Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(san @ 2006 10 11, 08:33)
o tai mano manai is karto dveju gime hihihi.gif

normaliai neapsinesa taip greitai, bet gal karta kokiom riebaluotom rankom paemei ar pn. g.gif
bet kokiu atveju, nesvarbu, kodel taip atsitiko, patarciau nenesioti.

Juokas juokais, bet cia dabar ne i tema paklausiu ax.gif tai ka tavo mergyte puses metu suprasdavo NE reiksme, kokiu budu tu jai pasakydavai kad neliestu tavo akiniu?

Ploviau rankas kienvienakart dedamasi ar issiimant lesius, bet ne esme, reiks nusipirkti nauja ir ziuret kas darosi rolleyes.gif . Kiek skaiciau kad gali lesiu rusis netikti, gal man taip ir yra unsure.gif
Atsakyti
hakura, gal bėda ne lęšiuose, o skystyje, kuriame laikai juos ? Man irgi taip buvo, kaip tau, ėjau pas gydytojus, sako na nieko nėra, lęšius apžiūrėdavo, nerasdavo jokių apnašų nieko. O man irgi skaudėjo, labai ašarodavo, raudonos būdavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 10 11, 11:00)
hakura, gal bėda ne lęšiuose, o skystyje, kuriame laikai juos ?  Man irgi taip buvo, kaip tau, ėjau pas gydytojus, sako na nieko nėra, lęšius apžiūrėdavo, nerasdavo jokių apnašų nieko. O man irgi skaudėjo, labai ašarodavo, raudonos būdavo  unsure.gif

As naudoju Alcon skysti, bandysiu pakeist gal pirma skysti, paskui jei ka keisiu lesi.

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2006 10 11, 11:16)
Juokas juokais, bet cia dabar ne i tema paklausiu  ax.gif  tai ka tavo mergyte puses metu suprasdavo NE reiksme, kokiu budu tu jai pasakydavai kad neliestu tavo akiniu?

nepergyvenk, kai paaugs, i kiekviena tavo "ne" reaguos tarsi sakytum: "eik eik vaikeli, griebk ta peili".
na visi tie pasakojimai, kaip negalima liesti mamos akiniu tik siaip - del bendros tvarkos. o realiai, tai suimu rankas ir tiek - laisve, taip sakant, apriboju. ir sioj vietoj grieztai ir be isimciu.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2004 05 29, 20:02)
Noreciau isigyti kontaktinius lesius. Gal galetumete padeti juos issirinkti?  g.gif Kokiu firmu lesius perkate? Kur perkate ir kiek mokate? I ka bendrai reiktu atkreipti demesi renkantis lesius? Ka reiskia "vandens kiekis tiek ir tiek procentu"? Geriau pirkt menesiui, pusmeciui ar metams?
Aciu.  smile.gif

Man tai labiausiai patinka Acuvue kontaktiniai lęšiai. Kiek girdėjau patys vandeningiausi ir geriausiai praleidžia orą. kontaktiniai lęšiai - ten yra visas pasirinkimas. good.gif

Sau perku mėnesinius, išnešioju pusantro mėn.
Papildyta:
QUOTE(Taspac @ 2006 10 31, 17:13)
Man tai labiausiai patinka Acuvue kontaktiniai lęšiai. Kiek girdėjau patys vandeningiausi ir geriausiai praleidžia orą. kontaktiniai lęšiai - ten yra visas pasirinkimas. good.gif

Sau perku mėnesinius, išnešioju pusantro mėn.

Patikslinsiu-
Kontaktiniai lęšiai

Tiesa, anksčiau nešiojau Focus Night&Day, bet dabar pirmuma teikiu Johnson&Johnson gaminiui. Kiek žinau galima isigyti Fielmann ir Optikos pasaulije
Atsakyti
Sveikos.

