Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(delamorte @ 2006 12 27, 21:26)
Man irgi šitus optikoj šįkart pasiūlė, tai nusipirkau, žiūrėsim smile.gif

as perku day&night, kuriuos galima neshiot 30 paru neishsiimant, labai patogu

Kur pirkot ir kiek mokejot?
Esiu pirkti ir as, jau nauju reikia. Kiek bandziau man sitie geriausi. Perku optikoje "Vizija" turiu 10% nuolaida, atrodo kainuoja apie 120LT g.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2006 12 24, 20:25)
as perku day&night, kuriuos galima neshiot 30 paru neishsiimant, labai patogu  4u.gif

Aš irgi šituos nešioju jau turbūt kokius 3 metus. kol kas man jie geriausi thumbup.gif Bet vis tiek aš nakčiai išsiimu, noriu, kad akys bent truputį pailsėtų.
Aš perku Optometrijos centre, Vokiečių gatvėje. Pas Juos kažkaip visada yra akcija jei perki 3 poras, tai gaunasi, atrodo, apie 120 litų.
Atsakyti
Sendiena radau nauja optika, na ji nauja tik man blush2.gif "Optikos pasaulis", ten Focus night&day 36,90LT 1vnt. ir dar gavua dovanu skyscio buteliuka, tai gavosi, kad uz gyditojo pasklaugas nieko nemokejau (-14LT) ir dar dave nuolaida 20% jei atesiu pirkti kita pora kontaktiniu lesiu per 3men 4u.gif

O uzejau i "Fielmann" ten perkant 6vnt vienas kainuos 50LT, o jei maziau tai 60LT ir kaip man paaiskino, kad pigiau 45Lt niekur negali buti, nes jie tiek kainuoja lotuliukas.gif Meluoja ir neraudonuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitėlė @ 2006 12 28, 01:21)
Kur pirkot ir kiek mokejot?
Esiu pirkti ir as, jau nauju reikia. Kiek bandziau man sitie geriausi. Perku optikoje "Vizija" turiu 10% nuolaida, atrodo kainuoja apie 120LT g.gif

QUOTE(Jolitėlė @ 2006 12 29, 14:28)
Sendiena radau nauja optika, na ji nauja tik man blush2.gif  "Optikos pasaulis", ten Focus night&day 36,90LT 1vnt. ir dar gavua dovanu skyscio buteliuka, tai gavosi, kad uz gyditojo pasklaugas nieko nemokejau (-14LT) ir dar dave nuolaida 20% jei atesiu pirkti kita pora kontaktiniu lesiu per 3men  4u.gif

O uzejau i "Fielmann" ten perkant 6vnt vienas kainuos 50LT, o jei maziau tai 60LT ir kaip man paaiskino, kad pigiau 45Lt niekur negali buti, nes jie tiek kainuoja lotuliukas.gif Meluoja ir neraudonuoja doh.gif

blush2.gif Jau matau nusipirkai. Aš pirkau Vilniaus Optikoje, mokėjau 64Lt (32Lt vienetui)
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2006 12 29, 20:48)
blush2.gif Jau matau nusipirkai. Aš pirkau Vilniaus Optikoje, mokėjau 64Lt (32Lt vienetui)

Jau nusipirkau, labai reikejo ax.gif , bet yra dar pigiau!!! Kai neieskai atrodo, kad nera, Kita karta zinosiu, kur eiti 4u.gif
Aciu Delamorte su Naujaisiai Metais newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitėlė @ 2006 12 31, 12:04)
Jau nusipirkau, labai reikejo ax.gif , bet yra dar pigiau!!! Kai neieskai atrodo, kad nera, Kita karta zinosiu, kur eiti 4u.gif
Aciu Delamorte su Naujaisiai Metais newyear.gif

Nėr už ką 4u.gif Su Naujaisiais santa2.gif
Atsakyti
Pasaulyje tik du pagrindiniai kontaktiniu lesiu gamintojai - CIBA (NIGHT&DAY®

) bei Johnson&Johnson (ACUVUE®), kurie naudoja naujausias technologijas ir kuria naujausios kartos KL. Naujausi kontaktiniai lęšai - ACUVUE OASYS. Deja Lietuvoje kolkas ju dar nera. Tai paskutinis Johnsonu kurinys (be to dar ir trecius metus apdovanotas SILMO parodoje), sekantis zingsnis turetu buti is CIBA puses nes NIGHT&DAY jau pasenes, nors ir geras, produktas.

