Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

Apklausa: Kokios rūšies duoną dažniausia kepate? (123 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sense @ 2010 11 18, 15:43)
Truputį ne apie duona. Bet nežinau kur paklaust. Gal numanot koks čia svoris? 250 gm? Ar čia tie patys gramai, tik kitaip žymima  g.gif
Kaip pzvyzdys:
http://www.buyteacof...gm/prod_32.html
4u.gif

jo, cia gramai mirksiukas.gif radau isaiskinima
Atsakyti
Merginos, ateinu pas jus su klausimu apie raugą g.gif

sekmadieni užsimaišiau ruginį raugą pagal šį receptą
antradienį, buvo biški paburbuliavę tai visgi pamaitinau pagal receptą...
trečiadienį, kazko mažokai buvo pakilęs, na gal net toks jausmas, kad paburbuliavęs bet stovi ant vietos g.gif tai vistiek pamaitinau doh.gif

o šįvakar žiūriu - jis koks buvo vakar doh.gif burbuliukų nelabai matos, gal tik keli. Kvapas rūgštokas, pelėsio nėr g.gif

tai ką man su juom daryt? šiaip tai palikau iki rytojaus

ai, laikau prie radiatoriaus susuktą į antklodę, nemanau kad yra per šiltą, nes kūrena tik ryte ir vakare pečių ir tai saikingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avenita @ 2010 11 18, 20:35)

tai ką man su juom daryt? šiaip tai palikau iki rytojaus

manau maitink toliau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Avenita @ 2010 11 18, 21:35)
tai ką man su juom daryt?
ai, laikau prie radiatoriaus susuktą į antklodę, nemanau kad yra per šiltą, nes kūrena tik ryte ir vakare pečių ir tai saikingai  biggrin.gif

augink toliau ir naudok pagal paskirtį mirksiukas.gif ne visada gali burbuliuot, jei nori, šventai ramybei, kai maitinsi, į vandenį įdėk medaus ar cukraus šaukšteli
Atsakyti
Margareta ir nataliuncik ačiū jums labai 4u.gif
Atsakyti

! 
Primenu, kad reklama, savireklama ir komercija yra griežtai draudžiama Supermama.lt Forume. Pakartotinai radus panašaus pobūdžio temos taisyklių pažeidimus, ši tema bus laikinai uždaryta, o dalyviams skirtos griežtos nuobaudos.
Atsakyti

Kad butu į temą ax.gif
Elementari duona
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 18 lapkričio 2010 - 22:46
DaivaVe
4u.gif 4u.gif dėkui
Atsakyti

! 
10. Draudžiama Forume klausimo, komentaro, prašymo forma aptarinėti Administracijos veiksmus (tiek veiksmus pritaikytus konkrečiam asmeniui, tiek ir bendrus, reguliuojančius viso Forumo veiklą).  Jeigu Jūs norite kažką pasakyti ar paklausti apie administracijos veiksmus, klauskite asmeniškai (el.paštu ar asmenine žinute).

Atsakyti
nataliuncik, labai grazi duona bigsmile.gif taip dailiai apskrudusi ir niekur nesuplysus biggrin.gif ziureiu recepta ir noriu palausti i ka ji labiau panasi i i balta duona na kaip palangos ar kazkokia panasia ar i rupiu miltu batona? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos iš pat ryto smile.gif
kepiau tą nataliuncik duoną, na man gavosi tokia porėta,kitokia nei nuotraukoje,gal nuo raugo priklauso. Kai pastovėjo,tai tokia vos ne rupi pasidarė,na tikrai ne batonas.
Dar turiu vieną klausimėlį,jei kas žino: užsimaišiau aš maišinį iš vakaro pagal receptą ant pilno grūdo malsenos miltų pakelio - stiklinė raugo,dvi stiklinės miltų... ir tas mišinys ryte buvo labai rūgštus,tai ir tešla visa rūgšti. Tai galvoju,ar verta ją kepti ir elektrą sukti,ar bus vis tiek rūgšti ir nevalgoma dėl to? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina25 @ 2010 11 19, 11:15)
Sveikos iš pat ryto  smile.gif
kepiau tą nataliuncik duoną, na man gavosi tokia porėta,kitokia nei nuotraukoje,gal nuo raugo priklauso. Kai pastovėjo,tai tokia vos ne rupi pasidarė,na tikrai ne batonas.
Dar turiu vieną klausimėlį,jei kas žino: užsimaišiau aš maišinį iš vakaro pagal receptą ant pilno grūdo malsenos miltų pakelio - stiklinė raugo,dvi stiklinės miltų... ir tas mišinys ryte buvo labai rūgštus,tai ir tešla visa rūgšti. Tai galvoju,ar verta ją kepti ir elektrą sukti,ar bus vis tiek rūgšti ir nevalgoma dėl to?  verysad.gif

man tai tos malsenos duonos rūgščios niekad nesigauna, bet to maišinio tai neragauju, nežinau, ar jis pas mane rūgštus biggrin.gif
Atsakyti