Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(Miaška @ 2007 02 13, 16:09)
Nu va, apėjau kelias optikas, nusipirkau lęšiukus - apsistojau ties Johnson & Johnson Acuvue su Hydraclear: dabar Optikos pasaulyje akcija, gavau 8 vnt. už 120 Lt ir dar tirpalo nemokamai. Na, ir lojalumo kortelę, su kuria gausiu 20% nuolaidą kitą kartą.

Siais lesiais as naudojosi jau apie metus laiko. Anksciau apsipirkinejau Fielmann, bet dabar tik Optikos pasaulyje. Kainos yra zemesnes. O del siu lesiuku galiu pasakyti, jei isiminesi kiekviena vakara galesi pranesiot apie menesi. Nor optikose sako, kad jie skirti nesioti tik 2 savaites. O sis tirpalas irgi gan neblogas. Nors yra ir geresniu smile.gif
Atsakyti
Sveikos moterys smile.gif

Noriu pasidalinti naujiena - "Univeersiteto optikoje" Johnson & Johnson kontaktiniai lęšiai kainuoja šiek tiek daugiau nei 50lt už pora. Pirmadienį pats einu pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mod2 @ 2007 02 15, 18:56)
Sveikos moterys smile.gif

Noriu pasidalinti naujiena - "Univeersiteto optikoje" Johnson & Johnson kontaktiniai lęšiai kainuoja šiek tiek daugiau nei 50lt už pora. Pirmadienį pats einu pirkti smile.gif

Tai man vis tiek pigiau Optikos pasaulyje gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 02 15, 21:21)
Tai man vis tiek pigiau Optikos pasaulyje gavosi biggrin.gif

bet tavo buvo akcijiniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mod2 @ 2007 02 15, 20:38)
bet tavo buvo akcijiniai?  g.gif

Taip, ten užtikau akciją - bet gal dar tebėra, nes pati pirkau tik prieš 2 dienas. Kadangi regėjimas nesikeičia, o lęšių galiojimas iki 2011 m., tai ir nusipirkau tuos 6 vnt. plius 2 dovanų (čia vienai akiai, tai ilgam bus).
Atsakyti
QUOTE(Ficia @ 2007 02 15, 13:51)
Siais lesiais as naudojosi jau apie metus laiko. Anksciau apsipirkinejau Fielmann, bet dabar tik Optikos pasaulyje. Kainos yra zemesnes. O del siu lesiuku galiu pasakyti, jei isiminesi kiekviena vakara galesi pranesiot apie menesi. Nor optikose sako, kad jie skirti nesioti tik 2 savaites. O sis tirpalas irgi gan neblogas. Nors yra ir geresniu smile.gif

Man optikoje sakė, kad galima nešioti mėnesį, o ir knygutėje taip rašo ax.gif
Aš irgi nusipirkau 3 poras+1 porą dovanų+skystį dovanų už 120 Lt ax.gif

Mano pirmieji lęšiai čia, tai dabar vargstu su įdėjimais-išėmimais, nu tikiuosi greit įgusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryna @ 2007 02 15, 21:16)
Man optikoje sakė, kad galima nešioti mėnesį, o ir knygutėje taip rašo  ax.gif
Aš irgi nusipirkau 3 poras+1 porą dovanų+skystį dovanų už 120 Lt  ax.gif

Internete rašo, kad 2 savaitėms, nors optikoje ir man sakė apie mėnesį. Paprastai visus pranešioju ilgiau, nei skirta - savaitgaliais dažniausiai visai nesidedu, būnu su akinukais, tai kažkiek daugiau to laiko ir gaunasi. Nors, jei tik pajuntu, kad vakarop akys nuo lęšių vargsta - nebetempiu gumos, metu pasenusius lauk.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 02 17, 19:54)
Internete rašo, kad 2 savaitėms, nors optikoje ir man sakė apie mėnesį. Paprastai visus pranešioju ilgiau, nei skirta - savaitgaliais dažniausiai visai nesidedu, būnu su akinukais, tai kažkiek daugiau to laiko ir gaunasi. Nors, jei tik pajuntu, kad vakarop akys nuo lęšių vargsta - nebetempiu gumos, metu pasenusius lauk.

o darbe tau trukdo lęšiai?
nes aš kaip tik pakeičiau rėžimą
darbe tik su akiniais, savaitgaliais su lęšiais
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 02 17, 23:38)
o darbe tau trukdo lęšiai?
nes aš kaip tik pakeičiau rėžimą
darbe tik su akiniais, savaitgaliais su lęšiais

Darbe tai netrukdo, bet po darbo dažniausiai važiuoju į sporto klubą, o ten jau trukdytų. Nelabai mėgstu akinius - į vakarą nuspaudžia ausis, rasoja, kartais smukčioja, ir šiaip užknisa. Todėl ir pradėjau nešioti lęšius prieš daug metų smile.gif Nors ir jie pastaruoju metu užknisa.. doh.gif
Atsakyti
naudoju Johnson's Acuve 2, irgi menesiui laiko, bet kuo toliau, tuo labiau prasteja ju kokybe blink.gif blink.gif
pirmos kelios poros buvo super, o dabar nebesuprantu schmoll.gif
o kaip jums tie Jonson's kur auksciau mineti? Man is vienos pakuotes, viena lesiu pora buvo brokuota, bet cia pries kokius metus naudojau tokius, bet irgi kazkaip pradejo nebepatikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 02 18, 21:40)
o kaip jums tie Jonson's kur auksciau mineti? Man is vienos pakuotes, viena lesiu pora buvo brokuota, bet cia pries kokius metus naudojau tokius, bet irgi kazkaip pradejo nebepatikti  doh.gif

Kaip brokuoti? Ash va vakar lesius paskubom nusipirkau Vilniaus optikoj, siryt viename per pati viduriuka radau skylute. Ka daryti? Ar cia gamyklninis borkas?
Atsakyti
QUOTE(Vineta @ 2007 02 19, 09:58)
Kaip brokuoti? Ash va vakar lesius paskubom nusipirkau Vilniaus optikoj, siryt viename per pati viduriuka radau skylute. Ka daryti? Ar cia gamyklninis borkas?

Taip cia yra gamyklinis brokas. nesk atgal i optika ir tegul pakeicia. Nors.... kai kurios optikos labai sunkiai priima tokius dalykus. Karta snekejau su Ciba atstovu, tai pareiske, kad pas juos broko nebuna, maniau, kad suprunksiu tiesiai i veida. Visu firmu lesiai dabar yra gaminami stampavimo budu. Tiesiog i forma iliejama medziaga, pliaukst ir kontaktinis lesis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Paskui kai kuriems dar eina papildomi apdirbimai ir t.t. Bet esme kad broko pasitaiko ir cia ne paslaptis. Tiesiog kai kurios kompanijos tai pripazysta geranoriskai, o kai kurios labai oziuojasi.
Atsakyti