QUOTE(Margareta @ 2010 11 19, 11:06)
nataliuncik, labai grazi duona

taip dailiai apskrudusi ir niekur nesuplysus

ziureiu recepta ir noriu palausti i ka ji labiau panasi i i balta duona na kaip palangos ar kazkokia panasia ar i rupiu miltu batona?
ačiū

daugiau į Palangos duoną panaši (tik kad Palangos daroma truputi kitaip)
QUOTE(Niki @ 2010 11 19, 11:27)
nataliuncik, kaip skaniai atrodo ta duona, nei pridėsi nieko nei atimsi, į parodą galima neštis, kad visiems apetitą sužadinti
ačiū
QUOTE(Paulina25 @ 2010 11 19, 11:35)
tai va,galvoju,kad per šiltai stovėjo,nors kambaryje labai šalta,bet palikau ant driežo terariumo,ir dar apklosčiau su ranksluosčiu iš viršaus. Tai ir nežinau,kepti ar mesti...
per šiltai, turbūt visą apačia buvo sukepusi (nes kai buvo šalta, aš pati palikau ant akvariumo dangčio, greitai perrūgsta ir sukepa

)
QUOTE(Mirtyšė @ 2010 11 19, 11:37)
mergaites, dar toks klausimelis.
kai uzsiaugini kvietini rauga, atsidedi jo i saldytuva kitam kartui, tai paskui pries kita duonos kepima ar tiesiog raugo pamaitinima turbut reikia is anksto ji issiimti is saldytuvo, kad nebutu saltas? ar ne?
bijau vel neprigrybauti....
kvietinis raugas kaprizingas, išimtas iš šaldytuvo gali ir nepakilt, geriau sunaudot beveik visą raugą, palikt šaukštą, ir jei nedažnai kepat, tiesiog kasdien pamaitint po šaukštų miltų/vandens, tada jis kasdien dirbs, o iki kito kepimo turėsit paruošto raugo
QUOTE(Mirtyšė @ 2010 11 19, 13:02)
o skaldytus grudus jus perkat paprastose maisto parduotuvese ar specializuotose?
vakar paprasiau vyro maximoj nupirkti skaldytu grudu, tai nerado...
malūne, paprastoj parduotuvėj jų nemačiau, dar galima bandyt pas ūkininkus ieškot
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.