QUOTE(Mirtyšė @ 2010 11 17, 21:45)
aciu uz atsakyma
na sumaisiau viska vakar vakare, ryte paziurejau - nepadidejes kiekis. tada ant radiatoriaus pastaciau iki vakaro. vistiek nedaugeja....
siendien kefyra vaikai visa isplempe.....

su vandenuku ir miltais maininti bus negerai?
gal beda tame, kad vakar su per saltu kefyru sumaisiau?
nuimkit nuo radiatoriaus, gali perkaist
tiks ir vandenukas
jei su šaltu sumaišėt teks kiek ilgiau palaukt, nes šiltesniam greičiau rūgsta
QUOTE(Paulina25 @ 2010 11 17, 22:26)
o pilno grūdo tai ne tas pats, kas stambaus malimo? Nes jau ruošiausi kept pagal receptėlį iš pačios puslapio "Rugelis", bet ten nereik iš vakaro užmaišyt. O miltai - pilno grūdo. Visai susipainiojau
tas pats
bet kepiau per pačius karščius, dabar geriau iš vakaro dalį užraugt, o ryte likusius miltus dėt ir išmaišus pakildint ir kept, gausis žymiai geresnis rezultatas, negu dabar iškarto užminkysit ir po 3-4val. kai iškils, kepsit
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.