QUOTE(ziniuka @ 2007 02 03, 21:32)
Laabai geras pastebejimas

. Su Optima FW yra ydomi situacija. Tie kas nesioja siuos lesius gana seniai turetu prisiminti, kad is pradziu jie buvo metiniais. Po to truputi pasikeite ju gamybos procesas. Is pradziu jie buvo gaminami tekinimo budu, veliau buvo pradeti stampuoti. Nuo tada ju nesiojimo rezims pakeistas i puses metu. Veliau vis trumpejant lesiu nesiojimo rezimui Buvo trumpinamas ir Optima FW nesiojimo rezimas. Nors sie lesiai daugiau nesikeite. Jei juos nesiojate 6 men. tai didelio nusikaltimo nera, nes jie siam laikui buvo testuoti. Jei tris tai super, nes tai atitinka naujausia Bausch&Lomb kompanijos politika.
Del miegojimo su siais lesiais-kol nebuvo silikoniniu tai buvo vieni is tu retu lesiu su kuriais buvo KARTAIS galima miegoti. Atsiradus silikoniniams tai neberekomenduojama. Nu as cia ir prirasiau.
Tikuosi kad atsakiau i klausima apie Optima FW
Labai ačiū už išsamų atsakymą

Nepaminėjau poste, bet kadangi tuos lęšius nešioju jau virš 10 metų ir esu jiems baisiai ištikima

, tai tikrai prisimenu, kad iš pradžių jie buvo metiniai

Bet kadangi savo akytes myliu labiau už bet pinigus, tai dėl šventos ramybės stengiuosi juos nešioti dabar ne ilgiau 3-4 mėn, kaip gydytojai ir rekomenduoja.
O dėl miegojimo su jais irgi pasitiklinau, tai nuraminai

Nes aš miegu su jais tik laaabai ypatingomis progomis. Gal pora naktų per metus. O dabar tos progos seniai bebuvo, tai net nebeatsimenu , kada su jais miegojau. Nes suprantu, kad ir ką kas besakytų, bet geriausiai akys jaučiasi naktį be jokių svetimkūnių. Nebent yra ekstremalios sąlygos ar tiesiog nėra sąlygų juos tinkamai išsiimti/įsidėti.
Beje prie šitų lęšių esu taip įpratusi, kad tiesiog bijau kitus bandyti. Nors gal ir smalsu būtų, ypač silikoninius. Esu kažkada seniai akcijos metu bandžiusi kažkokius mėnesinius, bet man tiesiog netiko išgaubtumas - bent tos serijos, kurios lęšius aš bandžiau, reikiamo man išgaubtumo negamina. O kai esi įpratęs prie gerų lęšių, tai įsidėjus netinkamus, bais jaučiasi diskomfortas.