Negi nė viena neturit lęšių, kuriuos galima metus nešioti? Dabar jau reikia pirkti naujus, negi Vilniuj nėra kur metinių linzių įsigyt? Anksčiau gyvenau Klaipėdoj, tai ten visada pirkdavau "Baltijos linzėse" metinius kontaktinius lęšius už 150 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Satina @ 2006 11 09, 22:38)
Sveikos.

Negi nė viena neturit lęšių, kuriuos galima metus nešioti? Dabar jau reikia pirkti naujus, negi Vilniuj nėra kur metinių linzių įsigyt? Anksčiau gyvenau Klaipėdoj, tai ten visada pirkdavau "Baltijos linzėse" metinius kontaktinius lęšius už 150 Lt.

Kodėl manai kad nėra ??? Daug kur yra rolleyes.gif
Mados optikoj, Europos centre ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satina @ 2006 11 09, 21:38)
Sveikos.

yra tu lesiu visokiu. kol gyvenau savo gimtajame mieste, ejau pas savo okulista ir nesiojau metinius lesiu. pradejau studentauti vilniuje, retkarciais dar griztu pas savus daktarelius, bet tenka ieskoti vietiniu pakaitalu schmoll.gif tiek kirpeju tiek visu sriciu gydytoju ir kitu meistru. nuejau i optometrijos centra vokieciu gatvej, taip itikinamai snekejo apie tuos trumpalaikius lesius, tai juos ir pradejau nesiot, nepaisant to kad jie brangiau iseina , dazniau tuo reikia rupintis. bet dabar vel problema, prisiderink tu kad nori naujus lesiu doh.gif o turejau savo megiamus ir tinkamus, o pasirodo ju pralaidumas deguoniui tik 50 proc blink.gif va taip
o dabar metiniai lesiai man asocijuojasi kaip su taips paciais trusikeliais menesi pravaiksciot doh.gif
mylek akis ir leisk joms buti su svariais triusikeliais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 11 10, 20:07)
yra tu lesiu visokiu. kol gyvenau savo gimtajame mieste, ejau pas savo okulista ir nesiojau metinius lesiu. pradejau studentauti vilniuje, retkarciais dar griztu pas savus daktarelius, bet tenka ieskoti vietiniu pakaitalu schmoll.gif tiek kirpeju tiek visu sriciu gydytoju ir kitu meistru. nuejau i optometrijos centra vokieciu gatvej, taip itikinamai snekejo apie tuos trumpalaikius lesius, tai juos ir pradejau nesiot, nepaisant to kad jie brangiau iseina , dazniau tuo reikia rupintis. bet dabar vel problema, prisiderink tu kad nori naujus lesiu doh.gif  o turejau savo megiamus ir tinkamus, o pasirodo ju pralaidumas deguoniui tik 50 proc blink.gif  va taip
o dabar metiniai lesiai man asocijuojasi kaip su taips paciais trusikeliais menesi pravaiksciot doh.gif
mylek akis ir leisk joms buti su svariais triusikeliais  lotuliukas.gif

Aš irgi už lešius mėnesiui . Kuo ilgesnis linzės "dėvėjimo" terminas tuo ji yra "sunkesnė" akiai smile.gif
Atsakyti
cool.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti
Sveikos paneles! Noriu padekot uz jusu pagalba, labai daug prisiskaiciau sitoj temoj apie lesiukus. Vakar nusipirkau Pure Vision menesinius lesiukus, labai labai patenkinta. biggrin.gif I savo akinius net nenoriu ziuret 4u.gif Dar karta aciu
Atsakyti
QUOTE(Taspac @ 2006 10 31, 17:21)

pritariu, man sitie irgi geri,

kas liecia metinius...kazkada nesiojau ir tokius, is esmes del patogumo, nusipirkai tarkim liepos 1, tai tik kita liepos 1 pirkti, bet akys pradejo vargti, prie kompo sedejau ilgiau, pakeiciau i 3 menesiu-nesioju iki kokiu 4-5, nuo paciu akiu priklauso, o ir optikoj sake, kad 3 men gali iki 6 men nesioti
Atsakyti