Visi kiti KL neverti demesio, nors jei jauciates komfortiskai ir nesiojate senai, gal ir nereiketu keisti. Jei kalba eina apie nauju lesiu bandyma, rinkciaus tik is situ dvieju firmu
Atsakyti
QUOTE(Taspac @ 2007 01 09, 16:06)
Pasaulyje tik du pagrindiniai kontaktiniu lesiu gamintojai - CIBA (NIGHT&DAY®

) bei Johnson&Johnson  (ACUVUE®), kurie naudoja naujausias technologijas ir kuria naujausios kartos KL.  Naujausi kontaktiniai lęšai - ACUVUE OASYS. Deja Lietuvoje kolkas ju dar nera. Tai paskutinis Johnsonu kurinys (be to dar ir trecius metus apdovanotas SILMO parodoje), sekantis zingsnis turetu buti is CIBA puses nes NIGHT&DAY jau pasenes, nors ir geras, produktas.

Visi kiti KL neverti demesio, nors jei jauciates komfortiskai ir nesiojate senai, gal ir nereiketu keisti. Jei kalba eina apie nauju lesiu bandyma, rinkciaus tik is situ dvieju firmu

Aciu uz naujienas drinks_cheers.gif
Pranesk, kai Lietuvoje atsiras nauju KL, man N&D geri, bet pabodo, norisi nauju, dar geresniu bigsmile.gif

Lauksim naujienu 4u.gif
Atsakyti
Nu va, nuejau ir as kontaktinius lesius uzsisakyti. nebuvo taip baisu kaip maniau. Eagle vision toriniai lesiai man kainuos 240 lt ( trys poros).
Tik problema...neiseina man ju isideti. Akys mazos, gilios ir ilgos blakstienos. Lesio apacia isidedu normaliai, o virsaus neiseina, tik prilieciu aki ir ji refleksiskai uzsimerkia. arba priliecia lesis blakstienas doh.gif
Tai galvoju gal jus turesite kokiu nors patarimu kaip isideti lesius, padaryti aki ne tokia jautria prisilietimams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2007 01 11, 23:58)
Nu va, nuejau ir as kontaktinius lesius uzsisakyti. nebuvo taip baisu kaip maniau. Eagle vision toriniai lesiai man kainuos 240 lt ( trys poros).
Tik problema...neiseina man ju isideti. Akys mazos, gilios ir ilgos blakstienos. Lesio apacia isidedu normaliai, o virsaus neiseina, tik prilieciu aki ir ji refleksiskai uzsimerkia. arba priliecia lesis blakstienas  doh.gif
Tai galvoju gal jus turesite kokiu nors patarimu kaip isideti lesius, padaryti aki ne tokia jautria prisilietimams blush2.gif

Man is pradziu irgi buvo sunku... Bet po kiek laiko akys taip pripranta, kad be problemu galiu paliesti akies oboli (ta balta). As prilaikau virsutines blakstienas, tiesiog prispaudziu prie voko, o kita ranka idedu lesiuka, vos pridejus jis pats prilimpa. O isemu tiesog patemptama zemyn su pirsto pagalvele (issimtim, man budavo sunkiau nei isideti). Kai bandziau isisdeti pas gyditoja, ji negalejo ziureti doh.gif dar liepe nagus nusikarpyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitėlė @ 2007 01 12, 15:11)
Man is pradziu irgi buvo sunku... Bet po kiek laiko akys taip pripranta, kad be problemu galiu paliesti akies oboli (ta balta). As prilaikau virsutines blakstienas, tiesiog prispaudziu prie voko, o kita ranka idedu lesiuka, vos pridejus jis pats prilimpa. O isemu tiesog patemptama zemyn su pirsto pagalvele (issimtim, man budavo sunkiau nei isideti). Kai bandziau isisdeti pas gyditoja, ji negalejo ziureti doh.gif dar liepe nagus nusikarpyti 4u.gif

man irgi liepė nusikarpyti nagus biggrin.gif
Nu tai belieka tik praktikuotis tada...visiems pavyksta - išeis ir man smile.gif
Atsakyti
as savo gyvenimo nebeisivaizduoju be lesiu,nagai man netrukdo,lesi deduosi su pirsto pagalvele.be nagu negaliu but biggrin.gif
Atsakyti