kad atsegiau

6. Ir šiaip ji tokia visa išsipūtusi, vaikas atrodo kaip pagalvėm apkaišytas

Tiesa, mes tvirtiname be isofix, tik ant diržų, nes mūsų automobilyje isofix nėra, tai ji važiuojant truputį siūbuoja posūkiuose, bet turbūt taip turi būti?

QUOTE(pati22 @ 2012 03 08, 13:03)
Turbūt ir Kiddy Cruiserfix pro irgi domėjotės? Kodėl cybex prieš ją nugalėjo?
Kokio amžiaus ūgio ir svorio vaikas?
Kaip matomumas į šonus - t.y. į šalia sėdintį vaiką su šia kėdute? Man atrodo, tos ausys super didelės, kad vaikas nieko nematys

QUOTE(raar @ 2012 03 08, 14:10)
Kaip matomumas į šonus - t.y. į šalia sėdintį vaiką su šia kėdute? Man atrodo, tos ausys super didelės, kad vaikas nieko nematys

Normaliai vaikas viska mato

QUOTE(raar @ 2012 03 08, 12:10)

Kėdute Kiddy nesidomėjau, nes, kiek žinau, Klaipėdoje nėra kur jos gyvai apžiūrėti. Rinkomės daugiausia tarp Maxi Cosi Rodi Airprotect arba Ferofix ir Cybex. Mūsų mergytė pagal amžių nedidelė 1 m. 9 mėn., tačiau jau sveria 18 kg. Taigi mūsų atvejis neeilinis, kai taip anksti reikia persėsti į šios grupės kėdutę. Man taip pat atrodė, kad tie išsipūtę šonai, gali trukdyti matomumui, tačiau ji kuo puikiausiai žvalgėsi pro šoninį langą nepasvirdama į priekį. Dėl miegojimo, kol kas nieko negaliu pasakyti, nes ilgesnių kelionių neturėjom.