Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

QUOTE(Asta.gru @ 2013 11 24, 13:11)
Dar matavom babycentre Concordus, bet irgi nelabai.

kodėl nelabai? smile.gif
man asmeniškai concord transformer xt (turim jau ne pirmi metai) geriau už maxi cosi rodifix smile.gif žiūrint video ties 1,38 min matosi, kad nemažai jėgos reikia norit pakeisti padėtį, o concord xt viskas labai lengvai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 17 gruodžio 2013 - 19:00
Ir man concord nelpatiko, ypac del svorio jos trecios pagal sauguma ar dar toliau, kai tuo tarpu cybex ir dar viena, kazkaip neprisimenu pavadinimo doh.gif - pirmaujancios pagal sauguma mirksiukas.gif savo vaikui nesirinksiu nesaugios kedes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nautica @ 2013 11 06, 15:25)
Sveiki, kokią patartumėte kėdutę be isofix? Gal kas atlikote išsamią analizę? Nes labai saug susitemintos informacijos šioje temoje apie kėdutes su isofix, tai su jomis jau kaip ir aišku smile.gif

Gal netyčia kas po ranka turi crash testą, kur būtų testuojama su pasostė? Noriu vyrui parodyti, nes jis nelabai supranta, kam didesniam vaikui kėdutė, gi kaimynų vaikas be kėdutės važiuoja ir viskas liuks  doh.gif

Na jau poziuris doh.gif uzeikit i adac.com, gal rasit, bet coa pats baisiausias ir nesaugiausias variantas vaikui doh.gif apskritai, kaip tas pasostes pardavineja ir siaip galetu uzdrausti jose vezioti vaikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 12 20, 08:27)
Ir man concord nelpatiko, ypac del svorio jos trecios pagal sauguma ar dar toliau, kai tuo tarpu cybex ir dar viena, kazkaip neprisimenu pavadinimo  doh.gif - pirmaujancios pagal sauguma  mirksiukas.gif savo vaikui nesirinksiu nesaugios kedes  4u.gif

nu laba diena, 1000 Lt kainuojanti kėdė nesaugi? g.gif
man asmeniškai priimtiniau būtų, jei konkrečiau mamos rašytų, nes dabar nieko nesako bendrinis pavadinimas. toli gražu ne visos tos pačios firmos kėdutės yra tokio pat lygio.
gal galit įdėt nuorodą, kur galima būtų matyt tas pirmaujančias autokėdes ir pagal ką jos vertintos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 20 gruodžio 2013 - 20:44
QUOTE(Nu_irkas @ 2013 08 12, 19:19)
Naudokitės nuorodomis (ADAC dar pasirinkite bandymų atlikimo metus) ir pačios (-ys) nuspręskite. Kas dėl teiginio "nenoriu permokėti už vardą" - ar Jūs manote, kad noneiminės firmos moka pinigus dizaineriams, inžinieriams, daro savo crach testus? Būtent - ne. Galų gale pažiūrėkite į bandytas kėdutes - visos žinomų firmų, nes atlikti testą kainuoja nemažus pinigus ir jie atliekami tik su tom, kurios turi ką parodyti (negi darysi testą kėdute, pagamintai iš putplasčio ar iš plastmasės, kurią gali suspausti dviem pirštais?
Lyderiai išlieka tie patys (surašyti be jokios tvarkos):
Romer Kidfix (Sict) (Sict užima daug vietos, bet jei vaikas vienas tai nieko tokio)
Cyber Solution x2-fix (taip pat užima vietos, bet galima nuimti nereikalingą "ausį")
Diono Monterey 2 (jei domina mažesnė kaina)
Concord Transformer Clic (šią firmą kiek girdėjau nupirko Jane, labai novatoriška produkcija)
Jane Montecarlo R1 (ant Marijos žemės nelabai rasit)
KIDDY Cruiserfix Pro (gali pasigirti, kad turi nugaros medikų sertifikatą ir galima naudoti lėktuve)
MAXI COSI RodiFix
PEG PEREGO Viaggio 2/3 Surefix (ant LT taip pat nelabai yra)

Nežinau, kokiais duomenimis čia buvo remtasi, bet man prie šio sąrašo trūksta Graco. Saugumo ir kainos santykis idealus. Jie taip pat patys atlieka testus, medžiagos kokybiškos. Kas man labiausiai patinka, tai kad šios kėdutės turi savo dėžes. Nenoriu menkinti kitų ženklų, bet manau yra didelis skirtumas, kėdutė buvo transportuojama dėžėje, ar sumesta į maišus. Ar tokiu atveju nebūna kėdutės apgadintos, nors iš išorės ir nesimato?
Atsakyti
QUOTE(Kuo2kas @ 2014 01 06, 16:16)
Nežinau, kokiais duomenimis čia buvo remtasi, bet man prie šio sąrašo trūksta Graco. Saugumo ir kainos santykis idealus. Jie taip pat patys atlieka testus, medžiagos kokybiškos.

Taigi rašo, kad remtasi ADAC duomenimis (ar žinot, kas tai yra? g.gif ). Jei esat tokia tikra, kad praleista Graco vardas, suraskit ir pacituokit patikimus saugumo testus, ne pačių Graco atliekamus, o nepriklausomų vertintojų ax.gif
Atsakyti
Mielos mamos, baigiu paiklysti cia toje keduciu gausoje...
Buciau labai dekinga uz patarimus 4u.gif
ieskau kedutes 15-39 (ar 9-36), kuri butu:
saugi
patogi (dukryte ne is menkuju...smile.gif
turetu gera pusiau gulima padeti !
butu protinga kaina

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Kavasupienu @ 2014 01 09, 16:39)
Mielos mamos, baigiu paiklysti cia toje keduciu gausoje...
Buciau labai dekinga uz patarimus  4u.gif
ieskau kedutes 15-39 (ar 9-36), kuri butu:
saugi
patogi (dukryte ne is menkuju...smile.gif
turetu gera pusiau gulima padeti !
butu protinga kaina

Aciu

Kokią kainą laikote protinga?
Mes pirkom Kiddy Guardian pro, tai su nuolaida ir dar paprašius papildomos nuolaidos gavosi gal kokie 550-570 su atsiuntimu g.gif Pusiau gulimą padėtį turi, bet tiesą sakant, taip nei kart jos ir nepanaudojom, nors kėdutė 9-36 kg. Dėl vaikušio tilpimo nepasakysiu, ar tiks, mano kūdena (2,5 m) su žieminiais rūbais puikiai telpa. Lygtais Cybex kėdutės platesnės.
Atsakyti
"Kavaisuspienu": jei domėjotės kėdutėmis, tai pastebėjote, kad kainuos nuo 200 iki 1000 lt ir daugiau, tai gi kalbėti apie protingą kainą galima tuomet, kai apsispręsite kokios konkrečiai kėdutės norite ir jau tada lygindami kainas galėsite nuspręsti ar pardavėjo prašoma kaina už parduodamą daiktą yra "protinga". Čia toks lyrinis nukrypimas.
Dėl gulimos padėties - pas visas kėdutes ji praktiškai simbolinė - pas vieną gamintoją mažiau simbolinė, pas kitą - daugiau. Jei Jūsų automobilyje pačios sėdynės atlošas reguliuojasi, tada galėsite vaiką kėdutėje praktiškai paguldyti.
Deja Lietuvos rinka maža, todėl "matuotis" kėdutes tenka keliose parduotuvėse (ne taip kaip Rusijoje. kur vienoje parduotuvėje gali palyginti vos ne keliolikos gamintojų produkciją) ir niekas nepatars , ir nepasakys kokioje kėdutėje Jūsų vaikas tilps, teks patiems matuotis.
Atsakyti
Aciu, Mamytes.
Supratau ir as, kad ta gulima padetis bus gana simboliska jei is viso bus tokio amziaus vaikui, reiks susitaikyti...
Kazkaip renkuosi tarp Cyber Solution x2 fix ir Romer Kodfix Sict po ilgu paskaitymu ir rinkos tyrimu lotuliukas.gif
Butu puiku isgirsti atsiliepimus kas jas naudojate. Ar patogu vaikams?
Ar labai sudetinga prikabinti ta isofix? Kartais gali tekti perdeti i kita masina, tad ar labai daug vargo bus ta kede islupt doh.gif

Ir jeigu dar kas patarsite kede su pusiau gulima padetim ( nors jau abejoju) busiu irgi labai dekinga.

Aciun ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas Romer nenusiima tos "ausys", todėl užims daug vietos, bet jei vaikas vienas tai jokio skirtumo. Kėdutės labai fainos, patogios, saugios, gražios medžiagos. Isofix labai paprasta naudoti, lengvai fiksuojasi ir pan. Vienas dalykas, kuris man nepatinka - netinkamos formos kilpa, pro kurią eina diržas - joje nuolat reikia taisyti diržo padėtį. Aš pirkau kėdutes piguvaikui.
Atsakyti
Aciu smile.gif
O gal geriau imti paprastesnius modelius, be tu papildomu ausu. Vaikai du ir dar dar kartais ka nors i viduri pasisodine isigudrinam pavezet. Bijau kad labai jau visa vieta tos ausys uzims...
Atsakyti
Jei abu vaikai sedės šitose kėdutėse, tai apie trečią keleivį galite pamiršti��. Bet visada galima paskaičiuoti ir pamatuoti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nu_irkas: 10 sausio 2014 - 21:51